Dags för snö?

Luleborna verkar vara förberedda på snö, för denna spark hittade jag parkerad inne i stan igår.


Skobegär

Kraftigt habegär


Utsikt

Så här vackert såg det ut när jag tittade ut genom flygplansfönstret igår.


Luleå

Älskade Luleå. Känns så vansinnigt skoj att vara här igen. Trots att det utlovade fina vädret skiner med sin frånvaro och regnet öser ner. Kylan ska vi inte tala om. När jag klev av planet igår kom det rökpuffar av andedräkten. Jag har hunnit glömma av hur stor skillnad det är mellan Stockholm och Luleå.

Fina Krooken kom från Piteå och hälsade på mig och Annika. Vi strosade på stan och surrade en massa. Hann även springa på flera på stan som jag kände, nu känns det att jag är "hemma" igen. Har sett hur mycket snyggt som helst som jag skulle vilja shoppa. Finns ju vissa butiker som bara finns här i Luleå. Synd bara att kassan är skral.

Exakt vad som händer nu på dagen vet jag inte, får se vad jag och Annika hittar på. Ikväll är vi bjudna hem till Sara på middag. Känns som evigheter sedan vi sågs.

Behöver jag säga att jag njuter för fullt? Går omkring med troligen Sveriges största leende.

Kram


Arlanda

Sitter på Arlanda nu förväntansfull. I vanlig ordning fastnade jag i säkerhetskontrollen. Jag gör alltid det. Fattar inte varför. Måste ju ha något magnetiskt inopererat utan att jag vet om det. Kroppsvisiteringen var minst sagt grundlig, och kittlig som jag är höll jag på att dö av skratt. Ju mer jag skrattade desto grundligare sökte de igenom mig.

Nu sitter jag vid gaten och väntar. Äntligen är denna dag som jag har längtat efter så länge här . Kram


Blogg.se nu som App

Äntligen finns blogg.se som App till telefonen. Det måste jag säga är himla bra, för jag har saknat att kunna uppdatera vettigt när jag är på resande fot. Nu kanske det tom kan bli lite live-uppdateringar från Luleå.


Väskan packad

Den är nästan färdigpackad, bara det där lilla sista. Hatar verkligen det där sista, som ska plockas ner samma morgon som jag ska åka. Stor "glöm" risk. Jag får se vad som inte kommer med denna gång ;)

Ska bli helt underbart att åka upp och hälsa på mina fina underbara vänner i norr som jag saknar så att hjärtat blöder. Agendan är redan full, många som jag vill hinna med. Inser däremot att jag inte kan stressa ihjäl mig för att hinna träffa alla en och en. Trots att det är roliga saker som jag ska göra så är jag väldigt stresskänslig och måste lyssna på kroppen. Så nu har jag som förslag att samla flera på samma gång för en lunch eller fika. Jag har lärt mig något på Luna, att ta hand om mig själv. Det kanske låter banalt för andra, men för mig är det ett stort steg.

Nu ska jag göra lite småfix innan det är dags att slänga mig i sängen. I morgon ringer klockan tidigt.
Luleå, håll i hatten för nu kommer jag!


Goes Ego

Förra veckan satt jag och lekte med kameran och det redigeringsprogram jag använder. Det blev en riktig ego-tripp som jag tänkte dela med mig av. Vilka bilder gillar ni bäst?


Bild 1Bild 2Bild 3Bild 4Bild 5Bild 6Bild 7Bild 8Bild 9Bild 10


Bild 11Bild 12Bild 13


Bild 14Bild 15Bild 16Bild 17Bild 18Bild 19Bild 20Bild 21Bild 22
Bekväm sovplats?Mandy har lagt beslag på fjärrkontrollen.


Avslutning Luna

I fredags var det sista dagen på Luna. Det var ju som sagt med ganska blandade känslor jag gick dit. Dels är jag ju galet glad att jag faktiskt nu är friskförklarad från min ätstörning. Med friskförklarad innebär det att jag nu äter regelbundet och inte hetsäter eller svälter mig mm. Givetvis har jag ju mer att jobba med, för det finns ju en underliggande anledning till att jag faktiskt har gömt mig i min ätstörning. Allt detta har jag ju inte hunnit bearbeta under denna tid, men nu har jag iallafall väldigt viktiga verktyg som gör att jag klarar av att göra detta själv. Och jag har kommit långt även där. Nu VET jag ju faktiskt vad det är jag behöver arbeta med :).

Självklart känns det även väldigt nervöst att jag nu ska stå på egna ben och klara mig själv. Jag är ju fortfarande galet skör, och jag vet ju att det inte krävs så mycket som kan knuffa mig utför igen. Detta måste jag verkligen tänka på och försöka göra allt som står i min makt för att skydda mig själv. Jag måste sätta mina egna gränser. Jag måste fortsätta våga säga nej till sådant som inte gagnar mig. Jag får inte utsätta mig för mycket stress. Jag måste lyssna på mig själv och min kropps signaler.Tack och lov har jag stort stöd från de fina tjejer som jag gick Luna med och det känns oerhört skönt att veta. Tänk att jag skulle träffa sex stycken fina vänner, det trodde jag aldrig från början. Utan er hade jag aldrig kommit dit jag är idag eller blivit den Malin jag faktiskt är nu. Tack för att ni finns! ♥Jag är så oerhört tacksam att jag har fått möjlighet att gå på Luna.
Ni har gett mig tillbaka mitt liv igen. Tusen tack!

Sista dagen på Luna

Idag är den här! Min sista dag på Luna! Vad konstigt det känns....

Before and after

Nu säger vi goodbye sommarblonda Malin och säger hello brunette.

Här kommer lite FÖRE-bilder.Och här är är resultatet EFTER:


Vad tycks?


ParfymbegärJag är i skriande behov att uppdatera mitt parfymförråd, nu är det bara småsmå slattar kvar i alla mina flaskor. Jag blev helt kär i Escadas nya parfym Especially. Synd det är så långt till julafton, men denna står högt på min önskelista.

110912

Jag går hemifrån som mellanblond och kommer förhoppningsvis hem som brunett. Ett besök hos frisören står på dagens agenda. Lovely!

Sista veckan

Måndag morgon och regnet verkligen vräker ner. Är trött, tröttare, tröttast.
Nu inleds den sista veckan på Luna. Nervöst och spännande på samma gång. Vart har veckorna tagot vägen? 16 veckor, som tidigare kändes som en evighet är snart slut.

Bara greppa paraplyet och ge mig ut i rusket.

Kram

Kan cyklar användas som spalje?


Svaret är: JA!!

När jag möts av denna bild ute vid cykelstället så inser jag att våra cyklar inte kan klaga på att bli överanvända iallafall. Jag vet att vi tog ut cyklarna ur förrådet och fixade till dom och tog en premiärtur i maj. Tror det var enda gången vi var ut.

Nu har vi lyckats trassla ut dom ur all grönska vilket inte var det lättaste. Klätterväxten hade snurrat in sig i både ekrar och nav på ett riktigt sinnrikt sätt och nu kom vi och förstörde hela sommarens arbete på några minuter. Kanske lika bra att ställa in dom för vinterförvaring på direkten.

Hejjarklack i nattlinneTanken idag var ju att jag och Maria skulle hejja på Martin som sprang KistaLoppet. Den planen fick tyvärr revideras då jag vaknade febrig och med ännu värre förklyning än igår. Surt! Allra helst eftersom det är strålande väder ute.

Fast lite tur hade jag eftersom jag insåg att loppet passerade vår balkong. Så där kunde jag stå och invänta Martin som sprang förbi med lätta steg och ropa lite peppande ord till honom.  Däremot kändes klart annorlunda att stå och skrika på balkongen iförd nattlinne, men vad tusan gör jag när jag ligger hemma febersjuk.

Hepp hepp!

På plats på Sats. Ingen återvändo.

img_2846 (MMS)

På plats på Sats. Ingen återvändo.


Fröken Klumpeduns

Idag är jag på mitt klumpiga humör. Har redan hunnit med att krossa sänglampan i tusen bitar, slagit i tummen så att nageln böjde sig bakåt, slagit i knät i hörnet på soffbordet och haft näsblod. Vågar jag in i duschen eller halkar jag och slår ihjäl mig då eller??

Twister

Jag och Liv var på Gröna Lund i tisdags kväll för att se en konsert med Jakob Hellman. Det var verkligen över förväntan, han var riktigt bra live. Jag har inte lyssnat på honom på många herrans år så hade inga förväntningar alls. Det blev en riktig toppenkväll.

Vi hann även med att åka två karuseller, två stycken berg-och-dalbanor. Dels den gamla Jetline och så den nya träbanan Twisster. Jag verkligen ÄLSKAR att åka karuseller. Det fotas ju alltid vid alla attraktioner och bilden som togs när vi åkte Twister går ju helt enkelt till historien som en av de värsta bilderna som finns på mig. Vi kunde verkligen inte sluta skratta när vi fick syn på den, så vi var tvungen att köpa med oss den.

Jag ska helt enkelt bjuda er på ett riktigt gott skratt, eller vad sägs??

När jag ser den här bilden undrar jag ju faktiskt över hur jag kan säga att jag älskar att åka karuseller, för det ser ju ut som jag håller på att dö eller möjligtvis skita på mig. Denna bild ska jag ta fram varje gång jag behöver mig ett gott skratt.

Tack snälla Liv för en underbar kväll!

Kram

RSS 2.0