Plockat en massa stora fina vinbär idag.

img_7322 (MMS)

Plockat en massa stora fina vinbär idag.


SommarfyndIdag gjorde jag ett riktigt fynd på rean. Denna vita fina klänning fick följa med mig hem. Denna klänning har jag slängt suktande blickar efter sedan länge, och idag hittade jag den för halva reapriset. Sånt gillas.


Hellre lite rätt än helt felIdag är det den sista lediga dagen på fyra veckors semester från Luna. I morgon fortsätter behandlingen. Det känns både skönt att få komma tillbaka och få fortsätta att kämpa mot denna förbannade ätstörning. Jag är en bra bit på väg, men har också en stor bit kvar att ta mig igenom.

Samtidigt är jag lite nervös att behöva visa mina resultat. Sommaren blev kanske inte riktigt som jag hade hoppats på vad gäller mat och träning och de mål vi hade satt upp innan vi gick på ledighet. Vet att jag har gått upp i vikt och fast jag inte ska bry mig så är det satans jobbigt. Jag får väl försöka att tänka på vad de har sagt:

Hellre lite rätt än helt fel!

För jag har lyckats med en hel del. Mattiderna har blivit mycket bättre än vad de var före jag började på Luna. Vi har ätit varierat. Självklart har det varit svårt att följa det helt slaviskt när jag varit ute på vift och haft vänner på besök. Men jag har iallafall FÖRSÖKT! Det ska jag tänka på när ångesten gnager.

Nu väntar de sista åtta veckorna av behandlingen och nu går jag all in.

Kram

Resultatet av den 21 juli

Idag har följande saker hunnits med:

- packat upp det sista av semesterpackningen
- tvättat flertalet maskiner
- dammsugit
- svabbat golven
- dammtorkat
- rensat avlopp
- tränat ett styrkepass på Sats (första efter semesterledigheten...det kändes)
- lagat en för mig ny maträtt
- hälsat på hos pappa och Maj-Britt

Inser nu när jag raddar upp allt att det var en massa vi har hunnit med. Nu ska jag slappa lite i soffan och snart bege mig mot sängen.

I morgon får jag finbesök av Annika K från Luleå. Längtar!!


Tillbaka från GotlandI morse kom jag tillbaka till Stockholm efter i stort sett fyra underbara veckor på Gotland. Tiden har rusat, och jag har många härliga minnen i mitt bagade hem. Kändes riktigt vemodigt att åka därifrån men jag hoppas det inte dröjer alltför länge tills jag sätter mina fötter i Gutaland igen.

Jag har tagit galet mycket bilder, så när ork och tid finns kommer det lite inlägg så ni får se hur jag har haft det.
Just nu sitter jag och surfar för fullt. Jag har inte använt dator på fyra veckor. Jag har försökt surfa på mobilen men 3G-täckningen på södra Gotland är i stort sett obefintlig. Därav tystnaden både vad gäller egen blogg och att läsa och kommentera.

Näpp, nu är det nog dags att lägga sig. Båten gick 03.30 inatt, så vi fick kliva upp kl 00.40 inatt för att hinna till Visby. Lagom mosig nu med andra ord.

Kram på er!

Doris har skaffat sig en sambo, fåret Kurt...

img_6791 (MMS)

Doris har skaffat sig en sambo, fåret Kurt sitter nu tryggt bredvid henne i bilen.


26857 + 24009 steg = blåsa

img_9391 (MMS)

26857 steg på en dag och 24009 steg dagen före och dryga 1,3 mils promenad vardera dag senare är blåsan från helvetet ett faktum. Nu är mina flipflop det enda jag kan förflytta mig i.


Sitter i min brassestol nere vid havet vid...

img_3478 (MMS)

Sitter i min brassestol nere vid havet vid Norbod och njuter av morgonkaffet kokat på Trangiat! Detta är livskvalité av högsta grad! När jag väl är hemma kommer jag att lägga up mängder med bilder, men det bli då det ;) Kram mina fina


RSS 2.0