My name is Bridget - Bridget Jones

Ja det är det, iallafall om jag ska lyssna på mina kollegor. Camilla kläckte ju den liknelsen i veckan och efter det går jag under täcknamnet Bridget.. I och för sig inte helt orimligt eftersom jag alltid hamnar i massa märkliga situationer..Haha =)

Idag är det fredag, gud sååååå skönt! Vi ska ha adventsfika på jobbet lite senare och efter jobbet stannar jag kvar i Piteå och går på after work med Krooken och förhoppnignsvis även Annika. Trevligt, trevligt! Så se upp Pite-bor, här kommer vi ;)

Idag är första gången på evigheter som jag "bara" snoozade tre gånger på morgonen. Helt chockad själv. Kom upp till kl 6. Annars brukar jag ju snooza tills alarmet stänger av sig själv..och mer än en gång somna om ordentligt. Men idag hann jag göra mig i ordning i lugn och ro. Skönt. Hoppas detta kan vara en ny vana!!

De senaste dagarna har jag haft alldeles för mycket att tänka på. Krooken frågade ju om jag ville följa med henne utomlands, till Gran Canaria den 11 december. Vi hittade en resa till riktigt bra pris. Och som jag har velat fram och tillbaka, helt galet. Jag både vill och känner att jag verkligen skulle behöva åka iväg och ladda batterierna...men samtidigt så har jag ångest över jobbet.. Rent praktiskt så får jag ledig, men sen så måste jag ju hur det än är, uppfylla min säljbudget.. Så efter mycket om och men så har jag tackat nej...åååhhhh..

Tänk om det skulle gå att åka utomlands över jul i stället... Då har jag ju ändå ledigt, så då blir jobbet inte lidande. Och så skulle jag ju komma runt nästa problemfråga som jag har ägnat dygnets alla timmar åt att fundera på, vart och hur julen ska firas...

Jag vill till Thailand!! NU!!!!
Snälla Tomten, ett sånt paket vill jag ha.. En två veckors semester dit. Snälla!!!!!Ingen som vill donera ett bidrag??? ;) Please =)
Jag har hittat en riktigt bra resa från Stockholm till Phuket eller Krabi i två veckor... Drömma, dröma, drömma...

Nä ska fortsätta jobba på nu.
Ha en mysig fredag!

Kram från Bridget

Hudvård

Jag var en sväng på Behandlingscentret idag... Fick testa lite produkter som kunde vara bra för min hy. Har just nu jätteproblem med finnar, samtidigt som jag är torr som tusan.. Kunde ju inte köpa allt som de rekommenderar (då måste jag bli en topp-säljare på mitt jobb, men det är nog en bit kvar). Köpte mig en rengöring iallafall.. Sen får jag väl önska av tomten eller ta det längre fram..

Det jag köpte var MD formulations facial cleaner

Produktbeskrivning
För vem? Passar alla hudtyper
 
Egenskaper: Facial cleanser är en mild, lätt löddrande rengöring som avlägsnar orenheter, makeup och talgöverskott. Glykolsyra peelar bort döda hudceller och lockar fram en friskare, mjukare och smidigare hud. Torkar inte ut. Rengöringen är fett och parfymfri samt dermatologiskt testad. 12% glykolsyra pH-balanserad (3,8).
 
Användning: Används morgon och kväll. Massera in en liten mängd över ansikte och hals, tillsätt vatten och skölj av noga.
 
Obs! Det är vanligt att det kan "pirra" och "sticka" lite i huden när du använder produkter med AHA-syror, det är helt ofarligt och det är tecken på att produkten jobbar aktivt på huden.


Det övriga två produkterna som jag blev rekommenderad att använda var båda av märket Carita.

Det var dels ett serum som sätts före hudkrämen, som hette Carita Ideal Hydration, lagoon serum


Produktbeskrivning
För vem? Passar en fuktfattig/torr hud.
 
Egenskaper: Ett högkoncentrerat serum för en riktigt törstig, fuktfattig hud. Ökar fukttillförseln ned i huden, bevarar fuktnivån i cellerna och förbättrar hudstrukturen för en fin, klar lyster. Hudens vitalitet stimuleras för att fördröja uppkomsten av ålderstecken.
 
Användning: Applicera på ansiktet, morgon och/eller kväll, under din fuktcreme. Undvik ögonområdet.
 

Sen var det en hudkräm som heter Carita Ideal Controle powder emulsion.Produktbeskrivning
För vem?
 Fet- och blandhud
 
Egenskaper:
24 timmars emulsion med en underbar doft som omedelbart ger en lugn och matt hudyta. Fördröjer hudens åldrande genom att bevara hudens fasthet och spänst. Återfuktar och normaliserar talgproduktionen samt ger huden skydd mot yttre påverkan.
 
Användning:
Applicera emulsionen i ansiktet och på halsen och massera in den i huden med uppåt- och utåtgående cirkelrörelser. Använd morgon och kväll.

Synd det ska kosta så himla mycket bara..samtidigt som det kanske är värt det. Som det är nu är det ju inte det minsta skoj.. Fick med mig några tester hem av Caritas produkter, så får väl provtesta lite iallfall och se hur det känns..

Nä oj vad klockan är mycket..


Biverkningar??

Jag äter ju blodtrycksmedicin sedan snart två månader tillbaka. Som det är nu är undertrycket fortfarande högt (kring 100-105). Blev så förbannat less idag.. Jag har ju fortfarande inte hört något om min remiss till Sunderbyn. Hur länge ska jag må så här? Är så förbannat slut hela tiden, skulle nog kunna sova 16 timmar per dygn om det nu bara hade gått.. Orkar ingenting.. Så ringde direkt till Fyslabb och klagade..och helt plötsligt gick det att skaka fram en tid för en av de två undersökningarna jag ska göra. Så nästa vecka ska jag göra arbets-EKG. Får se hur det går.. Den andra EKG-undersökningen blir nog först nästa år..

Känner mig ju så konstig hela tiden.. Efter en diskussion med underbara Elenora idag, kom vi in på biverkningar av blodtrycksmedicin.. Så nu har jag Googlat lite..

Följande gick att läsa om just min sort, de som jag har fetmarkerat är sånt som jag känner av....

Vanliga (fler än 1 person av 100 drabbas): Trötthet, huvudvärk, yrsel, kalla händer och fötter, låg puls, hjärtklappning, magsmärtor, illamående, kräkningar, diarré, förstoppning.

Mindre vanliga: Bröstsmärtor, viktökning, sömnstörningar, stickningar i huden, andfåddhet, förvärrade luftrörsbesvär, övergående försämring av hjärtsvikt. Under en hjärtattack kan blodtrycket sänkas kraftigt.

Sällsynta (färre än 1 person av 1000 drabbas): Ökad svettning, håravfall, smakförändringar, övergående nedsättning av den sexuella funktionen, mardrömmar, nedstämdhet, minnesstörningar, förvirring, nervositet, oro, hallucinationer, överkänslighetsreaktioner från huden i form av rodnad eller utslag kan förekomma och psoriasis kan förvärras, överkänslighet mot solljus, minskat antal blodplättar (trombocytopeni), långsam hjärtverksamhet, rubbningar i hjärtrytmen, vätskeansamling, svimningsanfall, leverpåverkan, synstörningar, öronsusning.

Enstaka fall av följande reaktioner har rapporterats: Ledsmärta, muskelkramper, muntorrhet, torra och irriterade ögon, allergisk snuva, nedsatt koncentrationsförmåga, vävnadsdöd (gangrän) hos patienter med svåra cirkulationsstörningar. Muntorrhet kan öka risken för hål i tänderna, därför är regelbunden och noggrann tandborstning samt tandskötsel viktigt.

Hur kul  är det här?? Är det meningen att det ska fortsätta?? Eller går det över med tiden?
Känner att jag håller på att bli galen..Kan jag inte bara få känna mig som vanliga glada Malin?? Som kan träna och leva normalt???


Love

Idag har jag varit på det fjärde veterinärbesöket med Gizmo. Äntligen ser allt mycket bättre ut, känns helt underbart. Om inget blir sämre så behöver jag inte tillbaka något mer nu.. Hoppas, hoppas..

Och det märks att Gizmo börjar bli friskare.. Nu har han nämligen börjat med sin race i lägenheten, jagar arslet av Olivia ;) och börjar återigen göra en massa hyss.

Jag satt i telefonen igår kväll när jag helt plötsligt började känna en obehaglig doft..bränt hår. Hittar Gizmo i den öppna spisenn bland alla ljus..som brann.. Fick panik. Lyckades få ut honom utan att det hände något, och släckte ljusen.. Men han var helt obstinat och skulle till varje pris tillbaka till öppna spisen. Fattar ingenting.. Han har väl aldrig hållt på så..Jag bara måste in...å längst in...Tror jag plockade ut han kring 10-12 gånger under en timmes tid..

Olivia däremot bara slappade i soffan och fattade inte vad jag gormade om. Störde nog henne i hennes skönhetssömn.. Stackarn..
Ser ju så gudomligt skönt ut det här...Gotjejen

Vad vore mitt liv utan dessa mysiga individer?? Ni är verkligen mina ögonstenar.

Love U

Umeå x 2

Här kommer nu en liten sammanfattning om mina två helger i Umeå som jag varit på sista tiden.
Första svängen jag var ner så passade jag på att träffa min barndomskompis Niklas som normalt sett bor i Göteborg men läser en distanskurs i Umeå. Helt sjukt roligt. Vi har ju inte setts ordentligt på herrans massa år (sen gymnasiet) om man bortser den korta sväng jag passerade Umeå tidigare och han råkade vara där (tror jag berättade det i ett tidigare inlägg..).

Det var verkligen HUR kul som helst. Vi surrade gamla minnen, diskuterade vad alla i gamla klassen kan tänkas göra nu, drack vin och gick sedan ut och gjorde Umeås nattliv farligt! Tack Niklas för en superduperrolig kväll!! Hoppas vi kan ses nästa gång du är upp.

Här kommer lite blandade bilder från kvällen...

Niklas rockar loss i dimman på RexDen obligatoriska "båda måste vara med på samma bild"


Lördagen spenderades först genom en lång shoppingrunda med Maria. Vi passade även på att ta en fika som som vanligt spårade ut.. Jag fick ett sånt där hysteriskt skrattanfall när tårarna sprutar och det inte går att få fram ett ord. Folk runtomkring började smått stirra ut mig men det gick liksom inte att göra något åt det. Maria fattade inte heller vad det var frågan om..när jag äntligen fick tillbaka ordets gåva så lät det ju inte så skoj längre... Men ett härligt skratt var det.. kan ju bero på att jag endast sov två timmar natten före.. Man tror ju fortfarande att man är som 18.. =)

Sen lagades det trerättersmiddag hemma hos Maria och Niklas (en annan Niklas), dracks vin, sågs på Dansbandskampen och spelades musik och sjöngs låtar. En riktigt toppendag.Tack Maria och Niklas för en underbar helg!!

Så där, då var helg nummer 1 i Umeå avklarad men det skulle inte ta länge tills jag styrde kosan tillbaka. Närmare sagt helgen därpå. Jag, Stina och Roffe skulle på Takidas konsert. Nu slutade det tyvärr med att Stina fick vara hemma på grund av ett rejält ryggskott, och det var inte långt ifrån att även jag blev hemma (Gizmo var ju dålig). Tack vare underbara Krooken som tog hand om mina missar kunde jag fara. Tack vännen!!!

Vi bodde hos Nisse (Anders) i Umeå och blev utgång både fredag och lördag. Här är lite bilder från helgen som var riktigt galen.. Har nog aldrig skrattat så mycket. Jag kan tycka jag har sjuk och snuskig humor ibland, men det var ingenting mot detta.. Gode gud.. Som Roffe sa om Nisse.. "kung av bröst".. ja ni förstår vad ribban låg på skämten..
Roffe, DW och jag på Allstar i UmeåJag och Nisse fular oss

På lördagen blev det dels en sväng på stan. Efter vdet bjöd Roffe och Nisse på middag för mig och två tjejer till. Kan ju lova att det var god mat eftersom båda är kockar.. Blev heta räkor till förrätt och till varmrätt blev det lammfilé med blå potatispuré och en sås som var gudomlig.

Sen var det äntligen dags för konserten med Takida. Himmel vad bra det var. Jag har ju varit på en Takidakonsert tidigare men den var inte alls lika bra som den här. Vilket drag. Idunteatern var full till bristningsgränsen.Bild från VKBild från VK.

Detta var en riktigt rolig helg. Så det är tydligen i Umeå man ska hänga när man ska ha skoj =)
Tack alla inblandade för att detta blev så skoj som det blev.


Lussebullsbak

Vaknade hyffsat tidigt i söndags, och kände mig ganska utvilad. Vore väl annat eftersom jag sovit i 10 timmar!!
Jag ägnade dagen åt lussebullsbak. Tycker det är så himla mysigt att baka men gör det inte så ofta längre (av den anledningen att jag alltid hinner äta upp fikat själv).

 

Jag testade dels att göra ett nytt recept som min kock-kompis Anna tipsade om.Det är saffransbullar som är som kanelbullar fast med mandelmassa
och hackade mandlar i fyllningen!De blev mumma =) Tack Anna för tipset.Sen var jag ju tvungen att göra vanliga lussebullar också.
Nu är frysen överfull. Ska nog ta med mig fika till jobbet i veckan.


Efter bullbaket hann jag med en fika med Sara på Roasters. Känns som om det var evigheter sen vi sågs..Var jättemysigt. Sen blev det maratonsamtal i telefon och slutligen lyckades jag röja upp i kaosen hemma och även dammsuga lite. Slog mig ner i soffan för att se Bridget Jones på tv.. Hon och jag är ju rätt lika, haha ;) Men efter 45 minuter så sov jag.. Jag är hopplös...

Så var det då måndag igen, vaknade till ett riktigt ösregn. Fy så trist.. Snälla, kan det inte komma snö?? Det är ju första advent och skyltsöndag nu till helgen.. Med detta väder så får man ju ingen stämning alls.. På tal om skyltsöndag så känns det då himla märkligt att inte jobba på det i år.. Nu ska jag bara NJUTA!!!

Känner mig riktigt hängig idag, ont i kroppen och nu undrar jag om jag inte har feber också.. Annika som jag träffade i helgen är jättedålig nu och det verkar vara flunsan.. Hur är det med vaccineringen.. Fungerar det från den dagen man tagit sprutan eller?? Annars blir jag ju livrädd... Vill verkligen inte vara sjuk nu..

Jag har ägnat kvällen till att tömma min kamera, lägga bilder i mappar och fixat och sorterat. Tänkte jag ska göra en bildkavalkad åt er från semestern mm som jag inser att jag aldrig har lagt ut.. Bättre sent än aldrig..

Kram

Russian roulette
Måste bara tipsa om en riktigt bra låt som jag nu har plågat grannarna med denna lördag.
Rihannas nya låt, Russian roulette. Riktigt bra!! Jag har skrålat högt hela kvällen =)


Lördag

Då var det då äntligen helg igen. Måste erkänna att det var minst sagt välbehövligt. Jag var ju ganska kaxig i tordags kväll när jag hade tagit sprutan, kändes ju ingenting.. Nä nä, vaknade kring klockan 2 på natten med sinnessjukt ont i armen och feber.. Somnade om och lyckades på något sätt snooza så länge att alarmet stängde av sig.. (ja jag vet att det är en timme..hmm). Vaknade med panik och insåg att det var 10 minuter tills Janne skulle hämta upp mig. AAAAaaahhhhh. PANIK! På 10 minuter var jag även tvungen att hinna ta hand om Gizmos sår, klä mig, inse att jag inte skulle hinna duscha idag heller, slita med tandborsten i väskan och med en smörgås i handen rusa ut till bilen. Härlig start på denna dag.. NOT!! Väl på jobbet insåg jag att jag verkligen inte var pigg, blev bara sämre och sämre.. Frossa och ont i kroppen.. Men om jag blir så här dålig av sprutan, så kan jag bara tänka mig hur dålig jag skulle ha blivit om jag fått den riktiga svinisen.. Var nog ett bra beslut att vaccinera sig. På jobbet fick vi också beskedet att vår kollega Peter ska sluta, ska börja med ett eget företag. Fy vad tråkigt, för Peter är väl den person jag tycker bäst om.. Men men, han dör ju inte.. Så få väl hålla kontakten ändå.

Hade storstilade planer om vad jag skulle göra på fredag kväll men det slutade med att jag somnade kl 21.30.. så där ja. Men var väl tydligen välbehövligt. Sov i 12 timmar. Precis, 12 timmar.. Som värsta tonåringen..

Idag har jag varit med Matte och Elli och fika på Café Rävasten några mil utanför Boden. Verkligen hur mysigt som helst. Och när vi sitter där så kommer Annika och Tomas också, vad är oddsen?? Så vi satt och fikade framför elden i kaminen och myste i någon timme. Härligt. Idag är det också beräknat att Elli och Mattes lilla knodd skulle anlända, men inga värkar så länge jag var med iallafall..
For och handlade ingredienser för att baka lussebullar.. Men har hittills inte kommit till skott. Tror det får bli söndagens projekt. Borde städa också.. Tycker det är synd att missarna aldrig hjälper till ;)

Gizmo börjar iallafall bli betydligt piggare. Såret ser bättre ut, jag får i hans pencillin och vi ska på nytt veterinärbesök på tisdag. Sååå mysigt att ha han hemma igen.. Min gokille. Love U!!

Måste erkänna att det är skönt med en riktigt lugn och ensam lördagkväll.. Har varit så mycket både roliga och jobbiga saker sista tiden, så behöver landa. Sen gnager alla tankar om vad jag ska göra vid jul.. Jag har alltid älskat julen mer än något annat..men nu slits jag mellan vad jag ska göra.. Känns som hur jag än väljer blir någon ledsen.. Önskar nästan att jag skulle kunna åka utomlands över jul, bara för att få komma bort.. Men är ju så himla dyrt..annars hade jag nog inte tvekat.. Känner jag måste bestämma mig fort också..bor ju i helt fel ända av landet nu.. Saknar mamma så vansinnigt nu.. Önskar du vore här nu.. Varför skulle du slitas ifrån mig alldeles för tidigt?? Kan inte fatta att det är 7 år sedan du dog? Ibland känns det som om det var igår, ibland betydligt längre... Jag kan fortfarande komma på mig att jag ska ringa och berätta.. Allra helst nu när jag är inne i en riktig tung period. Du finns i mina tankar. Älskar dig!!

Nä ska väl dyka ner i soffan nu och se på Robinson. Sen hoppas jag att jag ska updatera bloggen med mina två senaste helgers bravader och bilder.

Kram

Bra

Idag har jag gjort två bra saker att vara stolt över!! Dels har jag ringt ett samtal som jag så länge har skjutit upp, men idag bestämde jag mig för att inte gräva ner huvudet i sanden längre. Känner mig stolt över mig själv.

Sen har jag övervunnit min rädsla för sprutor och varit och vaccinerat mig mot svininfluensan. Jag var nära att backa ur när jag stod i kö i över en timme. Men fick trevligt sällskap i kön, som fick mig att tänka på annat.

Jag hade tänkt, och verkligen behövt, städa ikväll. Men fastnade i det ganska IQ-befriade programmet Mammas pojkar.... och det var tydligen roligare och absolut mer nödvändigt än att städa. Fy mig.. Får skjuta upp det till helgen.. blä å fy!!Så nu ska jag lägga mig, är fullständigt slut idag. Skönt att det är fredag i morgon! Känner verkligen att jag behöver helg nu.

Sov så gott mina vänner!!

P3 Christer

Det var ju så himla sjukt igår när byxorna sprack i tvättstugan, för precis innan jag gick ner lyssnade jag på P3 Christers webbradio, måndagens program som jag hade missat. Då pratade Morgan om hur hur saker helt plötsligt inte blir som man tänkt sig. Han berättade om lördagens lagfest som han skulle på. De skulle spela fotboll först och sedan gå ut och äta på restaurang. Han hade åkt till matchen i träningskläder, och slängt ner i väskan det han skulle ha på sig på kvällen. Det visade sig att jeansen han hade slängt ner hade spruckit i skrevet, plus att han hade glömt ta med sig kalsonger.. Så han fick gå kombat på restaurangen. När han väl sitter där känner han att revan blir större och helt plötsligt ramlade pungen ut.. Fy tusan vad jag skrattade... 5 minuter efter det sprack mina egna byxor.. Den som skrattar först skrattar sist..

Jag var helt enkelt tvungen att maila in till programmet, för de vill ju gärna ha kommentarer. Jag skrev följande:

Hej på er

Jag bara måste maila in till er angående "Appropå det" som ni hade idag måndag. Jag har svårt att lyssna på programmet när det direktsänds så jag brukar lyssna via webbradio när jag är hemma istället. Hörde om
Morgans pinsamma händelse med byxan som sprack och garvade hejdlöst...
Men oj vad snabbt det straffade sig..Pausade i programmet för att fortsätta lyssna på det när jag var tillbaka.

Jag gick ner i tvättstugan med en rejäl hög med tvätt och sätter mig på huk för att sortera den. Jag hör ett våldsamt brak och inser att det är mina byxor som sprack... Och precis som de gör det kliver en grannkille
in genom dörren. Där sitter jag med hela baken i vädret, för byxorna sprack verkligen hela vägen. Och som vanligt när man inte har tvättat på länge så har ju man ju inte alltför snygga underkläder på sig. Ni vet
sådana där fula hemska saker som man egentligen borde ha slängt för länge sen men som man ändå har sparat "utifall att". Ingen hög raggfaktor där inte ;) Hans reaktion är ju bara helt underbar, brister
ut i ett rejält garv. Jag skyndade mig upp, gick med ryggen längs väggen, skämdes som en hund och ville mest dö på fläcken och inser i samma sekund att jag måste gå över parkeringen upp till min lägenhet.

Ja, vad säger man? Vad är oddsen för att detta ska ske? Där Morgan,
fick jag så att jag teg =) Skrattar först som skrattar sist!!

Tack för ett helt underbart program =)


Och idag fick jag följande svar av Morgan!!

Tack för ditt härliga mejl, Malin! Fick mig på riktigt gott humör så här på morgonkvisten.
Ja, tyvärr händer sånt alltid när man som minst anar det. Och när man är som minst förberedd.

Ha en riktigt fin superfin vecka, Malin! Och hoppas du slipper spruckna byxor på ett tag:-)

varma hälsningar

Morgan

Gud så skoj!! Trodde aldrig jag skulle få någon respons på detta!!
Kram kram


Måndag del 2 - den nakna sanningen...

Ja du, vissa dagar ska man tydligen inte kliva upp. Denna dag var en sådan uppenbarligen.. Det har liksom inte slutat..

Jag har tvättid ikväll...tråkigt som tusan bara i sig självt. Har inte tvättat på nästan en månad så har ju en galen hög med tvätt... Rusar ner i tvättstugan för att inte bli av med tvättiden, och ska sätta mig ner på huk för att sortera tvätten. Jag hör bara ett rejält BRAK! Satan.. Brallorna sprack.. Och mitt i denna stund kliver grannen in.. Snygg också för den delen och i min ålder vilket inte gör saken bättre.. Kan det inte vara en gammal tant eller nått?? Nä självklart inte.. Och ni kan ju tänka er själva vad jag har för trosor på mig när det är en månad sedan jag tvättade.. Allt annat än snygga.. Jag DÖR!!!!

En typisk måndag.......

Jaha ja, då var det måndag igen och fy vilket tråkigt väder.. Ösregnar..i mitten av november. Hade ju önskat att snön som kom tidigare hade fått vara kvar.. Blir så mycket ljusare då.

Jag har då hittills haft en sån där riktig jäkla skitmåndag.. Var ju trött som tusan när klockan ringde, vilket i och för sig inte är någon direkt skräll.. Och som vanligt ställer jag ju klockan så att jag precis ska hinna med det som jag ska. Men när jag klev upp insåg jag att det skulle bli kaos. Gizmo var dålig i magen och det var bajs lite här och var.. På med platshandskarna, försöka tvätta rent såret.. Åhh gode gud.. Tog ju jättelång tid. Hade kundmöte på morgonen i Luleå, fick ringa dit och förvarna att jag skulle bli sen.

Kastade i mig frukost, hann inte duscha, utan kastade mig i kläderna och rusade iväg. När jag står i hissen på väg till mötet inser jag att jag har satt på mig klänningen ut och in =) Så där ja.. Tur jag känner dom jag hade möte med... Fick låna toan och fixa till mig.. Ja vad säger man??

Nä nu ska jag strax iväg på fler möten..

Tjingeling från mig!!

Jo jag lever

Min kära bror ringde igår och la fram så fint att jag minsann hade bloggat för lite på sista tiden.. Så sant så =)
Så här kommer ett litet inlägg, för bli ett kort ett eftersom jag behöver komma tidigt i säng.

Jag har haft två galet roliga helger sen senast jag skrev.. Lite mer info om dom kommer i kommande inlägg.. Men gemensamt för dom är att jag varit i Umeå båda gångerna. Förra helgen träffade jag en barndomskompis, denna helg såg jag Takida. Trevligt värre.

Denna vecka har det varit småkaos eftersom min lilla älskling Gizmo var riktigt sjuk.. Trodde jag skulle förlora honom i tisdags..

Men som sagt, jag får berätta mer sen.. Nu vet ni att jag åtminstone är alive and kicking.

Här kommer två bilder från när jag och Annika var på BNI träff i Boden..kl 7 på morgonen började det, och ändå ser vi så fräscha ut.


Kram på er!!!

After work och elefanttårar

I fredags skulle vi ju haft fest med jobbet men det blev framflyttat i sista sekund eftersom det var ganska många som hade svårt att komma lös... Jaha, vad gör man nu då? Var ju tokladdad sen länge, och det är ju alltid svårt att ställa om sig. Men det blev en riktigt bra ändå. Blev att jag, Annika och Johan tog oss en after work på Allstar. Denna gång var maten riktigt god, frsäch och varm. Kan ju vara lite ojämt där, beroende på vem som är i köket uppenbarligen. Men denna fredag var det tiptop!!
Annika och Johan myser ikapp! Tack för en supermysig kväll!!
Och här kommer jag!


Det blev en ganska tidig kväll för oss, men det är ju ganska skönt. Ja, jag vet.. Det är många vuxenpoäng för det..men det bjuder jag på.

Johan och Annika skulle förbi på Hemmakväll för att hyra lite filmer, så jag följde med. Jag är ju så dålig på att hyra film, lyckas ju alltid de få gånger jag hyr komma hem med riktigt kassa filmer. Nu lät jag filmexperterna välja tre stycken filmer de hade sett som de gillade, det blev följande:

Benjamins Buttons otroliga liv
Den handlar om en man som föds åttio år gammal och sedan åldras baklänges, med Brad Pitt och Cate Blanchett.
Om du klickar på filmnamnet så kommer du till trailer om filmen.

Yes Man
Carl (Jim Carrey) lever ett tråkigt och inrutat liv. Efter att ha lyssnat på en självhjälpsguru går han med på att svara JA oavsett vad han får för fråga. Detta gör att hans liv tar en helt ny vändning.

Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser
Johan (Jakob Eklund) återvänder till sin hemstad Göteborg och börjar arbeta för GSI, en enhet inom den svenska polisen som har som sin enda uppgift att arbeta mot de tyngsta maffiaorganisationerna i landet.Så när jag kom hem så började jag se Benjamin Buttons otroliga liv. Grymt bra film måste jag söga! Den måste ni se. Jag har ju alltid varit känslig för starka filmer, är ju lättrörd. Men sen jag började äta blodtrycksmedicin har det blivit ungefär 1000 gånger värre än innan. Trodde liksom inte det var möjligt!! Men det var det tydligen. Grät som en galning under filmen, riktigt sånt där hulkande gråt..,.som gör ont. Jag tror snart inte att jag vågar se film ihop med någon.. Jag funderade på om jag skulle våga lägga in bilderna som jag tog på mig själv när filmen var slut..men men.. Här kommer dom...Ser nästan ut som att passa på någon Halloweenfest

Kan ju säga att jag inte såg klok ut när jag vaknade på lördagen..

 

Så detta var min fredag! Den var trevligare än vad de sista två bilderna visar!!

Kram


RSS 2.0