Julen i bilder

Julafton firade vi här hemma hos oss, och vi blev totalt nio personer. Det blev en riktig mysig dag tillsammans och jag visar här lite bilder från julen 2012.
 
Vår älskade julgran!
 
Självklart är julstrumpan på plats.
Här pratar vi nostalgi, denna julstrumpa gjorde min farmor till mig
(och en till min bror) när vi var små och den har hängt med sen dess.
Ingen jul utan julstrumpan.
 
Newton väntar på frukost
 
Och eftersom det är julafton så skämmer vi bort dom med varsitt fat.
 
Newton mycket nöjd.
 
Julgröt med ett hjärta av sirap
 
 
 

Dagens goda gärning

Nu ikväll har jag gjort något som jag tänkt göra under ganska lång tid. Jag har beställt detta armband från Ung cancers hemsida.
 
Denna fina sak ska så småningom få pryda min arm, och pegarna går till något som berör mig starkt!
Jag kan inte annat än hålla med, Fuck cancer!!!!

Finfredag

Vi har haft en mysig fredag. Efter att ha startat med min hotellfrukost så begav vi oss av ut på stan. Du milde tid vad människor det var, att gå inne i city under mellandagsrean är minst safter projekt. Vi bytte någon av Fredriks julklappar och fixade en ny istället. Kvällen avslutades på Vapiano.

Nu har jag dykt ner i soffan och ska leta efter lämpliga recept inför nyårsmiddagen. Kram


Födelsedagsbarn

Idag firar vi Fredriks födelsedag här hemma. Jag klev upp lite tidigare och gjorde en rejäl hotellfrukost med bacon, scrambled egg, nybakta scones, juice, kaffe och färsk ananas. Och självklart några paket till huvudpersonen.


God jul

Nu sitter jag i soffan och spelar Bingolotto. Alla julförberedelser är klara och paketen ligger inslagna under granen. Nu väntas julfirande hemma hos oss, nio fina personer blir vi.

Önskar er alla en riktigt GOD JUL!
Kram ❤


På väg

Nu sitter jag på tåget, på väg mot dagens första destination, Sundsvall.
Måste säga att jag var förvånansvärt pigg i morse. Resan kan nog bli en aningens spännande då det är snabbtåg, och jag sitter bakåtvänd. Hoppas jag inte blir åksjuk som vanligt. Annars älskar jag att åka tåg. Hoppas kunna slumra lite också så att tiden går snabbare.


Dags att sova

Klockan kommer ringa hiskeligt tidigt i morgon, så nu hoppas jag att jag somnar snabbt. Klockan 04.15 ska jag pallra mig upp. Himmel vad tidigt.

Så kram och god natt säger jag på Malin-dagen


Älskade mamma

Var förbi på mammas grav idag, två gånger till och med. Tände upp lite ljus redan på dagen, som vi sedan åkte för att se på kvällen. Trots att det är så många år sedan hon lämnade oss så är saknaden så stor. Och nu kring juletider så känns saknaden extra påtaglig.
 
 

En helgrapport

I fredags var jag en sväng på stan och gjorde några ärenden. Det är inte ofta man möts av stora snövallar mitt inne i stan, så himla mysigt.
 
 
Lördagen bjöd på en lång, och välbehövlig sovmorgon. Fredrik hade varit på julfest men det var tydligen jag som fick huvudvärken. Inte riktigt rättvist tycker jag. Halva dagen gick jag som i koma, men till slut släppte det. På eftermiddagen blev det bowling och lite middag på O´learys. Försökte mig sedan på att se hockey, men somnade ifrån gång på gång. Så strax efter klockan 21 var jag i säng, på en lördag. Tydligen välbehövligt,
 
Idag har vi varit till Västerås för att vara med när lilla Signe skulle döpas. Dopet var supermysigt, och jag är så glad att jag fick möjligheten att vara med på denna dag. Det enda jag hade missberäknat var mitt val av frisyr. Jag glömde nämligen av att kolla termometern, och hade inte insett att det var 15 minus ute. Valde att ha håret i en stor knut, vilket resulterade att jag inte kunde ha mössa på mig. Vill man vara fin så får man lida pin ;)
 

Tillber den stora kaffeguden

Fy tusan vad risig jag känner mig idag. Mörbultad, förkyld, hängig och sliten. Hoppas verkligen detta ger sig fort.

Så idag tillber jag vår fina kaffemaskin på jobbet som jag hoppas kan göra underverk med mig. Jag har även satt på mig en färgglad klänning för att pigga upp mig lite.


Snöyra

Snön virvlar ner utanför mitt jobbfönster och jag har piffat till det med lite levande ljus för att få lite mysigt känsla. Sippar på honungsvatten. Andra pratar om snökaos, jag benämner det som ett vanligt snöfall. Mysigt är det iallafall. Min tid i Norrbotten har nog gjort mig både härdad och skadad ;)


RSS 2.0