Afro


Idag har jag gjort något som jag så länge har gruvat mig för. Jag tog mig iväg till gymet och testade afrodans. Oj vad nervös jag var innan.. Har vid något annat tillfälle testat dansaerobic och det var verkligen inte mig grej..vet inte när jag kände mig så malplacerad som då. Men jag har hört av många som testat afro att det ska vara en helt annan sak.. Så idag bestämde jag mig för att utsätta mig för detta.


Började med uppvärmning och blev ju fullständigt slut av den. Tänkte att hur i hela friden ska jag orka en timma??  Och som jag nämt tidigare är jag väl så nära ett kylskåp i smidighet... Men tack och lov var speglarna i salen övertäckta, så jag slapp ju se hur illa det såg ut. Men jösses vad skoj det var när man väl vågade släppa på sina spärrar och "skaka loss". Musiken var jättehäftig, instruktören jättebra och herre jäklar vad jobbigt det var. Svettigare pass får jag leta efter!! Är helt upprymd nu. Känner mig nästan som småfull. Är helt spattig, på världens bästa humör. Pratade med pappa när jag kom därifrån och han sa att det märktes på rösten att jag var upprymd. Detta är verkligen något som jag ska fortsätta gå på.

Har haft en bra dag på jobbet.. Idag kom nya numret av Guiden ut, så nu är mitt reportage om brasiliansk vaxning offentlig.. Tänk att hela kommunen nu vet hur jag ser ut där nere.. Tänker jag så blir jag alldeles generad..men det får jag väl bjuda på.. Haha..

För er som vill läsa tidningen på webben så finns den på www.guidenmedia.se/lulea

Nu ska jag mysa lite med kissarna innan jag dyker i säng.. Hade en massa planer om vad jag skulle hinna ikväll men det är bara att förlika sig med att det inte hanns med...

Trevlig kväll!


Sendrag

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh.. Gud vad det gör ont. Har i skrivande stund sendrag under bädde fötterna. Hur är detta möjligt??

Har precis varit och tränat Aerobic  i 60 minuter.. Fruktansvärt jobbigt och oerhört skoj. Det var Anna Denarp som höll i det passet. Hon är den bästa instruktören på hela Helex. Blir så inspirerad av henne.. Alltid bra övningar som man klarar av rent kordineringsmässigt, vilket gör att man tar ut sig desto väre. Och bra musik för den delen också!!

De frågade mig i receptionen om jag varit bortrest på sistone...hmmm...var nog ett tag sedan jag var där.. Får bli bättring på det nu framöver. För när jag väl fått tummen ur så är det ju bara hur kul som helst!!!

Nä nu har jag nog slutat eftersvettats, dags för dusch!

Vill ha

Jag har blivit kär!! Jag har blivit kär i en ny parfym som jag testade idag när jag gick och väntade på att Annika skulle bli klar..
Nämligen DKNY Fresh Blossom. Helt underbar doft. Den är en lätt och frisk blomsterdoft med inslag av grapefrukt, svarta vinbär och jasmine. Sitter och sniffar frenetiskt på min handled nu ;)



Vill ha!

Tankspridd

Kom hem till lägenheten nu på lunchen och märker att dörren är olåst!! Herre gud...vad är det frågan om. Hur förvirrad och trött var jag i morse...blir ju rädd för mig själv...... Katterna var tack och lov kvar och allt verkar orört...huuua...


Måndag igen

Så var det måndag morgon igen...himmel vad snabbt helgen gick, trots att jag ändå var ledig fredag... Hade ställt klockan på 6 i morse för att gå morgonpromenad, men det var stört omöjligt.. Snoozade i det närmaste TVÅ timmar...bra start på veckan.
Förstår inte att det ska vara så himla svårt att skärpa till sig och ta sig iväg på promenad. Vet ju hur mycket bättre jag skulle må om jag lyckades med det....

Funbeat

Jag måste få tipsa om en riktigt bra hemsida för er som gillar att träna, nämligen Funbeat.
Har nyligt registrerat mig, efter tips av J. Där kan man lägga upp sin egen träningspofil, föra dagbok över hur man tränar, så att man sedan kan få en riktigt bra sammanfattning och överblick vad man har gjort...per vecka, månad mm.. Där lägger man in gymtr'äning, löpning, promenader..allt man gör som kan räknas som motion. Det går även att skriva in vilka rundor som du går/springer och så räknar de ut hur långt det är, hastighet mm.. Hur kul som helst.

Tror detta är riktigt bra för mig för blir ju extremt sporrad av att alltid nå nya mål... Idag tog jag en rask promenad runt fjärden, som jag snabbt la in på Funbeat.. Har en vision om att gå en morgonpromenad i morgon..den som lever få se... Händer det är det nog dags att köpa trisslott =)

Nu ska jag dyka ner i soffan och se en film, Bröllopsduellen..sen är det sovtime!

Hur mycket hår kan en katt släppa??

Den frågan måste jag ställa mig. Förstår inte hur det är möjligt att mina små älsklingar kan släppa så groteskt med hår utan att det inte märks på dom.. De borde ju vara kala för länge sedan ;)

Har iallafall hunnit med att dammsuga ikväll och äfven gjort fint och snyggt i kattlådan.. Behöver torka golven (och egentligen putsa fönstren med för den delen), men hoppas jag hinner med det till veckan....

Nu ska jag kila ut i köket och kolla vad den ena busen gör, för det låter som om han spinner loss rejält på parketten....

Shopping å ensammys

Helgen rusar vidare.. Var gräsligt trött i morse, hade egentligen tänkt träna på morgonen men det gick inte. Av någon märklig anledning kunde jag inte somna igår fast jag var toktrött.. Låg och vände och vred på mig och kände mig bara obehaglig till mods.. Vid 04.30 låg jag fortfarande vaken och hörde på glada, fulla männiksor på väg hem från krogen.. Måste nog ha somnat strax därefter.. Klockan 9 ringde klockan men jag snoozade om till kl 10..

Träffade Madde på stan, hon hade lämnat barnen hemma så vi hade en lugn och mysig dag tillsammans på stan. Vi började med att sätta oss på Roasters över en kopp kaffe och spana på en massa folk. Tänk vad skoj det är att titta på människor. Tror jag skulle kunna sitta så en hel dag och jag fick ;)

Efter fikat gick vi en sväng i butikerna. Köpte mig en jättefin sommarklänning på Lindex. Hade en rabattcheck hos dom så klänningen blev inte dyr... Denna blir nog bra att ha på Korfu!!



Blev en ganska lång dag på stan.. hur mysigt som helst. Jösses vad mycket snyggt det finns i affärerna nu..blir helt galen. Älskar ju sommarkläder...å allra helst klänningar...men det är ju ingen nyhet direkt..

Precis när jag kom hem ringde A och frågade om jag ville komma hem och se film med henne och J.. Det var en tecknad film, som var jättemysig. Älskar verkligen tecknade filmer... Den hette Sagan om Desperaux. Klart sevärd!!

Ikväll har jag börjat rensa i en av garderoberna, gud vad man samlar saker.. Hadde en massa gamla jeans som jag inte kan ha längre..ingen idé att spara dom längre.. Sen har jag slappat i soffan framför Robinson och sen en Livesändning med Henrik Schyffert. Han är ju bara hur härlig som helst. Jag var på hans show när den var i Luleå, så det mesta var likt från den, men var ändå skoj att se.

Det har verkligen varit skönt att få varva ner lite, behövde verkligen det. Som min kompis K hemma i Västerås sa när hon ringde idag och frågade vad som hände ikväll, och jag sa att jag inte hade några planer.. "Va, har du inga planer...det är inte likt dig" Kanske ett tecken på att det är dags att varva ner...iallafall lite ;)

Skickar med en bild från igår när jag var hos Madde, nu ska jag nog ta mig i säng...insåg precis att klockan var ganska mycket...



Kram kram




Mysfredag

Idag har jag haft en riktigt mysig fredag. Började med att ta en lång sovmorgon..klev nog inte ur sängen förrän 11-snåret. Gud vad jag behövde det. Hörde av mig till Madde eftersom vi hade pratat om att gå på stan idag en sväng.. Men det var så himla bra väder, så vi ändrade planerna. Man kan ju inte slösa bort tid på stan när solen strålar ute...

Det blev så att jag tog bilen hem till Madde..köpte bikinin på vägen till garaget by the way... Var med Madde och barnen i lekparken, tog en kaffe på gräsmattan och sen en långpromenad.. Allt detta avslutades med att vi grillade tillsammans. Hur mysigt som helst.. Har blivit lite rosig på kinderna också känns det som..

Nu blir det bara att slappa i soffan, kanske till och med en hyggligt tidig kväll i säng.. Får mysa lite med missarna bara, annars blir de nog sura på mig.

Trevlig helg!

Spakväll

Efter ganska många hektiska dagar så varvade jag ner riktigt ordentligt ikväll. När jag kom hem från jobbet såg jag först en grymt bra film "Changeling" med Angelina Jolie.. grymt gripande verklighetsbaserad film. Rekommenderar starkt.

Efter det fixade jag lite hemma och röjde det värsta efter förra helgen...och tog upp balkongmöblerna. Ljuvligt.
Sen blev det spa-tema. jag epilerade benen, gjorde ansiktsmask, tog ett långt fotbad och sen en varm dusch.

Nu sitter jag i morgonrocken och tänkte bege mig till Fjäderholmarna.. Ska bli otroligt skönt att sova. Behöver nog inte många serkunder innan jag somnar tror jag ;)

I morgon ska jag på stan en sväng och pröva en bikini som jag la undan på Lindex idag.

         

Ska förhoppningsvis även tr'äffa Madde då, så då ska hon få vara smakråd...  Sen hade jag nog tänkt träna också, måste verkligen komma igång ordentligt nu..

Nä nu viker jag in årorna!
Kram och godnatt säger jag!

Ett ordspråk på vägen..

Låt det förflutna vara förflutet. Lämna också framtiden i fred. Lev i nuet.

Resa till värmen bokad

Glömde ju förresten att berätta att jag har bokat en resa till värmen i sommar!! Det blir två veckor till Korfu..!!!!
Känns helt underbart.. Längtar så att det gör ont..!! Sen får vi se vad som händer resten av semestern. Vi har pratat om Gotland, hoppas verkligen det blir av. Tycker det är så otroligt vackert där... Kommer ihåg när jag var med mina gamla kompisar på cykelsemester i en vecka. Det var verkligen hur kul som helst. Så skulle mer än gärna åka dit igen!

Lägger in lite bilder från resebolaget som är från Korfu.



Denna strand ser inte dum ut....









Här skulle jag gärna bada
 
Oj vad jag längtar till semestern, men det är verkligen inte länge kvar nu! Underbara tid!

Nu ska jag fortsätta drömma mig bort!

Röd dag och jag är på jobbet

God morgon!

Skulle nog kunna betala tusen spänn för att få ligga kvar i sängen, men så är inte fallet. Jag sitter just nu på kontoret och väntar på att vi ska få våra sista reportage så att vi kan sätta tidningen klar... Solen strålar ute och det skulle inte vara fel att vara ute på morgonpromenad om man nu ändå ska vara vaken...

Hoppas iallafall att dagen inte blir toklång, vi hann med mer igår än vad vi trodde vi skulle göra... 

Medan vi väntar på att kunna fortsätta började vi leta på nätet efter den där Ekorren från Ice Age-filmerna som alltid letar sin nöt.. Han är ju bara helt helt uuuuuuunderbar!!! Längtar till Ice Age 3 kommer i sommar!

Här kommer ett litet klipp som lyfter denna dag! det är från kommande film. 

http://www.youtube.com/watch?v=n0ykM1ALggE&feature=related

Nu ska jag bege mig till kaffemaskinen för morgonens tredje kaffekopp!

Kram

Blodsockerhalten är åtgärdad

Nu är äntligen blodsockerhalten åtgärdad..det blev en clubsandwich på Allstar.. Gottigott.. Nu blev jag trött istället!!!

Trött, hungrig å grinig

Nu är jag inte att leka med.. Jäklar vad trött, hungrig och grinig jag känner mig.. Och jag sitter på jobbet, så det är mina kära kollegor som får råka ut för mitt blodsockerfall... Och kvällen blir nog lång...gode gud..hur ska detta sluta????

På jobbet en kväll som denna

Hallå där

Jag lever efter helgen, med nöd och näppe. Jag har haft en kanonhelg, mer rapport om denna kommer efter att vår tidning är tryckt. Just nu är det galet mycket.

Sitter på jobbet fortfarande och klockan är 22.15..suck!!

Vi höres, tjingeling!

Partykväll

Så där, då var första kvällen med tjejerna avklarad. Verkligen huuuuur kul som helst. Vi alla blev uppraggade på Max av en kille ..Hans replik..Era kåta stycekn...vill  ni med på efterdoja???Vi skrattade hejdlöst..å fortfarande..nu är det sovdags... Kram å god natt

Chinosman vs Städtant

Klockan är alldeles för mycket men vill ändå skriva ett litet inlägg här..för sen tar det nog några dagar. I morgon (ja eller idag rättare sagt) får jag nämligen besök av flera av mina gamla klasskamrater från universitetet. Vissa av dom har jag inte träffat på 7-8 år, så ska bli rysligt skoj. De kommer med flyger kring 14-snåret i morgon och stannar till söndag. Blir 4 tjejer som kommer i morgon, på lördag anländer det ytterligare än. Det blir att strosa på stan, käka gott, dricka vin och gå ut och göra stan osäker!

Har försökt förbereda lite här, bl a lite mat inför morgondagen, så att jag slipper stå och fixa en massa. Här även gjort efterrätten klar.  Har städat en sv'äng också, vill ju inte att det ska se ut som en rövarkula när de kommer. Jag har ju katter, och det är ju hopplöst vad de hårar. Och nu när solen skiner in går det ju inte att blunda för det ;)

Har ä'ven varit runt och hämtat några madrasser, så jag har sängplatser till alla. Åkte bl a hem till J för att hämta madrass, kuddar och täcke.Blev en riktig nostalgitripp för min del.. Vet inte när jag var  på Björks och hälsade på senast, evigheter sen.. N'är jag bodde där så döpte vi några av grannarna. Han som bodde ovanpå kallade vi för Chinosmannen, av den enkla anledningen att han alltid hade på sig beiga chinos som var en aningens för korta. Den första jag träffar när jag kommer dit är just honom och jag har nästan svårt att hålla mig för skratt. Han såg verkligen ut som han alltid gjort... Så när jag jag kommer in till J så frågar jag även om Städtanten.. Det var en annan granne som alltid maniskt höll på att städa. Och då menar jag på ett sjukligt sätt. Hon dammade, putsade och sopade i tid och otid.. Och med tanke att vi reagerade så mycket på det som vi såg utomhus så kan jag bara tänka mig hur mycket det städades inomhus. Kvinnan har någon form av tvångstanke.. Tog väl sisådär 15 minuter, sen var hon på plats ute på balkongen.. Skakandes en jacka..länge och väl.. Sen började den sedvanliga proceduren.. Hon tog av sig byxorna, skakade dom kanske 7-8 gångr, sen åkte strumporna av... Tröjan... Nu stod hon endast iförd bh och trosor...Och till sist åkte även bh:n av.. Stackars människa att vara så rädd för smuts och damm. Hon skulle dö om hon kom hem till mig. Kom ihåg att man till slut vande sig med att se hennes procedur om dagarna..så en gång när vi hade middag för några kompisar så började hon klä av sig..Vi reagerade inte men kompisarna höll ju på att sätta maten i halsen..

Nä nu är det dags att börja bege sig mot sovrummet. Sitter med Gizmo i knät och han vill nog att jag ska blogga mer, för han kurrar, smattrar och spinner som en tok. Olivia har gett upp och sover gott i soffan bredvid. Tänkte försöka hinna måla naglarna också innan jag somnar. Bara att ladda, blir en hektisk dag på jobbet och sen full fart..

Sov gott mina vänner!

Tiden rusar och jag hinner inte med

Åh vad jag önskar jag kunde pausa tiden. Känner att jag aldrig riktigt hinner med det jag ska. Denna vecka och nästa vecka blir nog värre än vanligt. Full fart på jobbet plus att jag har en massa saker jag måste hinna hemma också.

Till helgen kommer tjejerna upp från Stockholm och ska hälsa på mig i Luleå. Ska verkligen bli urkul. Vissa av dom har jag inte träffat sedan 2001..herre gud..

Så saknar ni inlägg i bloggen beror det bara på att jag har häcken full...

Kram på er

Inte på humör

Tema SMÄRTA verkar tydligen hålla i sig. Gud vilken mensvärk jag har, jag har glömt bort att det kan vara så här illa. Orkar knappt stå upp. Varken Ipren eller vetevärmare verkar spela någon roll. Och är på riktigt dåligt humör... Hatar när jag får sådana här svackor och tappar kontrollen. Vill bara gå och lägga mig och hoppas att allt ska vara bra i morgon...

Lägger in två bilder från det jag var nere i Stockholm häromveckan, på de underbara Magnoliaträden i Kungsträdgården.



Dessa kan ju få en på bättre humör! Längtar tills träden ska knoppa sig även i Luleå. Tur isen börjar försvinna nu!


Jag vill trycka in en apelsin i trumpeten!!

Det är precis vad jag vill göra just nu. Hela dagen har det stått en karl precis utanför vårt fönster på jobbet och blåst i trumpet. I början tyckte jag det var ganska mysigt men nu är mitt tålamod helt slut...efter sisådär 4 timmars blåsande.  Jag kilar snart ner och trycker in en apelsin i trumpeten så att han slutar........

Tema Smärta

Denna vecka verkar jag ha ett gemensamt tema, nämligen SMÄRTA. Igår tog jag ju som sagt hål i öronen och idag var det då dags för nästa sak. 

Skulle göra ett reportage till tidningen i morse, det som kallas Guiden testar. På min lott stod det att testa olika skönhetsbehandlingar och skriva lite om tips inför sommaren. Tanken var att jag skulle testa att vaxa benen. Inför detta hade jag alltså försökt spara ut hår den senaste tiden. Men det visade sig att det tydligen inte hade hunnit blivit tillräckligt långt för att kunna gå att genomföra. 

Då frågar Carina mig:
- "Men hur ser det ut i bikinilinjen då?"

Jag svarar lite nervöst :
- "Ja där är det ju längre...."

Carina:
- "Men vad bra, då kör vi en Brasiliansk vaxning istället. "

Jag:
- " Va?? Men det ska ju stå om det i tidningen"

Carina:
- Men det är ju jättebra, för vi får så många frågor om just Brasilianskt.. 

Snabbt och gjort plockade hon fram allt som behövdes. Tror ni jag hann bli nervös??? Svar JA!
Och när jag väl ligger där så inser jag att hela kommunen ska läsa om detta och veta hur jag ser ut "down under". Blir ju spännande...hahaha

Mer än detta ska jag inte avslöja, resten får ni läsa om i tidningen. Jag lever ju iallafall, alltid något!





Jag har fått tummen ur!

Nu är det gjort! Nu har jag äntligen fått tummen ur och gjort hål i öronen. oj vad nervös jag var men hade med mig Annika som moraliskt stöd. Tack för det!

Känns skapligt ovant men himla skoj. Inte alla som väntar till över 30 med att göra hål, ska detta kallas en ålderskris eller?

Beslutsångest

Varför ska jag alltid ha sån jäkla beslutsångest vad gäller allt möjligt?? Velar alltid, kan vara i situationer så enkla som att bestämma vad jag ska köpa för godis, äta till lunch mm.. Just nu velar jag om jag ska ta hål i örat eller inte. Jag har länge velat göra det men aldrig kommit till skott... Men idag var jag in på Smycka och frågade lite, så funderar faktiskt på att ta tag i det efter jobbet.. Men nu blev jag nervös.

Den som lever få se =)

Blöt katt betyder även blöt matte

Ikväll var det då dags för något jag skjutit på ett bra tag. Att bada Gizmo och Olivia. De har väl varit ohyggligt glada över att jag har skjutit fram det hela. Men ikväll tog jag äntligen tag i det. Först ut var Gizmo. Kan ju bara meddela att bada en katt innebär att även jag blir ungefär lika blöt som dom när proceduren är klar. Han var allt annat är glad när han insåg vad som var i görningen.

Efter honom följde Olivia. Har varit ett långt kvällsgöra. Det tar ett bra tag att både tvätta och sedan torka dom torra med hårtorken. Nu är det äntligen klart...lite drygt två timmar senare. I morgon återstår en mer grundlig kammning bara, sen är de toppenfina. I skrivande stund sitter både Olivia och Gizmo och slickar sig som galningar, är väl inte populärt att vara så här ren ;)

Här kommer några bilder på Olivia, från förra gången när jag badade henne. Gizmo har jag tyvärr ingen "badbild" på. När ni ser dessa bilder så förstår ni nog hur SURA de kan bli ;)



Här är det riktigt synd om Olivia...har liksom gett upp kampen..



Katter ska INTE bada enligt Olivia



En riktigt dålig dag....

Tur det är ett bra tag tills nästa badomgång!

Stel, stelare, stelast = Malin

Så där, då var det bekräftat!! Jag är stel.. Och då menar jag inte lite stel...utan snarare stel som ett kylskåp. Eller som ett cementrör.. Tror att jag är tillverkad som i ett stycke utan leder..

Ljuset gick upp för mig idag när jag var på yoga.. Herre gud, stel som bara den och med en obefintlig balans som tog jag mig igenom passet som Milla höll i. Roligt pass som kändes väldigt nyttigt. Men att träna smidighet måste jag nog prioritera framöver!

Det gör ont

Kan bara meddela att jag har jordens träningsvärk idag, både skönt och plågsamt på samma gång. Får se om det blir en sväng till Helex även idag.



Nytränad

Äntligen!!!

Nu har jag äntligen varit iväg och tränat. Jag har ju haft ett långt uppehåll pga hjärnskakningen och efter det en rejäl förkylning. Men ikväll var det äntligen möjligt att ta sig iväg. Jag valde att gå på Aerobic 1 för att välja något lite lättare...att mjukstarta lite.. Men nackdelen med A1 är ju att det är enkla rörelser och lätta steg, vilket ger möjlighet att ta ut sig mycket mer. Och vi var endast 4 personer på passet så gick ju inte att mörka direkt. Tror ni jag tog det lugnt?? Svar NEJ!!

Efter ungefär tio minuter kändes det soom om hjärtat var på väg ut ur kroppen och hade ett rejält håll i sidan..men skam den som ger sig. Var urkul och nu känner jag mig otroligt nöjd. Får se hur det känns imorgon bitti...jösses vad otränad man hinner bli..

Hade ju en förhoppning om att lägga in lite bilder från mina två helger i Stockholm, men jag orkar faktiskt inte. Är himmelskt trött och tänker ta en hyggligt tidig kväll ikväll. Det får bli en annan kväll helt enkelt.

Kram och god natt

Pungpinan

Här kommer en liten kort uppdatering från mig. Jag är fortfarande kvar nere i Stockholm. Vilka underbara dagar det har varit,, verkligen sommarväder. Har gått onkring i klänning och ballerinaskor varenda dag. Älskar verkligen när det är så här! Är ju inte alltför sugen på att åka upp till Luleå i morgon kväll.

Kvällen före jag åkte ner till Stockholm var jag och Madde på Big Comedy. Vilken succé.Tror vi bitvs höll på att skratta ihjäl oss. Både jag och Madde var ganska hesa när vi skulle dit, så det lät ju extra roligt när vi skrattade! Bäst av dom som uppträdde var nog Rheborg, Schyffert och Johan Glans. Det var mycket snuskiga skämt, sånt gillar jag. Efter föreställningen gick vi till Allstar och tog rn cider. Himla mysigt. Tack Madde för en jättetrevlig kväll! Sånt här borde vi göra oftare.

Baksidan av Big Comedy var att jag inte hade hunnit packa klart och vi kom ju hem skapligt sent,kring 00.30. Så då var det bara att ta tag i packningen..Kom i säng rysligt sent och klockan ringde redan kl 4.. Sov max 2,5 timme.

På Vlaborg var jag, F och L medbjudna på en fest i Skarpnäck. Ett par som nyligt köpt ett jättefint radhus hade grillfest. På vägen dit höll jag då på att skratta ihjäl mig. Sista biten åkte vi buss och en av busshållsplatserna vi passerade hetter Pungpinan. Först läste jag texten Pungpinvinen när jag tittade snabbt och då tänkte jag att jag måste ha en himla sjuk humör, men insåg sedan att det stod Pungpinan och jag vet faktiskt inte om det var så himla mycket bättre!! Vi började iallafall tokskrarra. Festen var himla trevligt, var en blandad skara av vuxna, barn och hundar.

På fredagen var vi in till stan och strosade i bland annat Kungsträdgården. Träden där är sååå otroligt vackra, fullt med små rosa blommor. Bilder kommer när jag kommer hem. Vi träffade även på L och gick och åt ihop, plus tog en liten fikasenare på kvällen. Som avslutning på kvällen gick jag och F på bio och såg Män som hatar kvinnor. Riktigt, riktigt bra. Den kan jag verkliugen rekommendera för er som inte har sett den ännu!

Igår lördag,kom brorsan och M på besök i Stockholm. var verkligen hur kul som helst! Brorsan har jag inte träffat sedan juli förra året så det var verkligen på tiden att vi sågs. Vi strosade i stan och letade ett lunchställe, hittatde ett i Gamla Stan. Var inget att rekommendera, för maten var ingen höjdate. Brorsan lämnade till och med sin pizz,a, vilket inte hör till vanligheten direkt. Efter lunchen strosade vi vidare längs vattnet och njöt att det vackra vädret. verkligen den varmaste dagen hittills. Sen hittade vi ett mysig fikaställe, Zanzibar, där vi satt och surrade riktigt länge. Efter det att borsan och M hade åkte tillbaka hem fortsatte vi att strosa i stan, i sånt här väder vill man inte gå in. Satte oss nere lngs kajen vid Strömmen och bara tig det lugnt.

Idag funderar vi på att gå på Gröna Lund. Jag är toksugen men tror att F inte riktigt är lika åkglad som nig. Så vi får se hur det slutar, återkommer med rapport.

Nu ska jag ta mig lite nykokt kaffe. Tjingeling!


RSS 2.0