Väskan packad

 
Nu står väskan packad (likaså träningsväskan). Det enda som inte är packat är datorn jag skriver på och katterna. Tänkte jag skulle hinna med ett sista inlägg innan vi åker mot Gotland. På södra delen av ön är det i stort sett noll 3G- täckning (om man har tur är det E), så det blir lite sparsmakat med internet (vilket kan vara riktigt skönt också för den delen). BloggAppen verkar ju strula som vanligt så jag har ingen tilltro att det blir så många inlägg under vår vistelse...fast hoppas kan man ju alltid.
 
Färjan går kl 23.30 och vi lär väl vara i stugan vid 3.30-4-snåret i morgon bitti...ja morgon och morgon..hmm... Ska bli oerhört spännande att se hur det går för Newton att resa så länge (blir minst sagt rekord för hans del). Vi ska ju sitta i djurkupén på båten, eller som vi brukar kalla det - Noaks Ark. Brukar vara en hiskelig blandning av stora hundar, små hundar, mellanstora hundar, katter, marsvin mm. Och börjar ett djur skälla eller pipa så brukar det starta igång resten av skaran. Håller tummarna för en lugn överfärd!
 
Nu väntar det några sköna veckor med sol och bad - för jag HAR beställt fint väder, bokläsande, tränande, rosédrickande och sällskapande. Lovely!!
 
Önskar er en fortsatt fin sommar!
 
Kram
 
 

Middagsplaner

Ikväll kommer det bli middag på Vapiano inne i stan tillsammans med Annika och Johan. Ser verkligen fram emot denna kväll.
 
Var ute tidigare i eftermiddag idag på Barkarby Outlet och köpte mig två väskor att ha till resan till Gotland. Jag har saknat en vettig bag, har bara några gigantiska resväskor eller världens minsta ryggsäck. Men nu tusan!
Köpte mig även en regnponco, denna sommar verkar ju fortsätta vara blöt så det är väl lika bra att gardera upp sig!

Lite humor

Försöker pigga upp mig själv med lite humor. Vi hittade en App igår där man kunde mixa två personer, vilket blev ganska sjuka resultat. Prövade även att mixa mig med Mandy. Jag har ju alltid sagt att jag vill bli katt i mitt nästa liv, det är kanske så här jag kommer se ut då??
 
 

Dags för semester

Idag gick startskottet för vår semester, för det är Fredriks första lediga dag. Härligt. Nu har jag ju beställt toppenväder under våra veckor men det verkar blivit något leveransstrul, måste försöka nå vädergudarnas kundtjänst så de rättar till felet.
 
Idag har vi bokat biljetter ner til Gotland, på lördag bär det av till stugan. Åh vad jag längtar! Före det blir det dels lite praktiska saker att bocka av på listan, lite mer träning och jobbsök, men även den del roliga saker tillsammans med Annika och Johan.
 
 
Lite bilder från förra vistelsen på Gotland
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Häxan surtant

Hej å hå, då var tydligen det dags för PMS igen. Jag hatar det mer för varje gång. Jag blir totalt personlighetsförändrad och det tycks bara bli värre och värre för varje månad. Just idag är det en kombo av att vara tokkänslig (med tårarna sprängandes bakom ögonlocken) tillsammans med en ruskig ilska. Är så satans förbannad! På vad har jag ingen aning om och jag lider faktiskt med min omgivning. Efter semestrarna är det jag som bokar en tid hos läkaren. Något måste man ju kunna göra åt det här. Någon där ute som har några tips eller liknande erfarenheter??

Flippin´Burgers

Igår hade jag och Fredrik bestämt att vi skulle träffa Martin och Peter för att äta på Flipping´Burgers. Vi har hört så mycket gott om det stället, och även sett en intervju med ägaren på tv för några veckor sedan. Vi fick köa i tre timmar!!!! för att få komma in och få ett bord. Jag höll på att dö av ett av mina värsta blodsockerfall ever.
 
Om man bortser från det galna köande så var det grymt. Helt klart den bästa hamburgaren jag ätit någonsin - med råge till och med. Och stripsen ska vi inte prata om. Testade även en milkshake gjord på Ben & Jerryglass, Caramell chew chew milkshake. Mumma.
 
 
Jag kan verkligen rekommendera detta ställe, men var beredd på att vänta. Ett tips kan ju ha varit att ha ätit en mindra macka eller en frukt innan man går dit, så man inte blir medvetslös innan middagen är intagen.
 
 

Besök från Luleå

I lördags morse fick vi finbesök från Luleå, nämligen av Annika och Johan. Vi har inte setts sen november så det var ett minst sagt kärt återseende. Jag har de fortfarande kvar här hemma och jag tror nästan att jag ska kidnappa kvar dom för gott ;)
 
I lördags blev det en kortare sväng  i Kista Galleria följt av långt balkonghäng med rosévin på balkongen, god mat och en massa skratt.
 
 
I söndags tog vi Fredriks Padda och tog en roadtripp till Taxinge slott, där de har en kak- och tårtbuffé som inte är att leka med. Tyvärr öppnade sig himlen strax innan vi var framme vid slottet och det åskade rätt rejält, så vi kunde inte riktigt strosa i slottsparken som vi hade tänkt oss. Men fika kunde vi utan problem :)
 

6 juli

Fredag! Jag fattar faktiskt inte riktigt hur det redan kan vara fredag igen. Jag håller på med att lägga in mig i ytterligare jobbdatabaser i hopp om att bli matchad mot något bra jobb.
 
På lunchen är det dags för crosstraining igen och jag hoppas att det är samma vikarie som i tisdags. Då hade vi en rysk kvinna som formligen körde skiten ur oss. Jag har fortfarande träningsvärk.
 
Fredagen avslutas med en liten dejt med Maria L på stan, här ska det drickas vin och surras en massa skit.
 
Blir lite mindre antal blogginlägg eftersom Appen ligger nere... Hoppas de fixar till den innan vi åker till Gotland, annars blir det ett långt uppehåll här.
 
Kram mina fina

Vart tog den vägen?

Upptäckte en spindel, moddel jättestor, ute på balkongväggen precis vid anslutning till balkongdörren. Gick in för att hämta något att peta bort den med (alternativt döda den med om jag skulle våga). När jag kommer ut igen är spindeln borta. Vandrade detta as in i lägenheten eller är den kvar på balkongen???? En smått obehaglig känsla sprider sig och jag sitter på helspänn. Huvva!
 

Balkongjobb

Ljuvligt väder ute idag, så jag flyttade ut min dator på balkongen. Tänkte att det var lite roligare att sitta ute än att häcka i lägenheten. Det jag inte hade med mig i beräkningen var att det kom en vindpust som svepte iväg med alla mina papper. De blåste bort från balkongen och ut på gården, in i en häck. Så jag kom nyss upp igen efter att fått springa och samla ihop mina tillhörigheter och krypa bland snår och taggiga buskar. Måste sett grymt roligt ut för karln som stod utanför och pratade i sin mobiltelefon.

Jaha, bäst att återgå. Kram mina fina

Jag och finaste bror

Jag bad Fredrik ta några kort på mig och Magnus när vi var i Surahammar tillsammans, det är ju så sällan vi bägge hamnar på samma bild.
Inser nu när jag kikar på bilderna att vi är ganska lika varandra (om vi bortser från längden då;))
 
 
Älskar dig brorsan!!

Surahammars marknad

Pratade med brorsan i lördags och då berättade han att de skulle åka på Surahammars marknad på söndagen. Det ligger någon  mil utanför Västerås och där visades det upp gamla bilar, samt såldes allt frårn bildelar, gamla loppisfynd till rabarbersaft. Vi bestämde oss för att åka med Paddan dit och klev upp tidigt för att kunna möta upp Magnus och Minna. Vädret var soligt och varmt och det var himla mysigt.
 
 
Tusen tack för en jättetrevlig dag!

Trattkantarell och kaffepaus

Newtons operation gick jättebra och han var betydligt piggare än väntat när jag hämtade hem honom. På kvällen började han däremot tvätta såret mycket så då fick vi ta på honom tratten, vilket inte var det minsta populärt. Han försökte på alla sätt och vis få av sig den och genast blev jag blödig. Prövade att ta av den igen efter någon timme och då höll han sig från att slicka såret.
 
 
På lördagen tog vi det lugnt på dagen, mös med missarna och sedan blev det en tur till affären för att handla en massa god frukt till fruktsalladen jag skulle göra på kvällen. Vi hann även med ett litet kaffestopp på Kahls och koppen avnjöts ute i solen.
 
 
På kvällen hade vi pappa och Maj-Britt på besök på middag och kortspel.
En mysig lördag.

RSS 2.0