Tårar

Idag är jag fullständig färdig. Jag har storgråtit mig igenom 2,5 timmes terapi. Att det kan finnas så mycket tårar i denna kropp, och ändå känner jag att det finns mycket mer som måste lyftas fram i ljuset. Resan är i full gång.


Älskade Olivia

Idag den 24 augusti är det precis ett år sedan min älskade Olivia fick flyga till katthimlen. Saknaden är fortfarande stor. Söta fina du. Tänk vad många underbara år och minnen vi fick tillsammans. Du har alltid en stor plats i mitt hjärta.

Här kommwe några fina bilder som duktiga Johan på Ztudio tagit.Tack Johan för att du förevigade min guldklimp.

Vila i frid älskade sötnos! Mandy skickar en stor kram, hon saknar sin lekkamrat!

Puss och kram

En tanke, ett ord...Ibland skriver jag lite dikter/tankar men jag har aldrig delat med mig av något. Jag har aldrig vågat visa dom. Idag har jag tänkt att jag ska våga, så här kommer lite från min lilla skrivbok.


Liten vill bli stor
känslorna gnager och sliter
att försöka förstå den ondska
som går i andras skor
och där mina tårar inte biter

Ett ord, en mening, en blick
en känsla som kom och som gick
såren efter stormen hänger kvar
jag blir aldrig den jag var

Freudiansk felsägning

I helgen lyckades jag med en riktig felsägning som helt enkelt passar att spara som en av Malins bravader.

I fredags tvättade jag en klänning som jag ville ha på lördagens middag som vi skulle ha hemma hos oss. Klänningen är gjord i flera lager, och med stora fickor på framsidan. Jag insåg när det väl var dags att byta om att klänningen inte hunnit torka ordentligt i innerklänningen och i fickorna men jag tänkte att den säkert skulle torka hyggligt fort om jag hade den på mig. Sagt och gjort, jag bytte om till den.

När jag stod i köket så ville jag att Fredrik skulle känna på den om han trodde att det skulle fungera att ha den på och följande ord kommer ur min mun:

- Fredrik, kom och känn på min fuktiga fitta. Jag höll fullständigt på att dö av skratt. Skulle ju säga att han skulle känna på fickan. Tycker bara att jag hör om folk som säger sådana felsägningar, men nu lyckades jag visst själv.

Så det kan gå....

Längtan efter ny färgSitter här och suktar efter att få kunna gå till frisören och färga mitt hår. Vill få en liten förnyelse och fräscha upp det rejält. Jag är grymt sugen på att bli mörkhårig igen. Hittade bland annat detta kort från april 2009. Något i denna stil vill jag nog ha. Vad säger ni?


Framsteg


Foto: Norbod, Gotland 2011

Den här veckan kändes det verkligen som om det släppte rejält på min behandling. Helt plötsligt känns det som om jag gjort stora framsteg med mig själv. Jag har länge kämpat med känslan att jag inte kommer någon vart. Är liksom stressad över att jag inte ser mina egna framsteg, trots att min personliga behandlare säger att hon ser att mycket har hänt sedan jag började. Varför är det så?

I måndags kom nog min vändning. Jag vågade öppna mig rejält på gruppterapin om saker jag aldrig trodde att jag ens skulle kunna sätta ord på. Fick ett enormt stöd av både terapeut och övriga deltagare som gjorde att upplevelsen blev "positiv" trots all smärta. På något sätt blev det som att dra ur en badkarspropp. Helt plötsligt börjar all ångest rinna ur mig. Jag börjar även kunna dra en massa paralleller till saker och beteenden i mitt övriga liv som jag aldrig kunnat göra tidigare. Jag vet att det låter jätteflummigt men någonting hände med mig. Jag börjar faktiskt tro att jag kommer komma ut som en hel person efter det här. Fick en enorm längtan över att fortsätta jobba med mig själv, mina tankar och mina relationer. Jag ser ljuset i tunneln!

Jag är fan bäst!Fredagslyx

Nys hemkommen från Luna, alldeles slut efter en intensiv vecka. Sitter i soffan och surfar, myser med Mandy och sippar på lite rosé. Ute i köket hör jag min älskling stöka med fredagsmiddagen. Snacka om lyx!! Jag får verkligen jobba med att inte gå in dit för att hjälpa till, nu ska jag bara njuta av att bli bortskämd!

Trevlig fredag allihopa!

Kram


Morgoninspektion

img_6828 (MMS)

Nyfiken i en strut. Så fort jag öppnade min byrålåda hoppade Mandy in i den och började inspektera om det fanns något spännande. Gosan!


Kärleken är total

img_1206 (MMS)

Mandy är äntligen hemma! Lyckan är total, nu är vår familj komplett igen. Vet inte hur många gånger jag vaknade inatt, var så ivrig att få hämta upp henne på Arlanda. Nu ligger hon här mellan mig och Fredrik och spinner och kurrar. Jag är så fylld av kärlek att jag tror jag sprängs. Älskade söta Mandy Mys. Du är vårt allt! Kram


6 dagar kvar

Idag är det 6 dagar kvar till underbara Mandy Mys kommer hem igen. Behöver jag säga att jag längtar ihjäl mig? Räknar både timmar och minuter tills jag får borra ner min näsa i hennes päls, höra hennes kurr och bara gosa.

Mandy har varit borta sedan dagen före Valborg och det känns som en evighet. Tanken var ju att hon skulle paras, men de försök som gjorts har inte resulterat till några misseungar. Så nu får jag hem henne en sväng så antar jag att vi får försöka längre fram.

En kväll på MedborgarplatsenI söndags kväll blev det en mysig kväll på Medborgarplatsen.
Martin tog denna fina bild på oss.

Kurt och DorisStädade bilen i helgen och under tiden fick Kurt och Doris slappa lite
i brassestolarna.De passade på att sippa på lite vin.


Semesterminnen

Sitter och kikar igenom alla dessa bilder som togs under vår fyra veckors långa vistelse nere på Gotland. Vill ju gärna dela med mig ett litet axplock så det lär säkerligen blir flera inlägg framöver, men här kommer ett första smakprov.Mina fötter i den varma sandenDen vackra stranden med så mjuk och len sand, längtar tillbaka redan.Myser med Tessie so tycker att det äldrig kan bli för mycket mysSöta Sassa hade jag gärna stoppat med mig i resväskan hemSeglingstävlingen Gotland runt passaerade nere vid Norbod

Detta var en liten teaser, det får bli mer längre fram. Stänger butiken för ikväll.
Kram


RSS 2.0