Allt försvann

Hela mitt inlägg under försvann och nu hinner jag inte skriva om det på mobilen. Så det får helt enkelt bli

Gott Nytt År!


Sista dagen på 2011


Status

Det gungar av bara helvete ikväll. Får se om jag hinner sluta att eftergunga till nyår!!


Gungeligung

Här kommer en liten hälsning från vår kryssning. Vi har det supermysigt. Äter och dricker gott, har åkt hiss med Mumintrollet och Lilla My. Tror ni det gungade igår. My good! Trots åksjukepiller började jag tackla av mot slutet av kvällen. Hoppas hemresan blir lite lugnare. Har tyckt att Helsingfors har gungat hela dagen.

Stor kram


Grattis

Idag fyller min älskling år så har firat honom nu på morgonen. En av presenterna lyckades han avslöja för två dagar sedan men inget att göra åt ;) Även missarna var med och grattade vid sängen.

Grattis fina älskling!


Packar

I morgon åker jag och Fredrik på kryssning till Helsingfors så ikväll packas det Det ska verkligen bli supermysigt att åka iväg ihop, äta gott, shoppa och roa oss.

Det enda som oroar mig lite är att det återigen har varnats för en till storm. Hoppas verkligen vi klarar oss ifrån den, jag som så lätt blir åksjuk!


Vårvärme

Klockan är 23.20 på Annandagen och termometern visar 11,8 grader varmt ute. Sjukt är vad det är. Gick till Gallerian idag i sneakers och min stickade poncho. Utan vinterjacka i slutet på december, det har nog inte hänt förut. Fick ju förvirrade vårkänslor när jag gick till gymet idag, kändes som en dag i april. Jag väntade mig bara att se sopbilarna som ska ta upp gruset på gatorna komma körandes.


Julafton

Jultomten kom inatt för i morse hade jag paket i julstrumpan. Missarna har busat med paketsnörena, vi har ätit julgröt och myst. En riktigt mysig start på julafton.

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul!

Kram


Uppesittarkväll

Nu är det dags att dra hem storvinsten i Bingolotto. Nu är alla paket inslagna, köttbullarna färdiga och nu myser vi med lite vin i soffan.

Må så gott alla.


Dan före dan

Dagen före julafton. Idag blir det att fixa det sista, handla mat, rulla köttbullar, slå in de sista paketen. Sen blir det den obligatoriska uppesittarkvällen med Bingolotto.


Julskinka

Nu puttrar skinkan på spisen och sprider en härlig doft. Det är julstämning för mig! Kokar alltid skinkan själv eftersom dopp i grytan är obligatoriskt för mig, vilket jag är den ende om på jularna. Ett år prövade jag doppespad som fanns att köpa färdigt men det var en stor besvikelse. Är det någon fler än jag som doppar på julen??

Nu är det bara hålla tummarna att den blir god.


Gardinbus

Måste lägga in några bilder på Newton från helgen. Fredrik höll på med projektet att sy upp julgardinerna till vardagsrummet. Newton hade andra planer och tyckte det var ett ypperligt ställe att busa på.


Frånvaro

Ni kanske undrar varför jag inte skriver så mycket på bloggen numer och varför inläggen blir av den kortare modellen. Det beror helt enkelt på min dator som inte alls fungerar som den ska. Och det är nu jag inser hur beroende jag är av dator. Som det är nu drar jag mig för att ens försöka starta igång den. Kan ju inte påstå att det kom lägligt nu när jag är mitt uppe i jobbsök.

Då vet ni min status. Förutom att hetsa upp mig över datoreländet fixar jag inför julen. Mys på hög nivå med andra ord. Lilla Newton och även Mandy gör allt för att "hjälpa" till med paketinslagning. Inte lätt att göra snygga paket här inte.

Må så gott alla fina. Kraaaaam


Önskelista julen 2011

Hmmm, måste ju erkänna att jag tycker det är lite pinsamt att skriva önskelista till Tomten när jag är så gammal som jag är. Men eftersom det är flera som har frågat vad jag önskar mig kommer det en lista här på bloggen. Det finns också stor chans att den kommer att uppdateras de kommande dagarna.
 

Parfym (har helt slut hemma i badrumsskåpen, så önskar mig gärna flera olika)

Flowerbomb Viktor & Rolf



Escada Especially Escada 

Escada Taj Sunset

DKNY Be Delicious Fresh Blossom

DKNY Be Delicious

Jean Paul Gualtier Madame


* Presentkort på Personlig träning på Sats

* Haman på Haman Oriental

* En ny dator eller att få den gamla reparerad och ominstallerad med Windows 7

* Pengar för att kunna köpa ansiktsrengöring, ansiktskräm och mineralsmink mm från BeautyBay
Alternativt önskar jag detta ifall ni beställer därifrån:

MD Formulations Continuous Complex Sensitive
 
MD Formulations Facial Cleanser Sensitive Skin



MD Formulations Face And Body Scrub


Bare Escentuals Prime Time



* Halsband i silver

*Målarstartkit i Acryl från Panduro

* Skärmaskin från Panduro


* En weekendresa till ex Göteborg, Köpenhamn eller någonstans i Europa


* Presentkort på Åhléns, Indiska, Lindex


* Thaimassage


* Ring Saturnus från Edblad storlek 16,8 mm (säljs bla på Lilla Ztenen i Kista Galleria)
 
* Ansiktsbehandling


* Presentkort på Hair and Face i PUB gallerian


* Fotvård



Sen kom jag även på lite önskningar som är till oss gemensamt till hushållet men skriver väl dom också när jag väl har ångan uppe.

* Fotoscanner från Canon CanoScan 5600F

* Stativväska  Manfrotto Stativväska MBAG80N

* Nikon Fjärrutlösare

* UV-filter B+W Filter UV 010 55mm (finns på Scandinavian Photo)

* Knivslip OBH Nordica

* Ny kökskniv, en riktig kockkniv plus en liten kniv


* Handdukar från Hemtex eller presentkort därifrån


* Fler temuggar (finns på Blås och Knåda på Söder)


* Satinpåslakan


* Lampor till sovrummet från Mio


* Sängbord (från Sova- Wilma, vita)

 

 


Kändis

Fick precis ett meddelande från en gammal kollega och vän som hade sett mig i en reklamkampanj i en tidning i Luleå. Kul att fortfarande göra lite avtryck i stan. Om någon av mina vänner i norr har sett tidningen så får ni gärna spara ett ex, blev galet nyfiken!


Tvättdags

Mandy ser till att Newton är nytvättad. Inte dåligt att ha en personlig stylist!


Core puls

Idag gör jag ett nytt försök på det superjobbiga Core Puls. Hepp hepp!


Saffranspannacotta

Lagar saffranspannacotta med pepparkakssmul till kvällens glöggfest när mina fina tjejer kommer på besök!


Vilken dag!

Jösses vilken dag det här blev. Vid lunch tog jag mig iväg för att testa ett nytt träningspass för mig, Zumba. Det är verkligen att jobba mot några av mina fobier, att träna nya pass och att utöva dans. Jag var den enda nya på passet och jag inser verkligen hur galet stel jag är. Och vilken grym prestationsångest jag alltid brottas mot. Härlig musik var det iallfall och jag får väl öva höftrullningar och bröstskak här hemma så jag vågar dit igen.

När jag kom från träningen så hade jag ett meddelande på min mobil. Det var ett rekryterare som hade ringt. Jag ska på intervju imorn, himla kul. Så nu råder rena garderobsinventeringen för att hitta något att ha på mig.


Vår lilla bebis

Måste bara lägga in några bilder på vår underbara lilla bebis. Än så länge har vi inte bestämt namn (i stamtavlan heter han Zokka), så han går under arbetsnamnet "Lillmys" just nu.
Världens mysigaste och världens busigaste!



Den ergonomiska kudden är en populär sovplats



Utslagen efter en stund bus och lek



Mandy ser till att lillen blir nytvättad

Mellis

Stannade på ett fik på Söder för att inta mellis. Njuter även av gott kaffe och en mycket spännande bok.


1 december

Så var vi inne i december, oj så mysigt! Tittade på adventskalendern i morse, även fast jag inte har några barn, men jag tycker det är mysigt. Man ska bejaka sitt barn-jag tycker jag.

Lillskrutten är bara för underbar. Natten har förflutit prima och han har sovit upp vid huvudet mellan mig och Fredrik. I morse har det varit fullt ös medvetslös. Han springer runt som ett skott så det gäller att passa vad man sätter ner sina fötter. Mandy är också på hugget och springer med. Helt ljuvligt. Det är med andra ord babylycka hemma hos oss!

RSS 2.0