Blodtryck

Jag känner ju fortfarande av att det är något som inte stämmer med mitt blodtryck. Obehagligt som tusan! Vaknade med hjärtklappning i morse som inte vill lägga sig. Nu har jag iallafall tagit mig i kragen och ringt och bokat tid för blodtryckskontroll, fick tid måndagen den 19 oktober.. Så nu är det bara att avvakta.
Ska kila på jobb, mer inventering väntar..

Kommentarer
Postat av: Linda och Molly

Hej Malin!

Det där med hjärtklappning låter inte bra.....det behöver inte vara något med blodtrycket, utan det kan mycket väl vara varningsklockorna som ringer..... Du har varit med om mycket, vääääldigt mycket, så det är inte konstigt om kroppen börjar signalera att det börjar vara slut på batteriet..... Jag hoppas såklart att det INTE är det utan något helt ofarligt och lättåtgärdat, men jag vill bara be dig att kolla upp det noga och vara på din vakt. När man väl blivit utbränd tar det länge att bli fit for fight igen. Mig tog det 5 år innan jag var helt ok igen...

Simma lugnt, hoppas du får jobbet du varit på så många intervjuer om! =)

Kramar Linda och Molly

2009-10-02 @ 22:17:33
Postat av: Emma aludden

Jag tycker att du ska åka till VC och be att få endast kolla blodtrycket på en gång. Du kan ju ändå gå till läkaren den 19:e. Men ett besök hos en sköterska som kollar trycket kostar dessutom ingenting. Jag tycker att du bara ska knalla dit och säga att du vill få det kollat av en sköterska. Skulle det vara så att det är skyhögt så är det lite väl onödigt att vänta ändå till den 19:e. Se så - bums iväg! :)

2009-10-03 @ 17:06:08
URL: http://blogg.aludden.com
Postat av: Malin

Linda; Jag lovar att jag ska vara försiktig. Klart man blir lite orolig...Emma; Jag får väl kanske göra som du säger ;)

2009-10-03 @ 20:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0