Takida och Big Comedy

Idag har jag även bokat in lite roliga saker. Dels har jag köpt biljett till Takida som har konsert i Umeå den 14 november. Ska bli hur skoj som helst!! Tycker de är grymma. Har tjatat med mig Roffe och Stina, blir en helghelg i Umeå.




 

Sen har jag även haft framförhållning och bokat biljetter till Big Comedy i april 2010.

Big Comedy är tillbaka! I vår åker komikerna Henrik Schyffert, Adde Malmberg, Felix Herngren, Fredrik Andersson, Marika Carlsson, Peter Wahlbeck och Robin Paulsson tillsammans ut på Sveriges bästa humorturné - Big Comedy!

Big Comedy startade för fyra år sedan och har kommit att bli en svensk humortradition att räkna med. Konceptet är enkelt - att samla Sveriges vassaste ståuppare och skicka ut dem på turné tillsammans.

Om komikerna:

Fredrik Andersson
Fick sitt genombrott som komiker i tv-serien "Ballar av stål", men var redan dessförinnan ett hett namn på standup-scenen. Har även skrivit humor för ett flertal tv-produktioner, bland annat "Parlamentet" och "Veckans nyheter". I höst kan vi se honom grilla kändisar i "Roast på Berns" och köra standup i "RAW" på Kanal 5, och i vår följer han med på Big Comedy-turnén för första gången.

Marika Carlsson
Fick sitt välförtjänta erkännande 2006, då hon utsågs till Årets bästa kvinnliga komiker på Svenska standup-galan. Sedan dess har hon medverkat i ett flertal tv-sammanhang, i våras i SVT:s "Grillad" och nu i höst kan vi se henne i TV3:s nya humorsatsning "Comedy Fight Club". Våren 2010 är hon med och knockar Big Comedy-publiken med sin pricksäkra humor för andra gången.



Felix Herngren

Dök upp som ny bekantskap i början på 90-talet i tenniskomedin "S.M.A.S.H". Slog sedan igenom för den stora publiken med sin medverkan i pratshowen "Sen kväll med Luuk" med sina omåttligt populära rollfigurer Papi Raul, Dan Bäckman och Tim Hibbins. På senaste tiden har vi sett Felix roasta och bli roastad i "Roast på Berns" och nu i höst leder han "Vem kan slå Filip och Fredrik". Våren 2010 gör Felix Big Comedy-debut.

Adde Malmberg
En av Sveriges mest erfarna standup-komiker med 30 år bakom sig i underhållningsbranschen. Som en av grundarna till SUCK, Stand Up Comedy Klubben, medverkade han till att ta standup till Sverige. Har sedan dess uppträtt på alla stora scener och även regisserat flera teatersuccéer, nu senast succén "Obesvarad Kärlek" på Intiman. Det är tredje gången Adde följer med på Big Comedy-turnén.

Robin Paulsson
Sveriges svar på David Letterman debuterade redan som 17-åring på humorscenen. Därefter etablerade han sig snabbt både som standup-komiker och tv-kändis, med medverkan i bland annat "Stockholm Live" och "Extra Extra". Succén var ett faktum och 2006 fick Robin sin egen talkshow "Robins" i SVT. Den nya säsongen som sänds är den femte i ordningen. 2010 följer Robin med på Big Comedy-turnén för första gången.



Henrik Schyffert

Mannen som i år tog Roast till Berns Salonger blev Schyffert med hela svenska folket på 90-talet när han gjorde succé med Hassan i P3 och Killinggänget på SVT. I våras avslutade han sin 18 månader långa turné med den hyllade föreställningen "The 90's - ett försvarstal" och under hösten 2009 är han aktuell med Killinggängets pjäs på Dramaten. Våren 2010 gör han sin tredje turné med Big Comedy.

Peter Wahlbeck
Utsågs till Årets manliga komiker 2009 och ses som en av Sveriges mest banbrytande artister. Har länge varit en central gestalt på den svenska standup-scenen, alltid lika uppskattad för sin förmåga att vända till synes triviala ämnen till genial humor. Även känd från tv- produktioner som "S.M.A.S.H" och "Für Alle" och på senaste tiden i program som "Grillad" och "Roast på Berns". Turnerar med Big Comedy för andra året i rad.

Så nu är det bara dags att börja längta!! Madde, jag hoppas du kan haka på, så vi kan göra detta till en årlig tradition!!


Du är ju grym ju!

Himmel vad dagarna rusar förbi.. Hur är det möjligt? Känns som om jag sover, jobbar, äter, sover, jobbar... Hinner liksom inte med så mycket annat. I måndags gjorde jag iallafall en rejäl omgång med köttfärsröra och passade på att bjuda Annika och Johan på middag. Jag hade köpt en rejäl omgång med köttfärs och tänkte att det skulle vara skönt att göra många matlådor på en gång. Det jag inte tänkte på var att allt skulle få plats i frysen... Så nu äter jag köttfärsröra till förbannelse.. Jaja..

I tisdags var jag på Kvällsöppet på Strand galleria. Det blev minst sagt powershopping.. Cubus hade 40 % rabatt på alla kläder. Kom hem med både klänning, en klarröd kofta, en stickad tjock ploklänning och en partytopp.. Så där ja.. Är riktigt nöjd. Prisvärd shopping!! Skadar ju inte med lite nytt när allt gammalt börjar känns trång och jävligt.. Usch vad kilona har kommit krypande.. Längtar tills jag får träna igen..för nu går det utför.

På jobbet går det riktigt bra. Jag har gjort min första försäljning! Känns jättebra. Fick ett mail från Stockholm idag av den anledningen, som postades till hela koncernen.


Du kommer in som en solig dag mitt i den stundande hösten/vintern och värmer hela Jajja! 
Det du säger är – Less is more! Man behöver ingen gedigen kunskap inom SEO för att sälja! Engagemang, vilja och ett glatt humör räcker!

 Mycket bra jobbat Fröken Sjöström!


Jag blev så glad och tokrörd på en gång så jag började grina på jobbet. Herre gud, hur känslig kan man vara??!! Men detta mail ska jag spara och ta fram och kika på när jag tvivlar på min kapacitet.



En vecka avklarad

Jag har ju inte bloggat något sedan jag började mitt nya jobb på Jajja Communications. Så här kommer en uppdatering vad som har hänt senaste veckan. Första dagen på jobbet gick kanonbra. Jag fick ett jättegulligt mottagande av alla.. Stod bland annat en liten gullig blomma på mitt skrivbord när jag kom. Jag har fått lära mig alla datasystem och fått förklarat allt tekniskt kring SEO..dvs sökoptimering. Mitt första intryck är att detta är ett kanonjobb. Är ett intressant ämne och marknadsföring via nätet ligger ju helt rätt i tiden. Det verkar även vara så att Jajja satsar mycket på nöjd personal. Så jag är minst sagt helnöjd =)

Jag har fått medlyssnat på mina kollegors samtal och även lärt mig göra offerter i vårt säljsystem. Snart väntar mitt första säljsamtal.. Spännande..

Däremot har det varit ett par riktigt jobbiga dagar vad gäller mitt blodtryck. Jag har haft ett rejält tryck över bröstet flera dagar som inte lagt sig. Jag har haft jättesvårt med andningen och varit helt slut. Så idag har jag varit till läkaren igen. Fick ta fler blodprover och nytt EKG. Det visade sig att mitt hjärta inte orkar syresätta blodet tillräckligt, det är därför jag blir så andfådd och får tryck. Jag har även fått en inflammation vid mitt revbensfäste (pga att hjärtat har tryckt på så mycket) som gör att det värker så mycket som det gör just nu. Så läkaren bestämde att jag skulle få en blodtrycksmedicin i väntan på remissen till Sunderbyn.. Från första början ville hon ju inte sätta in den före undersökningen men nu sa hon att det var tvunget att börjas med redan nu.. Annars skulle jag kunna överanstränga hjärtat och i värsta fall få en hjärtinfarkt... Så nu får vi se hur det går, hoppas på att medicinen lindrar lite.. Blir galen av att må så här.. Har ju bara jobbat, ätit och sedan gått och lagt mig varje kväll. Totalt slut! Känns ju skapligt pinsamt på nya jobbet att komma med dessa krämpor, menn vad ska man göra??? Har pratat med chefen och han är verkligen jättegullig och förstående.. Känns skönt.. Det tar ju inte bort min ångest över det här men lite bättre känns det.

Nu ska jag softa lite i soffan innan jag ska lägga mig...

Kram på er!

Icas reklam

Jag bara älskar ICA:s nya reklam!! Nya praktikanten Jerry. Ni vet de där två olika där de har en "utvecklingsstörd" med i reklamen. Tycker det är så coolt att de vågar vara på gränsen...kan tänka mig att många har höjt på ögonbrynen. Tycker det är bra de tar upp fördomar om utvecklingsstörda.. För dom är nog fler än vi vågar inse och stå för...


Pablo Fransisco

I lördags var det då äntligen dags för att se Pablo Fransisco. Bokade detta redan före midsommar så det kändes nästan overkligt att det var dags nu. Vi samlades hemma hos Annika och Johan på ett glas vin. Sedan gick vi tillsammans till Kulturens hus och åt en jättegod trerättersmiddag. Därefter var det ett konstant skrattanfall.. Var sjukt roligt! Pablo är ju helt grym.. Hade träningsvärk i både mage och kinder när vi gick därifrån.

Vi avrundade kvällen med att gå en sväng på Allstar innan det var dags att lägga sig med ett lyckligt leende på läpparna.

Här kommer en bild från kvällen som Annika har tagit, eftersom jag glömde kameran hemma. Tack vännen för en kanonrolig kväll!!!


New colour

Idag är sista lediga dagen..Det firade jag med en rejäl sovmorgon. Härligt minst sagt! Sen slöade jag på i morgonrock i flera timmar. Jag har även hämtat bilen på verkstan och nu ska allt vara åtgärdat.. Hoppas, hoppas jag slipper få åka in igen. Slapp betala också, det hjälpte tydligen att slå näven i border =)

Jag har även varit och köpt olja så att jag kan behandla mitt ekbord i vardagsrummet.. Det blir kvällens projekt. Jag har även hunnit med lite andra praktiska saker, så som att köpa ny hårfärg hos frissan. Jag var skapligt nervös när jag drog igång här hemma..man är väl smått galen när man testar en ny hårfärg kvällen innan ett nytt jobb. Men jag blev nöjd.



Nu ska jag göra en kopp te och samtidigt ta mig an ekbordet.

Kram

Blodtrycket igen

I måndags hade jag tid hos läkaren för att kolla blodtrycket och även denna gång var det för högt undertryck. Då testade hon när jag hade legat och vilat ett tag och fortfarande låg ner.. Fortfarande för högt undertryck, kring 95. Sen när jag satte mig upp och hon testade låg det på 105.. Och en puls på drygt 80... Inte bra. Hon lyssnade på hjärta och lungor men hörde inga blåsljud. Hon sa att jag egentligen skulle behöva blodtryckssänkande medicin direkt men att hon inte ville ge det riktigt än. Hon skickade nämligen en remiss till Sunderbyn för att jag ska få göra EKG-test under 24 timmar.. Så att det kan följa mig ett helt dygn och kanske kunna fånga upp när jag får hjärtklappning och sådana där "anfall". Hon sa att om de medicinerar mig så kan de kanske missa underliggande orsaker till detta.. De vill kolla så att det inte är något större fel på hjärtat. Läkaren tyckte jag var för ung för att ha både så hög puls och sånt högt undertryck utan anledning.. Så vi får väl se vad det visar. Tydligen var väntetiden jättelång, upp till ett halvår. Men hon skulle skriva att det var akut och att de skulle prioritera mig.

Under tiden har jag fått betablockerare som jag ska ta när jag får hjärtklappning för att sänka trycket temporärt.. Sen har jag fått göra vanligt EKG och en massa blodprover som jag inte än fått svar på. De skulle öven göra en remiss på ett arbets-EKG, där de kollar hur hjärtat slår medan man sitter på en motionscykel. Jag har även fått låna hem en blodtrycksmätare som jag nu ska använda under en vecka för att kolla värderna löpande under dagen. Har bara varit höga värden hela tiden. Som i morse när jag vaknade så tog jag blodtrycket innan jag ens hade klivit ur sängen, och hade ändå 100 i undertryck och 80 i puls. När jag sovit!! Känns inte alls bra. Tidigare har jag inte känt mig så orolig utan mest tänkt att det är lite högt och det säkert går att medicinera, men nu känner jag mig lite mer orolig.. Hoppas det inte är "något mer fel" än så...

Frågade även om jag kunde träna något nu men det ska jag inte göra så länge jag har känningar...vilket jag har dagligen.. Så ingen träning.. Känns ju inte heller bra... Blir ju helt otränad och går ju upp så lätt..

Ja ja, bara följa läkarens råd, och även hoppas att remissen går snabbt.



Idag har jag lämnat in bilen på rep igen, hoppas de gör det rätt denna gång. Ska hämta upp den i morgon. Nu ska jag lägga mig och i morgon ska jag unna mig en riktigt lååååååång sovmorgon. Sista dagen som ledig innan nya jobbet. Ska njuta för fullt..

Kram å god natt

Klackarna i taket

I lördags var det dagen F. Det var dagen att Fira mitt nya jobb med Fest och Fotboll. Det blev en superduper rolig kväll med Annika och Krooken. Jag hade middag hemma hos mig, vi drack vin, surrade, sneglade på fotboll, spelade sanning och konsekvens och hade en riktigt tjejkväll. Som vi skrattade och surrade. Riktigt skoj att ha sådana träffar ibland. Tanken var från början var att gå ut, men vi liksom fastnade kvar här alldeles för länge, så när vi väl kom på att vi skulle ut så var klockan jättemycket. Vi insåg efter lite velande att det inte var någon idé att betala sig in på Olivers för mindre än 1,5 timme och på Allstar var det alldeles för lång kö. Så det slutade med att vi åt på Matstället =).

Bilder och filmklipp från denna kväll är preskriberade för all framtid =)


22 par strumpbyxor

I fredags drog jag igång stora städardagen. Är så less på att alltid ha sån kaos i byrå och garderober. Så nu bestämde jag mig för att rensa ut det som jag faktiskt inte kan ha. Har någon ful ovana att spara på en massa kläder som jag inte kommer i...men som jag "ska ha när jag gått ner lite".. Det är bara att inse att jag inte går ner i vikt just nu, och lyckas jag ändå med det så vill jag nog inte ha det gamla...för det har hunnit bli omodernt. Och det är faktiskt ganska deprimerande att varje dag när man öpnnar garderoben bli påmind om sitt "misslyckande".

Så jag minst sagt plöjde mig igenom garderoberna. Gud vilken befrielse!! Insåg däremot att jag nog behöver köpa nya trosor..var inte många jag rymdes i..aj aj.. Det jag däremot INTE behöver köpa är nya strumpbyxor och leggings.. Efter att ha rensat ut alla trasiga (varför man nu sparar trasiga) så insåg jag att jag hade 22 par!!! 22 PAR!! Herre jisses!! Behöver inte köpa nya på flera år.

Hann få riktigt fint och välordnat, plus en stor hög med kläder som jag ska skänka bort. Dels låter jag kompisar kolla igenom om det är något de vill ha, annars skänker jag det till Röda korset. Då kommer de till användning iallafall.. Nu återstår två garderober att gå igenom, får göra det vid läge..

Blodtryckskoll

Idag har jag varit på vårdcentralen och kollat mitt blodtryck. Så typiskt idag när jag vaknade så kände jag mig ovanligt pigg, så är det ju alltid varenda gång man ska kolla upp något.. Men det hjälpte tydligen inte.. Hade värde på 136/105.. Alldeles för högt undertryck. Hon tog de flera gånger men det blev inte bättre. Och som hon sa, att om jag har undertryck på 105 när det känns bra, vad är då det när jag har känningar??  Sköterskan gick och pratade med min husläkare, så jag ska få komma dit på måndag. Nu får jag inte träna, för att inte överbelasta hjärtat. Sen var jag tvungen att åka in till antingen jourcentralen eller akuten och jag får hjärtklappning under helgen.. Ja vad säger man.. Inte kul...

Tandis och bilverkstad

Jag har haft feber i natt och jätteont i halsen, så i morse beslutade jag mig för att det nog inte var någon höjdare att rycka in extra på Tiimari.. Får ju alltid ångest över att tacka nej och vara hemma men vill ju inte att jag ska bli ännu sämre inför mitt nya jobb..

Jag var däremot tvungen att gå till tandläkaren idag.. Det är ju aldrig skoj..och inte billig för den saken heller. Blev nästan tusen kronor fattigare...

Sen har jag varit förbi på bilverkstaden igen..börjar kännas som deja vue.. Men jag har ju inte hunnit med att besöka dom här i Luleå efter mitt besök i Gävle, så fick elda upp mig lite...Nu ska jag få komma in med bilen på tisdag..hoppas de kan lyckas göra det rätt denna gång...

Kram

Jajjamensan

Jaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!       Hurra!!!  Jag fick jobbet!!!

Detta blir ett väldigt roligt inlägg, kul att få komma med sådana också efter en tids motgångar. Vaknade i morse till storm och ösregn, med ont i halsen.. Inte kul. Hann lagom ut från huset med ett paraply i handen innan det hade stormat sönder... Så där ja, kom dygnsur till Tiimari. Hann inte ens byta kläder innan säljchefen från Jajja ringde upp mig och berättade att de erbjöd mig jobbet som säljare. Fick nästan nypa mig i armen.. Kan liksom inte fatta att allt helt plötsligt faller på plats! Det trodde jag intre för några veckor sedan.

Jag kommer att få börja jobba den 15 oktober. Så jag kommer inte ens hinna bli arbetslös.. Så skönt att slippa alla blanketter till a-kassa och arbetsförmedling!! Fram till årskiftet blir det att pendla till Piteå men från januari kommer kontoret ligga i Luleå. Kommer att kunna gå till jobbet på 5-10 minuter.. Kan det blir bättre?

Efter jobbet gick jag raka vägen till Peakbutiken och köpte den där klänningen som jag skrev om tidigare. Jag lovade ju mig att jag skulle unna mig den om jag fick jobb. Och det fick jag ju. Jag får väl fota den vid läge.

Nu ska jag slappa i soffan och se Oskyldigt dömd och njuta av den härliga känslan att ha flyt!
Blir nog lite violglass också!

Kram å hej från en go å gla´ tjej!!!

Går i väntans tider

I natt har jag inte sovit bra, varit på helspänn. Vaknade till och med före klockan och det händer ju inte många gånger per år ;). Har jobbat på Tiimari idag med, riktigt roligt. Har haft nerverna utanpå kroppen hela dagen. Så fort  telefonen ringde gick pulsen på helvarv..men inget besked.. Vid tresnåret började jag misströsta.. Måste ju försöka ställa in mig på att det faktiskt kan bli så att jag inte får jobbet.. Strax efter 16 ringde chefen och bad om ursäkt att han inte hade hört av sig tidigare under dagen, men han hade fastnat i en massa långa möten som han inte hade planerat. Han förklarade att rekryteringsbolaget inte heller hade fått tag i min andra referensperson förrän ganska sent idag, så han skulle få den sammanställningen senare idag och gå igenom den ikväll. I morgon ska jag få besked.. Jaha, spänningen fortsätter! Skönt iallafall att jag inte fick nej idag. Hoppat lever och jag tror på det här!!
Tack favvobrorsan för din kommentar på förra inlägget!! Jag lovar att bli bättre på att ta åt mig och njuta av beröm! Älskar dig!!!

När jag kom hem från jobbet möttes jag av ett inte alltför trevligt välkomnande innanför dörren. Någon av katterna hade spytt... och i mina nya..och ganska dyra, bruna skinnstövlar!!!!! AAAAaaaahhhhhh PANIK!!! Efter en smärre chock så lyckades jag faktiskt få bort allt utan att något blev förstört men hann bli riktigt stressad. Det är ju helt otroligt vilka bra ställen de väljer att spy på.. Jag har ju endast EN matta i hela lägenheten..och den är ju ett givet attackmål.. Kan tom ibland höra när det är på väg och börja hulka....och ändå springer de i 390 km till...ja just MATTAN!! Nu lyckades ju både med mattan OCH stövlarna. Highscore =)
Haft Annika och Johan på fika här ikväll, himla trevligt..som vanligt med andra ord.
Nä ska göra ett litet ryck och fixa lite i badrummet innan jag lägger mig. Har köpt lite plastboxar som jag tänkte sortera upp ögonskugga och nagellack i.. Har väl blivit arbetsskadad på Tiimari efter all städning, packning och placering...
Sköt om er så hoppas jag på trevliga nyheter i morgon....!!
Kram

Längtar till tisdag

Så där, då är den tredje intervjun i Piteå avklarad och det kändes väldigt bra. Jag fick träffa hela säljgruppen och ta en förmiddagsfika ihop. De fick presentera sig själv och jag mig, plus att de fick ställa frågor direkt till mig. Det verkade vara ett riktigt trevligt gäng med mycket humor. Jag har aldrig skrattat så mycket på en anställningsintervju som jag gjorde idag. Gott betyg med andra ord!! Efter det väntade en lunch med säljchefen. Tycker han verkar himla vettig. Det kändes som om det gick bra, men man vet ju aldrig.. Hoppas, hoppas. Detta jobb vill jag verkligen ha!!
I eftermiddags ringde han mig och berättade att de skulle kontakta mina referenspersoner för ett utlåtande om mig.. Och i morgon ska jag få besked.. Tror ni att jag är nervös.. Mår rent ut sagt illa just nu och är så där lagomt spattig... Oj oj... Min "gamla" chef ringde mig och berättade att han hade blivit uppringd och han berättade också vad han svarat.. Oj vad mycket beröm han sa.. Och jag min dumma jäkel har så svårt att ta det.. Säger åt honom att vad gullig och snäll du är som säger så.. Han svarade, men det är ju sant!! Tänk om jag bara kunde suga åt mig av berömmet och blir stolt.. Det är ju så jag är.. Måste bli bättre på att boosta mig själv!!
Ska försöka hinna skura golven nu och utnyttja min energi till något vettig..kanske hinner städa toan också. I morgon ska jag jobba på Tiimari igen och så får jag svar.......... Hoppas jag är inne i ett flyt nu.
Tack för alla gulliga sms, kommentarer på min blogg och facebook. Det värmer att ha så gulliga vännen! Love U!

Pirrigt

Idag var ju tanken att jag skulle städa, vilket minst sagt varit välbehövligt. Måste väl erkänna att jag inte varit alltför disciplinerad.. Duttade lite där, plockade lite där och hamnade hela tiden på villovägar med en massa annat.. Som att sitta vid datorn... Men lite har jag gjort iallafall. Plockat undan saker, packat upp resväskorna och dammsugit. Att skura får jag göra i veckan.
Malin ringde och kom förbi mig idag. Hon hade med sig Maxmat. Inte dåligt att få det hemlevererat. Vi åt, surrade och drack kaffe. Verkligen jättemysigt.
Gizmo var bara för söt idag. Först plockade jag fram ett gammalt gosedjur, nämligen Alf.. Ni vet den där bruna figuren med så lång näsa.. Han som var på tv när vi var små. Hittade honom hemma bland mina gamla saker och jag hade inte hjätra att slänga honom. Tog fram den och Gizmo blev rent ut sagt skiträdd. Tänkte väl vad det var frö skrämmande sak som skulle bo med oss ;). Senare idag hittade jag honom sovandes i städskrubben.. Gohjärta! Tänk om han kunde riva loss lite med skurmopp och trasa när han ändå är där inne ;)
Nu är det sovdags för mig. Måste ju vara fräsch i morgon inför den tredje intervjun. Herre gud vad nervös jag börjar bli. Hållt på och velat vad jag ska ha för kläder och gud vet vad.. Måste åka i god tid i morgon också, för den ska hållas i Piteå. Blir alltid lite stressad när man inte riktigt hittar..
Så alla mina goa vänner. Håll tummarna i morgon måndag klockan 10!
Kram kram

Simon´s cat

Jag måste bara tipsa er om några helt underbara animationer som heter Simon´s cat. Det är en tecknad katt som är helt underbar. De har verkligen lyckats fånga de karaktäristiska dragen för katter. Jag skrattar halvt ihjäl mig. De har även ett klipp med en hund som blir matad under bordet, också riktigt bra  
Jag riktigt ser Olivia och Gizmo i dessa klipp =)

Myslördag

Idag tog jag en lång och välbehövlig sovmorgon! Oj så skönt. Vaknade av att Gizmo protesterade utanför dörren och tycke det var matdags.. Han är lite som katten i "Simon´s cat", en helt underbar animerad historia, se länken.. Bäst man passar sig för slagträdet ;)
Gjorde mig i ordning och träffade sedan Jessica för en fika på stan. Hade jättetrevligt. När vi satt på Roasters ringde Annika och frågade vad jag pysslade med, så när Jessica var tvungen att avvika så letade jag upp Annika på Åhléns. Hann shoppa två nya nagellack från Mavala, ett jätteglittrigt som heter Pink Diamond och ett  lite svagare skimrigt i rosa som heter Dream. Blev även några ansiktsmasker på Kicks; chocolate mud mask, peel-off mask och så anti-aging mask (ja det börjar väl tyvärr bli dags för det ;)).
Var inne på Peakbutiken eftersom Annika letade jacka.. Lyckades ju fästa blicken på en superdupersnygg klänning..som jag provade. Väldigt smart.. Not!!! Satt riktigt, riktigt bra. Så jag lovade mig själv att om jag lyckas få ett nytt jobb snart så ska jag belöna mig med denna...
Efter en ganska lång runda på stan så slog hungern in.. Till slut hamnade vi på Allstar där även Johan anslöt. Åt quesidillas och drack rosévin, och smygtittade på Luleås hockeymatch. Tänk vad rolig denna lördag blev, hade bara räknat med en fika på stan, istället slutade det med en heldag. Tack mina goa vänner för det!!
Borde städa ikväll men hur roligt är det en lördagkväll?? Funderar på att skjuta på det i vanlig ordning. Tror nog att jag ska göra fotbad, lägga ansiktsmask och måla naglarna.. En riktigt hemmaSpa-kväll med andra ord..
Japp, så får det bli. Kommer vakna fräsch som en nyponros i morgon =)

Blodtryck

Jag känner ju fortfarande av att det är något som inte stämmer med mitt blodtryck. Obehagligt som tusan! Vaknade med hjärtklappning i morse som inte vill lägga sig. Nu har jag iallafall tagit mig i kragen och ringt och bokat tid för blodtryckskontroll, fick tid måndagen den 19 oktober.. Så nu är det bara att avvakta.
Ska kila på jobb, mer inventering väntar..

Förrvirrad å glömsk..Är det åldern?

Glömde ju säga att jag idag på lunchen var och åt på Mat och Prat.. När jag sedan kom tillbaka till Tiimari märker jag att jag glmt min stora handväska.. Tror ni jag fick panik?? Hade min jobbdator i den, som jag för övrigt ska lämna tillbaka nu.. Och plånbok och allt..
Men tack och lov hade en vänlig själ lämnat den i kassan! Tack du okände!
Men blir jag förvånad?? Svar NEJ! Detta är ju jag i ett nötskal...

Många bollar i luften

Fruktansvärt vad dålig jag har varit på att hålla min blogg uppdaterad.. Känns som om jag skyller på att jag har så mycket hela tiden..fast det har verkligen varit så den senaste tiden.. Det har varit både mycket praktiska saker att fixa och fundera på, sen har det ju varit full rulle när jag var nere hos pappa.
Får väl uppdatera lite vad som hänt i korta drag. Jag var ju nere i Stockholm på fackliga förhandlingar som jag tyckte gick över min förväntan. Jag blev uppsagd den sista september och har då en månads uppsägningstid.. Blev ju lite längre tidsfrist än från början. Det tackar jag för.. Nu kan jag verkligen säga att jag har fått valuta för mina fackliga avgifter! 
På väg från Stockholm passad jag på att besöka Elin, Johan och lilla Alice i Gävle. Så roligt att vara där. Har inte träfat dom på 1,5 år så det var verkligen på tiden. Fick även lämna in bilen på verkstad i Gävle eftersom min j*kla motorstyrningslampa vägrade slockna och bilen började gå ojämnt.. Kuligt värre. Visade sig att de här i Luleå hade missat att åtgärda det som skulle göras.. Men hade inte råd att fixa det är jag var där nere, för kalaset skulle gå på 4000 kr... Men ska ta tag i det här i Luleå och skälla på dom. 
Under tiden ag varit borta har jag sökt en himla massa jobb runt omkring i Sverige. Blev uppringd vad gäller ett av dessa jobb, blev kanonglad. Det är ett jobb som säljare. Började med att en rekryteringsfirma gjorde en första intervju för att gallra fram några intressanta kandidater som sen företaget skulle träffa...Eftersom jag inte fanns på plats här uppe när intervjun skulle göras så skulle jag göra den i Umeå när jag passerade upp. Blev en minst sagt galen resa mot klockan på väg upp.. När jag i stort sett var framme så åkte jag vilse på universitetsområdet. Fick ringa och be om hjälp och när jag frågar vart jag är så vet jag inte.. Sladdade till slut in på parkeingen och fick springa in med andan i halsen.. Han inte ens kamma till håret eller sätta på läppglans..och med lp-skivor under armarna efter en heldag i bilen.. Men tydligen gick det hem, för gick vidare till en ny intervju i tisdags där jag fick träffa bolagets säljchef samt marknadschef.. Kändes kanonbra. Och idag ringde dom och vill att jag ska komma till dom på måndag för en sista "intervju" och få träffa säljgruppen och även luncha. Så nervös.. Hoppas, hoppas, hoppas... Håll tummarna på måndag!
I Umeå hälsade jag på hos Maria och Nicklas. Vi år räkor och drack vin och surrade för fullt..jättemysigt... Hann även med att träffa en riktigt gammal barndomskompis.. Det var riktigt sjukt.. Jag hade skrivit på Facebook att jag skulle till Umeå.. Då hade han skrivit ett inlägg och berättat att han vanligtvis inte är i Umeå men att han skulle vara det denna fredag.. Undrade om jag inte hade vägarna förbi universitetet (vilket jag hade eftersom jag skulle på intervjun där..vad är oddsen??). Men jag hann aldrig se hans svar, utan det var Elin som jag hade hälsat på som såg det på nätet.. Så hon ringde upp mig och berättade om inlägget.. Men problemet var ju att jag inte hade Nicklas nummer.. Så bad Elin söka på Hitta och det gav 8 träffar runt om i landet.. Jag hade ingen aning om vart hann bodde.. Så chansade på ett nummer och det visade sig vara rätt. Vi stämde träff. Var verkligen hur skoj som helst.. Vi har inte sett varandra sen vi gick ut nian.. Var verkligen en humörhöjjare.. Normalt sett bor han i Göteborg så det var ju verkligen märkligt att vi skulle synas i Umeå av alla ställen..
Denna vecka har jag fått jobba extra med att inventera lager... På Tiimari.. Ni vet ju hur mycket småsaker som säljs där, så det finns ju att göra. Men riktigt skoj är det. Skönt att få göra lite nytta och inte bara gå hemma.. Blir galen av det. Ska få jobba även i morgon!
Nu ska jag kila iväg på Shopping, de har specialöppet ikväll.. Trevligt..
Jag hade velat skriva mycket mer om allt men känner att det blir världens längsta ilägg då.. så får väl bara ge korta glimtar..
Kram till er!

RSS 2.0