Snart på väg

And off we go!


Bildkavalkad

Tänkte bara posta en hög med bilder från senaste tiden och passa på att önska er en fin fredag. Kram


Konsert med Soulsingers

Jag började ju att sjunga i kör i våras, vilket är det bästa beslut jag har tagit. I lördags var det dags för konsert, och då uppträdde vi tillsammans med Soulsingers i Värmdö. Här kommer lite bilder och filmer på framträdandet.
 
Varje klipp innehåller två låtar, och min klara favorit är den absolut sista låten, Jag och min far. Då gick det inte att hålla tårarna borta, då flera personer i publiken grät.
 
 
 
 
 

Syprojekt

 
Sedan i höstas har vi levt utan varken rullgardin eller persienner i sovrummet då vår tidigare rullgardin havererade. Under vintern har vi inte alls stört oss på detta utan tyckt det varit ganska mysigt att vakna av ljuset. Nu däremot har det blivit en ren plåga, då solen strålar rakt in i vår säng.
 
Egentligen hade vi velat ha persienner inne i fönstren men det skulle bli rätt dyrt insåg vi när vi kollade oss runt. Känns inte som det är läge i investeringar som vår situation ser ut just nu. Vi kikade även på färdigsydda mörkläggningsgardiner men det föll oss inte riktigt i smaken. Vi vill ju ha något som täcker direkt vid fönsterrutan för att avskärma solvärmen på sommaren, och med sådana gardiner så sitter de ju en bit in i rummet...och blommorna skulle inte skyddas.
 
Igår kväll hör jag mig själv säga till Fredrik att jag fått en idé, som då även innefattade att jag själv skulle sy detta projekt. Sagt och gjort, idag åkte jag iväg och inhandlade mörkläggningstyg. Så eftermiddagen och kvällen har tillbringats till att sy två egna mörkläggningsgardiner som fästs direkt vid fönsterrutan. Jag är helt chockad! Humöret är fortfarande intakt, likaså symaskinen. Och nu hänger de färdiga och klara. Jag måste säga att jag är stolt över mig själv. Tror bestämt att vår surtant till syslöjdslärare skulle vara nöjd hon också.
 
Så det är en mycket nöjd tjej som strax ska göra natt. I morgon väntar första dagen på praktiken.
 
 
 
 

Nu kan jag avslöja.....

Nu kan jag äntligen avslöja det jag varit så kryptisk om i tidigare inlägg, för nu är alla beslut tagna och alla papper ifyllda. Från och med tisdag i nästa vecka ska jag få göra praktik på Riksföreningen  anorexi- och bulimikontakt, ABK - kontakt.
 
Min hemliga dröm är ju att få jobba med ätstörningsfrågor, och detta är ett stort steg att få förverkliga just detta. Det ger mig bra erfarenhet och många nya och viktiga kontakter. Min uppgift blir att hålla i implementeringen av deras nya webbplats som ska lanseras längre fram. Jag är så glad över detta!
 
Utöver detta roliga besked har jag även haft en hel del intressanta lunchträffar och nätverksfrukostar den senaste tiden. Så framtiden känns extra ljus nu!

RSS 2.0