Syprojekt

 
Sedan i höstas har vi levt utan varken rullgardin eller persienner i sovrummet då vår tidigare rullgardin havererade. Under vintern har vi inte alls stört oss på detta utan tyckt det varit ganska mysigt att vakna av ljuset. Nu däremot har det blivit en ren plåga, då solen strålar rakt in i vår säng.
 
Egentligen hade vi velat ha persienner inne i fönstren men det skulle bli rätt dyrt insåg vi när vi kollade oss runt. Känns inte som det är läge i investeringar som vår situation ser ut just nu. Vi kikade även på färdigsydda mörkläggningsgardiner men det föll oss inte riktigt i smaken. Vi vill ju ha något som täcker direkt vid fönsterrutan för att avskärma solvärmen på sommaren, och med sådana gardiner så sitter de ju en bit in i rummet...och blommorna skulle inte skyddas.
 
Igår kväll hör jag mig själv säga till Fredrik att jag fått en idé, som då även innefattade att jag själv skulle sy detta projekt. Sagt och gjort, idag åkte jag iväg och inhandlade mörkläggningstyg. Så eftermiddagen och kvällen har tillbringats till att sy två egna mörkläggningsgardiner som fästs direkt vid fönsterrutan. Jag är helt chockad! Humöret är fortfarande intakt, likaså symaskinen. Och nu hänger de färdiga och klara. Jag måste säga att jag är stolt över mig själv. Tror bestämt att vår surtant till syslöjdslärare skulle vara nöjd hon också.
 
Så det är en mycket nöjd tjej som strax ska göra natt. I morgon väntar första dagen på praktiken.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Snyggt jobbat! Jag är mycket stolt över dig. ;)

2013-04-08 @ 23:14:24
Postat av: Susanne A

"tummarna upp" Bra jobbat, ser kanon ut :)

2013-04-09 @ 07:38:11
URL: http://mobiltliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0