Nya glasögonen

Här kommer en hel drös bilder på mig i dom nya glasögonen. Fick tyvärr inte självutlösaren på kameran att fungera så då är det alltid svårare att fota sig själv. En fjärrkontroll till kameran skulle verkligen inte sitta fel.



Jag vet att jag ser lite sammanbiten här... ;)
















Lite piggare

Jag har tagit det superlugnt hela dagen och mestadels legat nerbäddat i soffan.Känner mig faktiskt lite piggare nu!  På kvällen fick jag ett samtal från en kompis som tipsade om ett jobb, så nu har jag skrivit, formulerat om, skrivit ännu mer. Det här jobbet SKA jag bara ro hem. Det skulle passa mig super, det är verkligen gjort för mig. Hoppas vinden har vänt nu, fick en positiv känsla i magen.

Så alla goa fina därute, håll era tummar!

Sjuk

Jag har haft på känn flera dagar att något var på gång. Nu är detta ett faktum. Feber och ont i halsen. Detta har jag verkligen inte beställt, går det att reklamera en obeställd vara? Ligger nerbäddad i soffan under en filt och huttrar, sover och läser om vartannat. Dagens Crosstrainingpass var det bara att avboka. Får hoppas det går över fort.


Sko-cravings

Testade ett par helt ljuvligt sköna skor som nockade mig fullständigt. Är helt kär i dom här. Att de är rosa gör ju inte saken sämre. Ett par sädana här i storlek 38 skulle mer än gärna få flytta hem till mig.



Merrell Lorelei Zip

  • Bekväm promenadsko från Merrell.
  • Utsidan består av nubuckskinn samt mesh, som andas.
  • Dragkedja framtill.
  • Insida består av det andningsbara mesh- och lycrafodret som har behandlats med Aegis antimikrobiella lösning som motverkar dålig lukt.
  • Formpressad EVA footframe för stabilitet och komfort.
  • Merrell QForm Comfort mellansula ger kvinnor särskild anpassad stötdämpning.
  • Luftkudde i hälen dämpar stötar.
  • Sula av gummi.

    Dessa finns att köpa på bla Nilson´s, Jerns mm.

  • Testar

    Nu har det kommit en ny uppdatering på Blogg-appen. Det har ju varit en bugg i den som gjort att inlägg skrivna via mobilen inte har gått att kommentera. Nu testar jag om det fungerar igen. Hoppas hoppas.....


    Ett litet paket....




    Detta väntade på mig när jag kom hem från träningen. Paketet med mina nya glasögon har kommit, så det blir till att promenera iväg och hämta dom. Spännande!

    Kvällsmys

    Kvällen blev lugn och skön, raklång i soffan med en bok. Denna gång är det I denna ljuva sommartid med Mari Jungstedt som får min fulla uppmärksamhet.

    Mandy törnade in i djupsömn och snarkade som värsta fullvuxna karlen på soffkanten.



    Till kvällsmellis blev det färska jordgubbar. Galet gott!



    Nu är jag supertrött, så nu får det bli av krypa i säng.

    Rehab

    Idag träffade jag rehab-tränaren för att få ett utlåtande om mina knän. Mina krånglande knän har varit ett ständigt återkommande problem som följt med mig ända sedan barnsben. Jag har svårt att göra vissa saker, så som att kliva ner för större trappor och avsatser, ex kliva ner från ett flytt-släp som ett praktiskt exempel eller gå nedför en brant backe. Ska jag nedför en brant slänt måste jag backa ner för att överhuvudtaget ta mig fram. Utfall, sax-hopp och benböj är också lite kluriga för mig, likaså mycket hopp och löpning. Problemet är att det hugger till i knät och så hoppar de ur led, men hoppar lika snabbt tillbaka igen. Behöver jag säga att smärtan är total när det händer???
    Allt detta gör att jag blir livrädd för att det ska hända, och jag undviker i största mån att utsätta mig för övningar som kan leda till ett knä ur led. Det begränsar mitt vardagliga liv ganska mycket och har gjort mig mer orörlig.



    Sjukgymnasten tittade på mina knän och min rörlighet. Han prövade bland annat att skjuta knäskålen åt sidan för att se hur lätt den går ur led. Utlåtande var ju allt annat än kul att få höra. Jag har extremt rörliga knäskålar som går ur led utan egentligen speciell mycket kraft. Jag fick även pröva att spänna lårmuskeln för att se om knäskålen då jobbade sig tillbaka till sin naturliga bana. Det gjorde det givetvis inte.

    Det jag ska göra är att försöka träna upp muskeln som sitter på insidan om knäskålen. Nu när han tryckte där var det helt mjukt och gjorde sjukt ont. Lyckas jag bygga upp muskeln där kan den hjälpa att hålla knäskålen på plats. Jag måste även jobba med att få igång min rörlighet. Han trodde att det skulle gå att träna mig till stora förbättringar men att det kommer att kräva ett enormt jobb av mig. Jag kommer även fortsättningsvis gå på rehab lite då och då för att få hjälp att bygga upp med övningar i rätt takt så jag inte skadar mer än bygger upp. Självklart sa han att det är svårt att säga hur bra det går att träna upp sig till, att det ändå kan behövas operation av ledbanden. Däremot har jag ju igen all träning för det underlättar för eventuell operation.

    Blev lite deppig av resultaten även om det var väntat, för jag har ju känt att något är jäkligt fel. Nu återstår bara att satsa järnet och göra de övningar jag fått. Jag måste även försöka skrapa ihop pengar så jag har råd att regelbundet gå på rehad-träning. Nu ligger ju faktiskt ansvaret på mig för hur mycket bättre den kan bli. Mitt mål är ju att träna mig frisk så jag slipper operation.


    Genväg = senväg

    Jag blev lite sen iväg till dagens pass på gymet (måste ju hämta ut biljetten 10 minuter innan passet startar för annars går de till dom som står i kö). Snabbaste vägen till gymet är över en grusväg som inte underhålls under vintern och som jag alltid går. Idag när jag ska gå där inser jag att det är fullt med tövatten men tyckte att det inte borde vara så farligt att gå igenom det, och insåg att det skulle bli tight tidsmässigt att gå runt allt.



    Här ser ni gångbanan som går snett igenom bilden, det var den jag skulle gå.
    Bilden är tagen på hemvägen när jag gick en annan väg.

    Jag hade kommit ungeför halvvägs på gången när en liten pöl närmade sig, och den såg inte så farlig ut. Men oj så jag bedrog mig. Efter ett par steg inser jag att det blir galet djupt och jag ska vända för att på något sätt ta mig över till gräsmattan. Då visade det sig att det var is under vattenpölen. Jag känner hur benen glider isär som bambi, men lyckas på något mirakulöst sätt hålla mig upprätt efter ett hiskeligt vevande med armarna. Tyvärr gled jag bakåt och ner i det djupa vattnet som stod mig upp på vaderna. Mina fina mockastövlar fylldes snabbt med vatten. Iskallt vatten! Så det blev att gå och träna i plaskblöta strumpor och i byxor som var blöta upp till knäna. Kanske inte den mysigaste upplevelsen jag varit med om.

    Som sagt, ibland lönar det sig inte att gena!


    Väntar med spänning

    Fick nyss ett mail om att mina glasögon var skickade. Hoppas de sänds med A-post för då hinner jag kanske få dom innan helgen! Tur jag inte är något otålig!

    Life in a box



    Jag hann knappt packa upp målardukar, penslar och färger innan Newton hoppade in i lådan och tog sig en lång tupplur. Han struntar i att sova i den sköna sängen, en hård låda smäller tydligen högre enligt honom :)

    Avskärmad

    Idag har jag känt mig helt avskärmad. Från tidig morgon till nu på eftermiddagen så har ComHems nät legat nere vilket har gjort att varken internet eller tv:n har fungerat. Mina jobbsökarplaner rubbades pga avsaknaden av nät. Ingen musik hade jag heller. Regnet vräkte ner utanför så att ta en promenad kändes inte riktigt aktuellt. Först tänkte jag att jag skulle ta mig till gymet men eftersom jag vet att jag ska träna både i morgon och på fredag så insäg jag att jag behövde denna vilodag.

    Först tog jag tag i projektet att städa ugnen. Hatar verkligen att göra det men jag kände igår när jag bakade bullarna att det behövdes. Nu är den skinande ren igen.

    Efter det blev det att premiärtesta mina akrylfärger som jag fick i julklapp, och mitt nya staffli som jag köpte i helgen. Jag har aldrig tidigare målat på pannåer så det var en ny upplevelse. Himla skoj iallafall. Testade mig igenom alla 24 tuber  och kladdade på som ett barn. Jag såg det som ett test för att se hur färgerna betedde sig, så målade inget speciellt motiv utan helt abstrakt.







    Jag bara älskar färger. Att stå här vi staffliet får mig verkligen att vara här och nu. Inser att jag måste köpa hem fler pannåer för de lär ha en strykande åtgång.

    Dagens humor: skrev på msn till Fredrik om att jag borde köpa hem tunna pannåer och han frågade om det gick att äta. Jag sa att det var en målarduk men att han alltid kunde testa om det gick att smaska på.
    Det snabba svaret var då : dukar man under om man äter dom??

    Haha, så fyndigt och nästan lite dåligt som Ö&Bs reklam ;)

    Jag genade inte

    Efter lite velande igår bestämde jag mig för att baka semlor och det var verkligen värt besväret. Jag bjöd över pappa och Maj-Britt så de också fick sig en bulla.


    Trött gnutt



    Så här såg det ut när jag satt och åt lunch. Mandy sitter och sover på andra sidan matbordet. Söta lilla gnutten! Gungade lätt fram och tillbaka, trött som få...men ville tydligen ändå vara med!

    Fundering kring semla

    Dagens stora fråga; ska jag köpa färdiga semlor eller ska jag idas baka egna? De egna är ju sjuuuuuukt mycket godare men tar ju sin lilla tid att göra.... Hmmmm

    Fel sida

    Idag har jag vaknat på fel sida. Jag har sovit oroligt inatt och drömt mycket knepiga drömmar. Känner mig grymt sliten och less. Trots att jag inte är det minsta träningssugen ska jag pallra mig iväg på crosstraining på lunchen. Hoppas att detta är det mitt humör behöver för att komma på rätt sida.

    Helgen i Västerås

    Måndag förmiddag och jag har nog druckit 3-4 koppar kaffe nu men är fortfarande dödligt trött. Det är väl det pris jag får betala efter toppenhelgen i Västerås. Jag märker att jag inte längre är van att vara uppe sent, känner mig som värsta pensionären.

    Kvällens födelsedags/inflyttningsfest hos Karin och Mattias var en riktigt succé. Vi var kring 20 personer som bjöds på vansinnigt god buffé (Mattias är kock) och god dryck. Insåg under festen vilka framsteg jag har gjort. "Normalt" sett skulle jag ha varit jättenervös inför detta, att träffa en massa nya människor och dessutom äta ihop. I lördags reflekterade jag inte ens över detta utan jag hade bara hur skoj som helst. Att jag inte fick en enda fråga om vad jag jobbar med gör det hela bara ännu mer lyckat, för den frågan verkligen hatar jag när jag är arbetslös. Tyvärr tog jag inte med mig någon kamera till festen så det finns inga bilder.


    I söndags promenerade vi in till stan en sväng och kikade runt i butiker och lunchade lite. Det blev även en tur till mammas grav för att tända lite ljus. Västeråsbesöket avslutades med ett obligatoriskt besök på Viking Pizzeria. De har verkligen landets godaste pizza, Viking Kebab-pizza. Det är en inbakad pizza med kebab (ser ut som en Calzone). När de har tagit ut den ur ugnen öppnar de den och fyller den med mycket sallad och kebabsås. Galet gott.






    Tack snälla Karin och Mattias för denna toppenkväll och tack för lånet av övernattningslägenheten. Hoppas vi syns snart igen.




    I bilen

    På väg mot Västerås nu. Sippar på en kaffe. Vädret blir bara sämre och sämre. Jag är ganska glad att det är Fredrik som kör.


    Beslut taget

    Japp, ikväll hände det! Jag har beställt mina glasögon. Himmel vilken skön känsla att äntligen tagit ett beslut. Vilka glasögon det blev tänker jag hålla hemligt tills de har kommit, då kommer det en bild på bloggen.

    Fredagen den 17 februari 2012

    Sitter i soffan totalt slut efter ett grymt träningspass på lunchen. Körde mitt obligatoriska fredagspass crosstraining. Anledningen till att det var så hemskt idag var att jag körde en timmes crosstraining igår kväll. Då drog jag med mig Fredrik som fick testa passet för första gången. Så himla kul när man tränar ihop tycker jag. Idag blev det ett riktigt mördarpass, hur mycket övningar som helst som belastade axlarna (min absolut svagaste del på kroppen) och igår körde vi också mycket axlar. Jag orkade knappt schamponera in håret i duschen efter träningen. Nu däremot känner jag mig mycket stolt över min prestation.

    Vilka vårkänslor jag har idag. Himlen är klarblå, solen strålar och det droppar från taken när snön töar. Till det kan läggas den ljuvliga bukett med tulpanen som lyser upp hemma hos oss. Det bara spritter i kroppen.



    Nu blir det lite mer jobbsök för min del innan det är dags att ta helg. När Fredrik kommer hem från jobbet blir det en tur för att kolla glasögon, samt att leta present till min kompis Karin. I morgon ska jag nämligen hem till Gurkstaden (Västerås) på kombinerad inflyttnings-och födelsedagsfest. Ska bli såååå kul!

    Vad gör ni en dag som denna?

    Stor kram och ha en härlig fredag!

    Glasögon del 3

    Idag var jag runt hos tre olika optiker, här är dagens skörd av bågar som ska funderas på.

    Glasögon nummer 1 - Björn Borg








    Glasögon nummer 2 - D&G





    Glasögon nummer 3 - Face Stockholm







    Glasögon nummer 4 - Ray Ban 5169-2034 







    Glasögon nummer 5 - Ray-Ban 5178






    Jag fyller ju år snart....

    Något som jag har önskat mig jättelänge är en bra kompaktkamera. Ibland vill jag ju inte släpa på min systemkamera utan ha något mer smidigt med mig. Min gamla kompaktkamera från Canon har jag haft i närmare 9-10 år och efter lång och trogen tjänst (och ett antal tapp i backen) har den gjort sitt. Skärpan fungerar inte som den ska och ljuset blir jättekonstigt.

    Jag har länge fluktat efter denna kamera från Nikon och idag fick jag mail från Pixmania att de hade kampanjpris på denna modell.

    Nikon Coolpix P7000




    Ännu mer glasögon

    Var in på SmartEyes när jag ändå var in till stan. Prövade mig igenom hela deras sortiment, tror jag var där i 1,5 timme. Hittade några ganska fina bågar men även här kunde man inte låna hem några glasögon. De hade däremot en webbkamera så jag kunde fota mig med de glasögon jag velade mellan och sedan maila bilderna till mig själv. Smart lösning. Enda problemet är ju att jag är ganska kort och webbkameran satt högt upp. Så perspektivet på bilderna blev ju helt fel, så är lite svårt att bedöma när man ser på bilderna. Lägger upp dom här ändå så får ni en aning iallafall.









    Bild 1 och 2 är samma både men i olka färger.

    Jag prövade ju fler än dessa men fotade bara de här fyra.

    Ett annorlunda möte

    Idag höll jag formligen på att snubbla över en stor fasan. Det kanske inte låter så himla konstigt om det nu inte var för att det var mitt inne i Kista, när jag var på väg mot Gallerian. Jag kom runt ett hörn och klev rakt in i denna stora fågel. Den spände blicken i mig och såg riktigt sur innan den travade iväg. Jag stod kvar totalchockad. Ett äldre par som kom från andra hållet höll på att skratta ihjäl sig. Snacka om udda måndagsupplevelse!


    Glasögonfunderingar

    Jag är ju i akut behov av att köpa nya glasögon eftersom jag har helt fel styrka på dom som jag har. I helgen var jag förbi på LensWays försäljningställe på Stinsen. Jag prövade och prövade. Och prövade lite till. Inte lätt det här. Till slut hittade jag tre olika modeller som jag tyckte om. Nu återstår ju bara att försöka välja. Tyvärr kan man inte låna hem provglasögon från dom (däremot har man tydligen 3 månaders öpper köp om man ångrar sitt val). Fredrik försökte fota mig med mobilen men ena bilden blev en aningens knasig.

    Glasögon nummer 1 - Henri Lloyd





    Den här bilden blev väldigt konstig. Som Fredrik sa, de ser mycket snyggare på i verkligheten än på bilden. Kände väl detsamma när jag såg mig i spegeln jämfört med denna bild.


    Glasögon nummer 2 - Rehn








    Glasögon nummer 3 - B.Lang







    Vad tycker ni??

    Gråtmild

    Idag har jag PMS big time. Känner mig som en tickande bomb. Jag har redan hunnit gråta typ fyra gånger och då har vi bara passerat lunch. Känner mig galet gråtmild. Det har liksom inte hänt något speciellt men det känns som om tårarna är nära mest hela tiden. Mandy hoppade upp i knät och var så gullig - jag började gråta. Läste en artikel om Luleå i nya Jusektidningen - började gråta...hmmm. Läste en annan artikel om en man som drabbades av leukemi, grät ännu mer (denna kan jag iallafall förstå).

    Längtar efter alla goa vänner i Luleå, vill åka upp på stört. Jag längtar efter brorsan och Minna. Jag längtar efter sol och värme. Jag längtar efter ett jobb. Jag längtar efter att kunna köpa hus så jag får en trädgård att pyssla i. Jag längtar efter att få kunna boka en solresa. Jag längtar tills vågen visar mindre. Jag längtar efter lägre blodtryck, starkare kropp och ett inre lugn. Det är vad jag längtar efter, och vid PMS blir detta värre. Så jag gråter väl en skvätt till.

    Måste lägga upp en bild som jag har haft på bloggen tidigare. Kommer så väl ihåg när den togs. Jag hade varit ute och ätit med Annika och Johan och var på ett strålande humör, och på vägen hem lånade jag en film som var så rysligt sorglig. Då såg jag ut så här efteråt. Tyckte bilden passade detta inlägg...Och den visar ganska tydligt varför jag helst ser sorgliga filmer när jag är själv ;)


    Mandy och Newton i ett nötskal

    Brukar ibland gå in på Simon´s Cat hemsida och skratta halvt ihjäl mig över hans animeringar över katter. Grymt roliga och han fångar verkligen deras särdrag. Var in i dag och hittade en ny film, och den skulle verkligen kunna vara hemma hos oss. Detta är nämligen Mandy och Newton i ett nötskal.

    Dagens humörhöjjare!


    Hamilton - I nationens intresse



    Igår var vi på bio och såg Hamilton. Jag tyckte den var riktigt bra, brutal men bra. Jag är ju ett stort fan av Persbrant och jag blev inte besviken. Enda negativa under biobesöket var jag blev så galet kissnödig när det var ca 35-40  minuter kvar på filmen. Det var minst sagt en pärs att hålla sig och när filmen var slut kunde jag knappt gå. Tur det inte var en komedi vi kikade på, för hade jag skrattat så hade jag nog kissat på mig.
    Men som sagt, jag gillade denna film och tycker den var sevärd.



    Nedanför kan ni läsa vad filmen handlar av, texten tagen från Filmstadens sida.

    Carl Hamilton lyckas infiltrera en internationell liga som stulit avancerade svenska GPS-styrda raketvapen. Men ligan utsätts för en plötslig dödlig attack av en väldrillad grupp legosoldater med okänd uppdragsgivare. Hamilton kommer undan massakern, men raketerna är spårlöst försvunna.

    De kommer inom kort till användning vid ett attentat där en somalisk fredspolitiker dödas av terrorister. Samtidigt kidnappas en svensk vapentekniker, som hamnar i somaliskt fängelse. Sveriges statsminister engagerar sig i fallet och går med på att anlita ett privat säkerhetsbolag för en fritagning – under förutsättning att en svensk observatör följer med, nämligen Carl Hamilton. Hamilton plågas av insikten om att åren som hemlig agent förvandlat honom till en mordmaskin, och vill lämna detta bakom sig. Han har träffat en ny kvinna och hoppas på en vändpunkt i livet, men inser snart att det inte är en möjlig utväg i ett läge där världsfreden hotas av korrumperade politiker och krigsprofitörer. Ett spektakulärt attentat planeras i Stockholm och Hamilton är den ende som kan stoppa det. Ett livsfarligt uppdrag som tar Hamilton från Somalias karga ödemark till Beiruts gator och Stockholms skärgård. Han måste göra det som krävs – i nationens intresse.


    Kyla

    Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker det är lite mysigt de här dagarna när vi har haft lite kallare. Nu har vi ju i Stockholm egenltigen inte haft någon vidare kyla, tror maxkylan jag såg på vår termometer låg kring 17 grader. Norröver kan vi ju prata lite mer rejäla siffror. Mina kompisar i Luleå hade 39 minus.

    Blev ganska full i skratt när jag skulle åka tunnelbana in till stan från Kista. Alla som väntade stod och tryckte innanför dörrarna till Galllerian, medan jag i stort sett stod själv på perrongen ute och njöt av det härliga vädret. Blev tvungen att fota med mobilen.



    Tror mina 14 år i Luleå har satt sina spår ;)

    Skyldig

    Höll på att förbereda min lunch och hade värmt lite potatismos och ställt på bordet. Vände mig om en sekund eller två och när jag vänder mig tillbaka står Newton och slickar i moset. Najs. Tog en bild efteråt och då ser han ju så galet oskyldig ut. Lilla bus....



    To-do list

    Idag står följande på agendan:

    * jobbsök
    * lunchträning, idag blir det superduperhårda och underbara Crosstraining. Längtar!
    * jobbsök...igen
    * tjejmiddag

    En ganska najs fredag.

    Även helgen ser lovande ut. En fikadejt med en Lulebo som besöker Stockholm i helgen. Har inte träffat henne sedan jag flyttade i slutet på oktober 2010. Galet skojsigt!

    Troligen blir det även bio i helgen, Hamilton.
    Och för guds skull, inte att glömma, veckans andra löppass. Tur att rysskylan kom precis när jag tog den här utmaning. Inget ska vara lätt ;)

    Felsägning på morgonnyheterna

    Det är inte bara jag som gör felsägningar, vilket känns skönt. Idag gjorde väderpresentatören på morgonnyheterna en bra sådan.

    "Det är kalla temperaturer ute och även friska vindar som gör att köldfaktorn blir hög. Detta kan leda till att man drabbas av förfriskningar....jag menar förfrysningar."

    Det där med att drabbas av en förfruskning lät ju ganska trevligt en fredag ;)

    Newton

    Några bilder på Newton. Inte lätt att fånga honom på bild, för det är ju full rulle mest hela tiden. Han växer så det knakar, börjar bli stora killen nu. Söt - javisst!







    En sån där dag....

    Idag har jag en av mina sådana där jobbiga dagar när allt känns tungt. Vaknade med en rejäl klump i magen, en gnagande ångest som inte gått över fortfarande. Jag tror den bottnar sig i frustrationen över att jag inte lyckas få tag i något jobb. Jag lägger ner mycket tid på att just leta jobb, skriver personliga brev som jag lägger ner väldigt mycket tid på, likaså unika CV:n som passar just den sökta tjänsten. Allt jag möts av är: 

    Hej Malin!
    För en tid sedan svarade du på vår annons xxx
    Vi har haft många kompetenta sökande och urvalet har inte varit lätt. Tyvärr måste vi meddela att vi nu har gått vidare med andra sökande.

    Senast i tisdags fick jag detta svar, på en tjänst som jag hade stora förhoppningar på. Jag hade all den kompetens de efterfrågade, och även erfarenhet inom vissa spetsämnen som var deras önskemål. Men icke. Inte ens en intervju. Jag blir galen!! Och det är nu det börjar bli svårt att hålla igång motivationen. Jag börjar tvivla på mig själv. Börja ifrågasätta vad jag ska hålla på med. Är det här rätt? Vad vill jag med mitt liv? Har jag valt fel utbildning och karriärbana? Ska jag göra något helt annat? Vad kan jag? Och vad vill jag göra?

    Dessa tankar gnager nu inom mig, och när det blir som värst blir jag smått apatisk. Precis vad som hände mig idag. Tog mig inte iväg på träningen, gjorde inget av mina tilltänkta projekt här hemma heller för den delen. Och då kommer de här gamla tankarna, dåligt samvete för att jag inte tränar och en galen lust att äta både det ena och det andra. Försöker krampaktigt hålla mig kvar i det vi lärde oss, att ångesten går över till slut. Har än så länge klarat mig från att dyka in i kyl och skafferi.

    Nu på eftermiddagen la jag mig till slut i ett varmt bad för att slappna av och rensa mina tankar (och fly från inpulsen att vilja äta). Jag har även målat tånaglarna knallcerise och satt på mig en fin klänning för att höja humöret.

    Mina existensiella tankar snurrar på. Det är helt enkelt en sån här dag.....




    RSS 2.0