Konsten att bli idiotförklarad

Igår hade jag tid på bilverkstaden för att laga min stereo.. Jag berättade ju tidigare att stereon la av helt efter det att jag hade försökt åtgärda felet med motorstyrningslampan. Tog bort minuspolen på batteriet och efter det slutade stereon helt att fungera. Grymt irriterande eftersom stereon bara är några månader gammal. Kollade även säkringarna ifall de var de som hade gått, men de var hela. 
Åkte dit tidigt på morgonen och lämnade ifrån mig bilen. Fick mig en skön morgonpromenad till jobbet sen. Senare på dagen ringde de och sa att stereon fungerade och att det bara vara att komma och hämta bilen. 
När jag kom dit så sa killen:
- Du, det var inget fel på stereon. Du måste bara trycka in den stora knappen på displayen.  Jag kommer ut och visar dig..
Hörde någon som skrattade i bakgrunden.
- Jo men jag har ju tryckt på den där knappen hur många gånger som helst, säger jag.
- Jo men du måste hålla i den länge. Det är inget fel på den.. men vi har bytt säkringarna för säkerhetsskull också.
- Nä hä, men jag har ju tryckt på den jäkla knappen både länge och kort om vart annat, senast i morse för att verkligen kolla att den inte fungerade. 
Så killen följde mig ut till bilen och tryckte på knappen och självklart startade stereon. Tror du man känner sig puckad?? Tur jag har färgat håret mörkt, hade jag haft kvar min naturliga blonda färg hade jag väl totalt blivit idiotförklarad. Kan ju bara tänka mig snacket i verkstaden.. Men herre gud, hur kan hon lämna in den här.. Fattar hon inte att man ska trycka igång den först. Undrar bara hur de tror att jag tidigare fått igång stereon??
Fattar ingenting.. Ringde och frågade F igår, för han har också försökt att få igång stereon på alla möjliga sätt. Tyckte också det var oerhört märkligt. Nu är det bara att hoppas att den fortsätter att fungera. Jag har ingen lust att behöva göra ett återbesök. Jag är väl flaggad röd i deras kundregister.. Mindre smart brud...

Rosévin ska drickas

Satt i lugnan ro i soffan igår kväll och såg på Allsång på Liseberg när jag helt plötsligt fick panik. Kom på att jag dagen före hade funderat på att bjuda på rosévin men att det stod framme i rumstemperatur. Stoppade därför in flaskan i frysen för att det skulle kallna snabbt. Sen kom vi på andra tankar och jag glömde bort den helt och hållet. Så igår när jag öppnade frysen hade korken sprängts och flugit bort och det var rosévins sorbe i hela lådan. Se där. Vilket slöseri. 

Bajs

Vilken helg det har varit! Helt otroligt väder. varmt och soligt, känns nästan som utomlands!
Har pappa på besök sedan i fredags. Hämtade honom på flyget på morgonen och klarade mig utan getingstick denna gång ;)

På kvällen grillade jag på balkongen, första gången för denna säsong. Blev fläskfilé och färskpotatis. Tur jag inte  har någon balkong under mig för när jag skulle plocka bort en av köttbitarna från grillen med den långa grilltången, så fick jag inget bra grepp om den och helt plötsligt gör den en jätteloop över balkongräcket och ner på backen nedanför. Tur ingen gick där. Andra har soppkök, jag bjuder ofrivilligt på grillat ;)

I lördags var jag och badade i Lulviken, riktigt skönt och varmt. Stötte även på A-K och J med barnen på stranden, himla skoj för det var evigheter sen vi sågs. Det blev någon timme på stranden innan åskvädret drog in. På kvällen blev det middag och kvällspromenad i hamnen.

Igår blev det Lulviken igen. Jösses vad varmt, solade och badade i timmar.. Och hann få mer än nog dos av barn ;)
Till höger om mig låg en mamma med en flicka i 3-4 årsåldern. Barnet hade uppenbarligen ingen bra dag igår, grät och var ilsken över det mesta i 4 timmars tid. Men sånt får man ju räkna med. Jag pluggade in Ipoden i öronen och somnade till slut. Vaknade däremot av att jag kände att någon stod väldigt nära. Tittar upp och ser en liten kille stå precis bredvid mig. Han har ett väldigt konstigt ansiktsuttryck.. Brister ut i skrik..
"-Pappa, jag har bajsat"
Pappan ropar på att han ska komma till honom. Känner hur det stinker skit och ser en rejäl hög i badshortsen. Då tar killen ett par raska steg ÖVER mig och min badhandduk. Jag höll på att dö. Och pappan hann få panik. 

Nu är inte bajstemat för dagen över än.. Gick ett tag till, på min andra sida hade jag en mamma med två barn. Plötsligt ropar killen:
"-Mamma, jag måste bajsa". Hon frågar hon om han klarar av att håll sig tills de kommer upp till utedasset och det skulle inte vara några problem. Hon lyfter upp honom naken i armarna och börjar bära honom. Men vad händer. Jo han bajsar, precis bredvid mig. Vad är det frågan om??? Jag ska tydligen vara glad över att jag inte blev bajsbrun igår utan bara solbrun ;)



Idag är det mammas dag...

Idag är det mammas födelsedag. Om hon skulle ha levt nu skulle hon firat sin 63 årsdag. Solen strålar ute och det är en kanonfin sommardag! Känns fortfarande så märkligt att mamma inte finns längre. Kan fortfarande komma på mig att jag vill ringa henne och berätta saker som hänt. Men jag tror på något sätt att du ändå finns här för mig.

Älskar dig! Saknar dig!


Ljuvliga sommardag

Vilket väder det är ute idag! Har ätit sushi ute på lunchen idag och det riktigt hettar i ansiktet nu. Första riktigt varma dagen på länge. Jag hade gärna legat på stranden idag istället för att jobba, men mysigt med bra väder ändå. Efter jobbet ska jag och J ta en glass. Härligt!

Var ett tag sedan jag bloggade. Har firat en mysig midsommarafton sen sist hemma hos A och T i Granön. Det hanns med både sill och potatis, nubbe, grillat, jordgubbar, vedeldad bastu och årets premiärdopp! Jättetrevligt!

På lördagen var vi och firade J som fyllde 40 år! Det blev en mysig middag och spelkväll.

I övrigt har jag varit inne i ett jäkla oflyt minst sagt. För ett tag sedan började bilens motorstyrningslampa att lysa...och det är ju inte första gången. Varje gång jag varit in med bilen så har de aldrig hittat något fel. Så surrade lite med brorsan som är väldigt bra på det här med bilar och han gav förslaget att plocka bort minuspolen på batteriet en sväng för att nollställa. Är det då inget "riktigt" fel så slocknar lampan, annars tänds den på nytt om det är något allvarligt. Sagt och gjort, tog bort batteriet och det fungerade verkligen. Men säg den glädje som varar för evigt, För nu la istället stereon i bilen av!! Får frispel!!! Har kollat alla säkringar men inget fel, så måste väl fara in till verkstan igen. Stereon är till råga på allt bara någon månad gammal... 

Då slutar det ju inte här med strul, detta var visst bara början. Söndag morgon, trött och seg. Låg länge och var sugen på en nybryggd kopp kaffe. Till slut masade jag mig upp ur sängen för att brygga. Vad gör jag då? Jo jag fastnar med skärpet från morgonrocken i kaffebryggaren och river ner glaskannan som krossas i tusen bitar på köksgolvet. Kul!! Var bara att plocka fram dammsugen och ta upp allt innan katterna började gå omkring i allt. Så det fick bli kaffe på stan för mig och F istället. Så nu har jag fått köpa en ny kanna.. Roliga utgifter. Är ju inte första gången jag krossat kannor heller. Snart får jag väl köpa mig en perkulator, dom kan man ju inte krossa ;)

I måndags skjutsade jag ut F till flyget och skulle sedan parkera bilen i garaget. Halvvägs in där lägger servon av i bilen av så att jag inte kan svänga. Blir tvungen att köra rakt fram och ställa mig och helt spärra vägen för alla, men vad ska man göra. Gjorde ett vansinnesvrål just då, fick fullständigt frispel på bilen. De som hörde mig därnere måste ju undrat vad fan det var frågan om... Blev så arg att jag började gråta ;)
Stängde av bilen men när jag startade den igen fungerade allt igen. Mysko. Så nu är det "bara" stereon som inte fungerar. Hoppas allt fortsätter fungera nu, blir en aningens rädd.



Klockan går, nu väntar snart glass och sol! Vi höres.
Kram

Trött och slut men glad ändå

Om bara en liten stund ska vår tidning skickas på tryck. Gud så härligt! Måste ju erkänna att jag är himmelskt slut. Blir riktigt skönt med midsommar nu, sen återstår två veckor innan det är semester! Nedräkning pågår!

Ska göra ett sista ryck innan jag slutar för dagen.

Glad midsommar på er alla!
Kram


En geting blev kär i mig...

Alldeles för kär... Var på flyget idag för att hämta F. På väg till bilen såg jag en riktigt stor geting och jag skrek i falsett. Gillar verkligen inte getingar, av den enkla anledningen att jag är väldigt allergisk mot de små krypen. Den flög iväg och jag hoppade in i bilen. Det jag inte märkte då var att getingen följde med in i bilen. Precis när jag satte mig så bet den mig i låren. Aj, vad ont. Flög ut som en galning ur bilen, skrikande som världens dåre på parkeringen. Började storgrina också. Folk runtomkring kollade på mig som om jag var helt galen. Som om det inte räckte kom min chef från jobbet just då, med sin flickvän som jag aldrig träffat. Han undrade vad jag höll på mig. Bra första intryck.

Fick lite svårt med andningen ett tag men det har gett sig nu. Däremot har jag sjukt ont i låret, hur länge ska det göra det?
Som Johan på jobbet sa, det är så skönt att veta att om du är med behöver man inte oroa sig för att något ska hända, för det händer ju alltid dig =)
Så sant så!

Surhumör å de grövsta

Nu är jag äntligen hemkommen från jobbet och klockan är alldeles för mycket. Känner mig riktigt slut om jag ska vara ärlig. Och ganska grinig eftersom mina jeans som sagt är huuuuur nära som helst att haverera.. Vad möts jag då av när jag kommer hem??? Jo nya hyresavier från Galären där de önskar Glad Sommar...plus en hyreshöjning. Men gud vad skoj, glad sommar på er med. Det var liksom droppen för mitt humör. Inte helt oväntat, jag börjar gråta. Jävla helvete rent ut sagt, vet jag inte ska svära men känns så himla deprimerande.. Hade jag ångest över pengar innan så blev det ju inte direkt bättre nu.. Till råga på allt flaggade de för ytterligare höjningar i oktober pga att de gjort nya balkonger. Kul !!!

Nä ska göra ett sista ryck innan jag får lägga mig. Kissarna ska få rent vatten och rensad toa, jag ska slå in ett paket till J som fyller år på¨jobbet i morgon..sen blir det sängen!

God natt säger surtanten.

Behöver nya jeans NU!

Åhhhh panik... Inser att min jeans är inne på sista versen..är nog bara dagar bort innan de spricker fullständigt.. Så snart är jag helt utan jeans...ja eller byxor överhuvudtaget.. Ångest. Känner inte riktigt att det var rätt period att behöva skaffa nya byxor också, men det är väl som vanligt att allt kommer på en gång..

Var iväg och kikade på lunchen efter ett par nya. Hittade ett par tokfina bagiga byxor från Coola Anna.. Riktigt snyggt satt dom också..men då var ju haken priset... Suck..



Rollspel på jobbet

Tror det är dags för mig och A att förhandla om högre lön på jobbet med tanke på vad vi just har fått ställa upp på..
Vad sägs som att posera som Elvis och Marilyn Monroe till en annons.. Gode gud... 

Jag säger inget mer... ;)

En stooooor kopp kaffe

Det är vad jag sitter med nu för att komma igång på jobbet. Kan ju inte säga att jag hjulade ut ur sängen i morse. Kom väl hem från jobbet 23.30 igår kväll och hade lite saker jag var tvungen att fixa innan jag la mig... Så blev alldeles för få timmars sömn inatt.. Ja ja, snart semester och då får man vila. gud vad jag längtar!

Näpp, ska hämta ytterligare en kopp kaffe och grotta ner mig i min ledare..

Kram

Brytarvecka

Hej hopp

Här kommer en hälsning från jobbet.. Jo jag vet att det är sent!!! Klockan är över 21.30 och jag lär nog bli kvar ett bra tag till. Tidningen går till tryck i veckan och iom att det är midsommarafton på fredag så måste vi hinna klart allt en dag tidigare än vanligt...hmmm.. Kommer väl vara helt slut på midsommarafton!!

Just nu "bråkar" vi om vad vi ska lyssna på för musik, stämningen är på topp =) Tur man kan ha skoj på jobbet!

Har haft en jättetrevlig helg med Liv på besök. Ätit gott och surrat i mängder. Sååå mysigt! Skönt att veta att vi snart syns igen när jag kommer ner till Stockholm. Saknar henne verkligen sedan hon flyttade ner.

Nä, dags att försöka börja knåpa ihop en ledare till kommande nummer..

Tjingeling

Är det något fel på mig?

Jag börjar att allvarligt fundera på om det är något fel på mig. Jag är så sjukt labil och lättörd. Jag har ju alltid haft lätt till tårar men nu slår det alla rekord! Och humöret åker berg och dalbana hela tiden.

Som idag när det är studenten i stan. Jag möter min granne när jag är på väg till jobbet. Han kom med björkris för att löva in balkongen, och jag blev så rörd över det att det föll en tår.. Ehh.. ok... En aningens pinsamt.
Ikväll såg jag finalen på Talang 2009, började gråta när de sa vem vinnaren var.. Och tilläggas kan att jag inte har följt detta sen tidigare. Nu är det Carina Berg flyttar in, hon är hos Martin Stenmark..nu är det tårar mest hela tiden..

Förr var det ju sorgliga filmer som fick mig att lätt gråta men nu är det verkligen alla möjliga konstiga saker. Som när A tog fram ett sportklipp på jobbet för några veckor sedan, ett klipp när Sverige vänder en hockematch mot Finland där vi låg under med 1-5..och vinner. Började gråta för ett klipp som är flera år gammalt och som jag har sett tusen gånger.. Och jag som inte är tokig i sport heller.. Fick rusa in på toa, osannolikt pinsamt.

Grät även i förrigår på jobbet, för jag läste ett mail som jag fick från A i Gävle, där hon skrev att hon saknade och älskade mig. Då var det kört igen.  Och ni kanske tror jag har PMS eller nått, men så är det inte..för då har jag det jämt. Jag känner mig som en labil tickande bomb.

Undrar hur länge det ska vara så här??

Bildkavalkad från tjejhelgen

Bättre sent än aldrig, nu äntligen kommer en massa, massa bilder från tjejhelgen när Kina, Karin, Anna, Maria BL och Maria Ö var och hälsade på mig i Luleå. Det var första gången vi var samlade alla gamla kompisar från universitetstiden. Några av dom hade jag inte träffat sedan 2001. Herre gud. Jag hade tänkt hinna göra en fint kollage av alla bilder men har inte haft tid och ro att sätta mig ner och lära mig hur jag ska få till det, så nu kommer bilderna rakt upp och ner. Finns hur mycket bilder som helst, och en del härliga filminspelningar men dessa är preskriberat material som endast ska hållas inom gruppen, haha.



Här är jag och Karin på fredagskvällen.




Maria hade sminkjour under fredagskvällen, tror hon sminkade oss alla!!



Anna kom med ett senare flyg, så vi hade sparat lite middag till henne. Här sitter vi
med de livsfarliga vinglasen..eller rättare sagt det stora guldfiskskålarna...



Glad Maria



En klassisk partybild på oss själva måste vi ju ta!



Jag och Kina. Känns som gamla goda tider =)

Kvällen bara rusade förbi. Vi surrade gamla minnen och åter gamla minnen, drack vin och myste på. Konstigt när man väl ses efter alla dessa år, så känns det nästan som vanligt!  Vi hamnade på Olivers där vi rockade loss rejält. Som Maria BL hade skrivit på sin Fecebook.. "vi betedde oss som ett juniorhockeylag som gjorde high five på dansgolvet". En mycket korrekt iakttagelse =)

Avslutade kvällen med ett traditionellt besök på Max. Det var där killen med den otroliga raggningsrepliken dök upp:
- Era kåta små stycken, ska ni hänga med på efterdojja?

En odödlig kommentar och jag skrattar bara jag skriver om det här =)


Lördag
Vi var uppe med tuppen eftersom Maria Ö kom med tåget från Gällivare strax efter klockan 9. Åt frukost ihop och fixade oss i ordning för en dag på stan. Vi hade verkligen otroligt tur med vädret hela helgen, varmt och soligt. Kom på beställning!



Maria Ö testar stoooooora glasögon på H&M



Alla samlade i Gula paviljongen
Kina, Karin, Anna, Maria BL och Maria Ö




Efter ett antal butiker blev det dags för fika/lunchpaus. Här är Karin på
Kulturens hus uteservering.




Kina



Det blev många goda skratt den dagen..



Karin.. I bakgrunden ses en dansare från en streetgrupp som höll på med
"uppvisning" precis där vi satt.. Säger bara svettarmband och tofs tjejer ;)




Jag och Maria glassar i solen


Efter fikat blev det ytterligare shopping i stan. Var helt slut efter måååånga timmars springande. Tog en glass och vilade fötterna lite. Sa hej då till Maria, vars tåg hemåt till Gällivare gick på eftermiddaegn. Efter det packade vi i hela glada gänger i min lilla bil och drog på nostalgitripp. Jo vi rymdes även om det såg oerhört roligt ut eftersom alla är myclket längre än vad jag är!!

Vi besökte Porsön, den gamla brottsplatsen ;) Våra gamla lägenheter och givetvis Universitetet. Tog en tur inne vid Biblofiket bland annat... Oj vad mycket tid vi tillbringat där =)




Kina, Karin och Maria gör sin snyggaste pose..

Vi åkte hemåt och åt pizza och surrade på i vanlig ordning. Laddade för ytterligare en partykväll!



Kina i sin nyinköpta snygga klänning



Maria är också fin och fixad för kvällens utgång



Tre glada brudar



Vi hamnade på Olivers även denna kväll.

Vi dansade och sjöng natten lång.

Vi var ganska trötta på söndagen efter två helt otroligt roliga kvällar och med alldeles för lite sömn, men det var det värt.
Vi tog en kort promenad och några av oss gjorde några små ärenden innan det var dags att flyga tillbaka ner till Stockholm.



Kina och jag tog en kort promenad på strandpromenaden vid Norra Hamn


Så var denna helg slut. Vet helt ärligt inte när jag hade så skoj senast.
Tusen tack tjejer för att ni kom och hälsade på!!!!
Detta måste vi göra om fler gånger. Som ni vet, ni är alltid välkomna att komma upp och bo här när vi vill.

Sköt om er och hoppas vi syns och hörs snart igen!

Ångest

Just nu har jag sån jäkla ångest. En gnagande känsla i magen som inte går att skaka av sig.. Jag har ångest över pengar. Det är det värsta jag vet. Vet att jag egentligen inte ska klaga, för det finns ju de som har betydligt värre. Jag har iaf ett jobb att gå till. Men mår inte bra över det.

Jag har haft sjukt mycket räkningar sista tiden, plus att jag även har bokat en del nöjesresor.. Så på det sättet ska jag inte klaga. Men allt måste läggas ut nu eftersom man alltid måste boka flyg i så god tid. Det är ju nackdelen med att bo i den här änden av landet! Sen har det varit både läkarbesök, veterinärbesök, bilskatt, elräkning och gud vet vad. Till detta ska läggas alla som fyller jämt denna sommar. Är helt galet, är ju en hord av människor som fyller 30 och 40, som får barn och firar. Till det kommer midsommarfirande och pappas besök upp till mig. Då vill jag ju inte sitta instängd i lägenheten och äta gröt direkt.  Och katterna ska ju ha kattvakt i sommar, får hjälp av Gizmos uppfödares mamma som ska se till dom, och henne måste jag ju givetvis betala för att hon gör detta..

Så just nu brottas jag mest med en enorm ångest inför sommaren, även fast jag vet att jag ska göra roliga saker. Vet liksom inte hur jag ska komma i fas och kunna njuta av det. Man skulle ha ett sedeltryckeri i källaren eller vinna rejält på triss eller nåt..

Inne med solbrillor??

Haft en bra dag idag, trots att jag inte är utvilad. När jag väl la mig igår var jag dödstrött. Tyvärr hade min granne hunnit somna före mig...vilket ledde att jag fick ligga och lyssna på hans enorma snarkande.. Och jag kunde inte somna!! Jäkla irriterande. Hade det varit någon man sov bredvid går det ju alltid att putta till dom så dom slutar snarka, men nu fick jag snällt ligga och lyssna på detta. Tog väl någon timme innan jag somnade.. Inser helt plötsligt hur lyhört det är mellan sovrummen, inte bra ;)

Varit full rulle på jobbet idag, på ett lagomt sätt. Kul =) Efter jobbet gick jag till gymet och tränade ett body pump-pass. Det var release för det nya passet, som faktiskt var riktigt riktigt bra. Bra övningar och riktigt bra musik. Bland annat spelade de AC DCs Thunderstruck  gillar när det är ordentligt hårda låtar med drag i, så att man blir inspirerad att ta i. Detta gjorde jag verkligen, så det lär väl kännas i morgon kan jag tänka... Och på tal om träningen.. In på passet kliver en kille, som för övrigt är intrsuktör, i solbrillor!! Men jag dööööör! Varför? Först funderade jag på ifall han hade opererat ögonen, men vet att han envisas med att ha dessa glasögon på jämt...har varit länge nu. Är det coolt att ha glasögon på sig inne? Kanske jag som är lite off?? Tjejerna som höll i passet drog ner på lyset ett tag och då var han ju tvungen att ta av sig dom. Herre gud vad pinsamt. Snacka om problem med att underhålla sin image ;)

Efter träningen kom M förbi på en kopp the och lite fruktsallad. Var evigheter sen vi sågs senast..Usch vad jag har varit dålig på att höra av mig.. Förlåt!

Är stolt över mig själv idag. Dels för att jag äntligen tränat och för att det är andra dagen på raken jag har lyckats äta vettigt och hålla mig ifrån godsaker, fika och glass!!

Guldstjärna till mig själv!


Mäkta nöjd med mig själv

Idag är jag riktigt nöjd med mig själv!

Har varit riktigr effektiv och känslan efteråt är ju helt enorm. Min dag började däremot inte på bästa sätt. Vaknade kl 05 helt sjöblöt i svett av en riktigt, riktigt obehaglig mardröm. Drömde att jag blev gisslan på något typ av banrån. De sköt en efter en och snart var det min tur. var helt panikslagen. Jag kunde inte somna efter det och det obehagliga känslan i magen har suttit kvar hela dagen.. Märkligt!

Men bortsett från mardrömmen har det varit en bra dag. Jobbet har gått fint och efter det så var jag och fikade med S på Roasters. Lyckades hålla mig till att bara ta kaffe trots att jag var toksugen på allt som gott som fanns. Vi satt ganska länge där så när vi skildes åt var jag vrålhungrig. Till råga på allt så var jag tvungen att gå förbi affären för att handla mat på vägen hem och det brukar aldrig sluta bra när jag är så där hungrig. Men idag då lyckades jag bara komma ut med saker till en sallad. Guldstjärna till mig =). Gjorde tonfissallad med couscous och fetaost. Inte fel.

Efter maten gjorde jag ett rejält städryck. Diskade undan, dammsög, fixade katternas saker och svabbade golven. Jösses vad behövligt! Storstädade badrummet, bar ut sopor, pappersinsamling mm.
Har även hunnit med att epilera benen, lagt ansiktsmask, filat fötterna och duschat så nu är jag verkligen värd en god natts sömn!

Skickar med en liten bild på en sån söt sälunge som jag hittade på Aftonbladet för någon vecka sedan.


Hur söt kan man bli??? Ungefär så här trött känner jag mig nu, så säger kram och god natt för denna gång!

Fläskfilémannen

Igår hände det en sån märklig sak när jag skulle handla på Willys. Jag råkar alltid ut för sådana här märkliga människor, måste vara en "pucko" -magnet ;)

Skulle köpa fläskfilé att grilla till kvällen. De hade ett riktigt specialpris på det och när jag står där och väljer bland förpackningarna så kommer det fram en karl som också ska köpa fläskfilé.
- Ser fin ut den där, säger mannen och pekar på "min" fläskfilé.
- Joooo, säger jag och håller på att börja skratta. Fick ju som vanligt sjuka associationer i huvudet.. Att stå med en fläskfilé och bedöma dennes utseende.. Svarar lite undvikande och fortsätter iväg mot frukt och grönt.

När jag går därifrån märker jag hur någon springer ikapp mig och knackar mig på ryggen, det var "Fläskfilémannen".
- Du går då verkligen med bestämda steg du, säger han. Jag har på mig ett par röda klackskor som låter rätt mycket när man går.
- Du verkar vara en kvinna med skinn på näsan, som vet vad du vill i livet, visst är du det??
Men vilket påstående av en okänd männsika!!!  Jag skiftade nog i alla nyanser av rött just då och svarar:
-Jaaa det är jag väl, eller så beror det på att jag är ganska stressad.

Ja vad ska man säga? Såg iallafall till att välja en annan kassa att betala i än den han stod i sen.. Blev helt paff av hans människoanalys =) Till råga på allt så såg han ju helt normal ut.Tänk vad man kan råka ut för på en mataffär...

Helgen rusade förbi

Söndag kväll...REDAN!!! Usch vad helgen rusade förbi.
Jag har varit ganska trött och hängig sista dagarna, hamnade helt i ofas med sömnen efter jag fick beskedet om Susannes pappas bortgång. Blir så berörd och det känns jobbigt att vara långt ifrån. Så i fredags hade jag en påbörjad migränattack.. Fick panik för hade lovat att gå på after work.. Men efter lunch började det lätta lite grann och det blev AW för mig. Var jättekul och blev betydligt längre än vad jag hade trott från början.. Kom hem först vid midnatt.

Igår var jag ännu mer trött...men det är ju självförvållat ;) Tog en fika med A på stan. Vi satt och häckade ganska länge på Roasters. Satt vi borden precis vid fönstret ut mot gatan, satt och spanade på folk. Vi kom på oss själva att vi nog inte riktigt är osynliga även om man sitter inomhus, haha..

Sen var det bara ladda om för kvällens grill-och fotbollsfest hos Madde. Blev riktigt lyckat trots att vädret inte var alltför inbjudande, jösses vad kallt det har varit de senaste dagarna.. Kan ju inte fatta att jag låg i bikini förra helgen och igår ville man ju nästan ha vantar på sig.. Vi grillade, såg fotboll och sippade vin. Och kvällen avslutades på Allstar.

Idag har jag inte gjort många knop. Låg kvar länge i sängen och myste med Olivia och Gizmo....Ja jag vet att jag inte är konsekvent, för normalt får missarna inte vara i mott sovrum men idag kunde jag inte motstå att bara få mysa med dom. Gizmo gjorde även ett rejält utfall mot mina fransgardiner som jag har i sovrummet, de var tydligen oerhört farliga. Jag låg och ropade från sängen men han fortsatte bara busa med dom och till slut var jag rädd att han skulle rycka ner både gardiner och kruka så fick kliva upp och försöka trassla ur honom ur gardinerna.. Glömde ju fota honom där han satt..det var illa.

Klev upp och gick och röstade, åkte förbi Madde och hämtade upp lite saker som jag hade lämnat där sen igår. Sen gjorde jag mat hemma, stekte fläskfilé (kvar från det jag köpte igår till grillningen), kokade potatis och gjorde en grymt god timjansås. Mäkta stolt över mig själv som stod över pizzasuget =)

Nu ska jag nog dyka er i soffan ett tag, sen ska jag nog försöka komma i säng i någorlunda tid.

Mina tankar är hos en kär vän

Tårarna bara strömmar ner för mina kinder nu. Fick ett oerhört jobbigt besked ikväll. En av mina bästa vänners pappa dog igår. Susanne och jag har känt varandra sen vi var riktigt små, sedan 24 år tillbaka och hon har alltid varit och är en stor del i mitt liv. Så har även hennes familj varit eftersom vi har spenderat mycket tid hemma hos henne och i deras stuga.

Usch vad ont det gör!! Önskar verkligen att jag bodde nära dig så jag kunde ge dig en riktig kram, kunna vara hos dig och bara vara där. Men du vet att jag finns här, det är bara att ringa, även om timmen är sen! Du finns i mina tankar!

Vila frid!


Onsdagshistoria

En kille kommer in på en bar med sin sällskapsapa. Han beställer en öl, och medan han dricker,hoppar apan omkring överallt. Apan tar oliver och apelsinskivor ifrån bardisken och äter dom. Sen hoppar han upp på biljardbordet, stoppar en av bollarna i munnen och till allas förvåning, på något sätt sväljs bollen hel. 

Bartendern skriker till killen: - Såg du vad din apa gjorde? 
- Nää, vadå? svarade killen. 
- Han åt just upp en av biljardbollarna hel! 
- Ja, det förvånar mig inte, svarade killen. - Han äter allt han får syn på, den lille knatten. Jag är ledsen, men jag betalar för bollen och det andra. Han avslutar sin öl, betalar notan, betalar för det andra som apan åt, sedan lämnar han baren. 

Två veckor efter är killen och hans apa i baren igen. Han beställer en öl och medan han dricker sin öl, finner apan en vindruva i baren. Han stoppar upp druvan i brunögat, pillar ut den, och äter den. Bartendern är riktigt äcklad. 
- Såg du nu vad din apa gjorde? frågade han. 
- Nää, vad? svarade killen. 
- Joo, han stoppade en vindruva i röven, plockade ut den och åt upp den! sa bartendern. 
- Jaa, det förvånar mig inte, svarade killen. Han äter fortfarande allt han får syn på, men sen han svalde biljardbollen, mäter han först allt.

Hängig

Usch, idag känner jag mig verkligen inte i form. Trött och grinig, fortfarande ont i ryggen och allmänt less..

Dags för lunch nu iallafall.

Kvällspromenad

Ska alldeles strax ta mig ut på en kvällspromenad med Annika. Ringde och kollade om hon ville följa med, alltid roligare att få lite sällskap. Hade först tänkt gå till gymet men hade helt enkelt ingen lust. Promenad är bättre än ingenting. i morgon tänkte jag gå på afro igen. Ska bli himla skoj!

Tror jag ska hinna med och diska lite innan Annika ringer, har fortfarande kvarlevor efter helgens middag att ta hand om...

Bäst att sätta lite fart med andra ord.
Tjingeling!

Tonar håret

Ikväll har jag tonat håret, det blev samma färg som tidigare. Hade blivit lite matt och tråkig färg så tänkte det var bäst att bättra på det lite.  I morgon ska vi fota oss på jobbet för en sommarhälsning i kommande nummer. Ska vara somrigt klädda. Tror jag har slitigt ur hela garderoben vid det här laget och inget känns bra. Jag har en sån dag idag...,fy..Hade önskat man hade tränat lite mer under våren..suck.. Undrar hur det är möjligt att ha sån här beslutsångest??? Är ju alltid så här..var nästan så att jag var tvungen att ringa över A och fråga om råd, men besinnade mig.., Nu får det bli ole dole doff...

Hade storstilade planer om vad jag skulle hinna med i kväll men det slutade med en helkväll i telefon.. Blir så ibland. Nu ska jag tvätta ur inpackningen och bege mig i säng...

Stor kram från mig.

RSS 2.0