Kvalitetsmys i soffan. Mandy myser som ald...

dsc00505 (MMS)

Kvalitetsmys i soffan. Mandy myser som aldrig förr.. Ligger på rygg med huvudet på Fredriks arm. Sötis :)


Efter ett shoppingstopp på Birsta i Sundsv...

dsc00502 (MMS)

Efter ett shoppingstopp på Birsta i Sundsvall är det nu dags att rulla vidare. Kram


Nu är jag framme i Umeå efter en riktig he...

Nu är jag framme i Umeå efter en riktig hemsk bilfärd. Snöblandat regn, kraftiga vindbyar och becksvart.. Inte världens mysigaste kombo direkt. Nu ska jag umgås med Maria och Niklas, sen i morgon fortsätter bilfärden mot min nya hemstad.


Hej då Luleå. Nu åker jag.

dsc00500 (MMS)

Hej då Luleå. Nu åker jag.


Nu är det dags att lämna min tomma lägenhe...

dsc00488 (MMS)

Nu är det dags att lämna min tomma lägenhet. Separationsångesten är enorm. Kram


Nu är vi på väg!

dsc00480 (MMS)

Nu är vi på väg!


Flyttbilen är packad

Så där, nu är flyttbilen packad. Allt har gått smidigt. Tack snälla söta för all hjälp! Nu ska vi hem till Annika och Johan och våldgästa dom, för vi har ju ingenstans att sitta nu ;) Tidigt i morgon kör vi söderut!

Kram

Det tar sig...

dsc00474 (MMS)

Det tar sig...


Sista rycket

Fredag kväll. Har nyss ätit en micrad köttfärspaj på papptallrik, verkligen deluxe middag men men.. Nu är det sista rycket i lägenheten. Ikväll när jag lägger mig ska allt vara klart...gode gud.. Fattar knappt detta själv. I skrivande stund sitter Fredrik och Cissi i flyttbilen på väg norröver. De kommer väl fram sent inatt eller tidigt på morgonen. Sen ska de sova en sväng, därefter är det dags att packa in allt i bilen.

Nä nu är kafferasten slut. Ha en mysig fredagkväll!

Kram

Sista torsdagen

God morgon!

Klockan 5 i morse slog jag upp mina blå, så vid det här laget har jag hunnit äta frukost och är inne på min tredje kopp java.

Jag drabbades av en grym separationsångest nu på morgonen när det slog mig att det är sista torsdagen i denna lägenhet... Idag är det full fart som gäller. Packa och röja, och packa lite till. Det bli även någon tur till återvinningen.. Och så skulle jag behöva några ärenden på stan.

Japp, det är bara att köra igång.
Kram

Hänt på gympan

Håller på och lyssnar på P3 Christer just nu. Denna dag är temat på programmet "Hänt på gympan", och som vanligt borde jag ringa in...men är lite feg så tar väl det på bloggen istället. Det var i början/mitten av 90-talet och eftersom jag hade ganska stora problem med mina knän fick jag ibland simma på badhuset när de andra hade "vanlig" gympa. För att gymnastikläraren skulle veta att jag verkligen hade varit där och simmat så fick badvakten varje gång skriva på ett "protokolll".

Jag glömmer aldrig denna dag. Jag kommer ihåg att jag kände mig så snygg i min blommiga baddräkt, i ett sånt där "tyg"- material... Simmade på längd efter längd och spanade in några ganska snygga killar i bassängen. Ville försöka imponera lite, så sköt ifrån rejält vid varje vändning och helt plötsligt hör jag bara ett märkligt ljud. Tjoff..tjoff... Sen började allt kännas jättekonstigt och med panik tittar jag ner och inser att elastisiteten i baddräkten har försvunnit. Min baddräkt hade helt plöstligt blivit ungefär 1,5 meter lång!! Jag höll ju på att drunkna när jag insåg detta. När jag i panik ska upp ur bassängen får jag försöka dra upp själva urringningen till hakan för att brösten ska hålla sig innanför, ändå är själva grenen på baddräkten nedanför mina knän. Så när jag i 190 km i timmen ska springa igenom HELA badhuset för att ta mig till omlädningsrummet så slår den långa baddräkten fram och tillbaka, och jag med det mesta blottat inför alla. Jag ville dö då! Det värsta var ju att jag var tvungen att gå förbi badvaktskillen för att hämta mitt protokoll. Jag kan ju erkänna att det satt hårt åt att besöka badhuset fler gånger efter det....


Mandy har tagit plats i vitrinskåpet

dsc00469 (MMS)

Så fort jag hade rensat ut i vitrinskåpet så var hon tvungen att prova hur det går att sova där. Sötnos!


Bra lunch

Blev bjuden på lunch av fina Emma idag, tack snälla du! Trevligt att hinna träffas och surra lite innan jag åker. Till råga på allt lyckades jag kränga iväg min tv till henne. Tack söta du!

Kram

Hjälp mig bli av med min tv

Jag vill bli av med min tv innan flytten. Det är en jättefin Panasonic 28 tum (tjock). Den är i perfekt skick, med fjärrkontroll.  Den som ger mig högst bud får den!

http://www.blocket.se/lulea/TV_till_hogsbjudande_30199098.htm?ca=1_9&w=0




5.20

Vaknade före tusan idag. Inte för att jag var pigg utan snarare eftersom jag är lite lätt uppe i varv. Tack och lov drömde jag inga märkliga drömmar inatt, iallafall inte vad jag kommer ihåg.

Nu sitter jag har med en kopp varmt honungsvatten. Idag fortsätter packandet, ingen skräll direkt! Det blir även ett besök på ätstörningen, mitt näst sista här i Luleå. I eftermiddag blir det även en tur till Sjulsmark och Yvonne och Leif. Jag ska lämna några av Livs kartonger som jag har förvarat i mittt förråd åt henne, och får lyxen att bli bjuden på middag! Det är nice!

God morgon!
Kram

Bubbelplast och Kiss

God morgon!

Åh fy tusan, idag är jag trött, tröttare...tröttast! Hade ju gärna legat kvar i sängen länge idag men hade ju tidig tid hos tamdläkaren. När jag väl var uppe och satt och åt frukost så ringde de från folktandvården och berättade att hon som jag hade tid hos var sjuk. Så nu har jag fått flytta fram tiden lite senare idag hos en annan tandläkare. Jaja, nu är jag ju uppe så kan ju hinna packa lite före istället.

Jösses vilka sjuka drömmar jag har haft inatt. Först har jag drömt jättemycket om bubbelplast i alla dess former och hur jag har blivit inlindad i sån plast så jag inte kunnat få luft. Hur obehagligt som helst! Jag har nog fått en överdos att flyttande ;)

Vaknade helt kallsvettig och gick på toaletten. Lyckades somna om och då började nästa minst sagt bisarra dröm.
Jag drömde att jag blev tvingad att spela bas/elgitarr på en Kiss-konsert. Jag höll på att dö när jag stod på scenen och kunde ju inte ta en ren ton och jag blev totalt utbuad av ett enormt folkhav...



Måste väl lägga till en Kiss-video så ni får rätta känslan från drömmen...

Kram

Söndag 101017

Det har varit full fart hela dagen idag så har inte haft ro att blogga. Jag har packat kartonger som en tok idag...inser att jag måste förbi Biltema en sväng i morgon för de mellanstora kartongerna är snart slut och de är så bra till tunga saker.

Jag hade ju tänkt både berätta och visa bilder från gårdagens fest då 14 underbara personer kom och förgyllde min kväll men känner inte riktigt att jag hinner nu. Bilder kommer, jag lovar! Kvällen blev iallafall himla lyckad, det var så kul att hinna träffa alla innan nästa helg. Bortskämd blev jag också, fick en massa avskedspresenter, vilket jag verkligen inte hade väntat mig. Jag som älskar paket!! Bilder på detta kommer också!

Nä, nu ska jag gå ut i köket och kolla vad Mandy egentligen pysslar med. Jag hör att hon going crazy i bubbelplasten ;) Hon är för söt. Snart packar hon väl ner sig själv ;)

I morgon bitti väntar besök hos tandläkaren, usch och fy. Därefter blir det Biltema och sen turbopacka hela dagen.

Kram

Inväntar gästerna

dsc00459 (MMS)

Inväntar gästerna


Dags för avskedsfest

Nu är det strax dags att kicka igång min avskedsfest. Ser fram emot en supertrevlig kväll, om än med lite separationsångest!

Kram


Värmer upp

Vaknade tidigt i morse och antar att det var för att jag visste att det var mycket som ska hinnas med idag.
Ikväll är det ju dags för min avskedsfest. Känns lite overkligt att den dagen är här nu. Ska bli jätteskoj att hinna träffa alla en "sísta gång", för det är ju omöjligt att hinna träffa alla enskilt innan nästa helg. Hoppas bara jag kan hålla tårarna borta, för jag hatar verkligen avsked.. Inte för att jag ska gå och dö för att jag flyttar men man vet ju med säkerhet att det blir lite bökigare att ses... inga fler spontanfikan eller promenader...

Jag har hunnit förbereda lite inför kvällens bål, får hoppas den blir bra. Aldrig gjort just denna variant men det visar väl sig om den får godkänt. Jag har även hunnit springa en sväng med dammsugaren och har även packat lite kartonger. Nu tänkte jag hoppa in i duschen så att det åtminstone blir gjort i god tid, orkar inte med att stressa...

Tyvärr fick jag två jättetråkiga återbud i morse på grund av sjukdom, Malin I och Madde.. Fyyyy vad trist, men samtdigt går det ju inte att göra något åt. Krya på er kära vänner!!

Kram


DKNY - Love from New York


Efter blodgivningen idag så gick jag och Annika en sväng på stan. Vi var in på Kicks och då hade de kampanj på parfymer, 20 % rabatt på alla parfymer. Var tvungen att provlukta på en massa och jag hittade en riktig favorit, nämligen DKNY Love from New York.

Behöver jag säga att jag blev sugen?? Doften sitter fortfarande i nu ikväll och luktar vansinnigt gott! Me like :)

Kram


Att jag aldrig lär mig

dsc00448 (MMS)

Skulle ju till affären idag och handla lite saker inför festen i morgon. Tyckte det var himla onödigt att ta bilen eftersom jag bor så nära affären... Så tog min cykel istället. I affären började jag plocka på mig frukt och bär för bål, och en massa dricka och snacks. Det blev ju rejält mycket med tanke på att vi blir ganska många. Kan ju säga att det var en och annan som stirrade rejält på mig utanför Willys när jag tömde min vagn med påsar och började lassa på alla dessa på min cykel. Denna gång hade det ju inte gjort något om jag hade tagit bilen om jag säger så...


Blod

God morgon!

Idag är jag riktigt seg. Snoozade säkert två timmar innan jag lyckades lämna min varma sköna säng. Det är riktigt kallt ute idag så det är bäst att gräva fram mössan nu. Ska strax promenera iväg och göra lite nytta, jag ska ge blod för andra gången.

Sen väntar fortsatt packande, inhandlande av lite saker till morgondagens bål och så tvättstugan förståss..

Ha en riktigt bra fredag!

Kram kram

Det ser ut som en tromb...

... i min lägenhet just nu. Kartonger och saker överallt. På golvet, i sängen, på hela badrumsgolvet... Hallgolvet ser jag knappt... Får ju panik när det ser ut så här, men det måste det ju få göra när man flyttpackar. Däremot måste jag försöka göra lite "ordning" till på lördag när jag får en massa mysiga vänner på avskedsparty... Kan ju vara bra om alla ryms, vilket känns totalt omöjligt när jag tittar mig runt omkring ust nu... Jag vet vad jag har att göra....och det är väl därför jag bloggar, haha... Snacka om att hitta en massa annat att göra som är mycket roligare... Igår satt jag tom och gick igenom alla mina mailkontakter för att kolla så jag hade rätt uppgifter och slängde dubletter mm... Då är det riktig kris. För det är ju verkligen en högprioriterad syssla när flytten går nästa helg... ;)

Nu är mitt kardemummakaffe klart ute i köket, hoppas de får igång en himla fart på mig ikväll.

Tallriken Lagom

Nu får ni gärna hålla tummarna för mig. Jag är med i en tävling på Ellas träningsblogg där vinsten är Hälsotallriken Lagom.



Hoppas verkligen jag för en gångs skull har tur och vinner.. Jag har ju i uppgift av min dietist att äta enligt tallriksmodellen och med denna skulle det ju bli betydligt enklare... Önskar jag hade råd att köpa en om jag inte vinner men det är ju lite kärvt att vara arbetslös och sjukskriven på samma gång... Men vem vet... Kanske kommer det en vinst denna gång.

Näpp, nu ska jag inte sitta bort min tid vid datorn utan fortsätta packa. Ni som har lite mer tid kan ju kika in på Ellas blogg, tycker den är riktigt inspirerande att läsa....

Kram

Fullt ös

Idag är det mycket som ska hinnas med.....

- flyttpacka (ja, jag har fortfarande jättemycket kvar...suck)
- luncha med Maria L
- åka och byta däck på bilen
- hälsa på Malin I och gratta söta Alice som fyllde 2 år i tisdags

Bäst att sätta igång. NU!

Kram

Fina tjejer på Allstar

Igår kväll var en riktigt trevlig kväll. Jag hade blivit utbjuden på avkedsmiddag på Allstar av Elli och Anna L eftersom de inte kan komma på lördagens fest. Det var verkligen hur trevligt som helst, vi åt gott och tjattrade hejdlöst i flera timmar. Elli hade också plockat med en del gamla foton från den tid vi har känt varandra. Snacka om nostalgitripp och många fina minnen!!

Tack älskade ni för denna kväll. Denna tar jag med mig som fint minne när jag flyttar ner!

Kram

Första snön och jag drömmer mig bort

Jaha, då  var det då dags. När jag slog upp ögonen i morse möttes jag av första snön. Det är ganska stora snöflingor som faller i skrivande stund. På backen är det mest kladdig sörja, men på bilar och tak är det ett vitt täcke.

Normalt sett brukar jag tycka det är ganska mysigt, men nu känner jag inte riktigt så. Jag är verkligen inte mentalt redo för vinter... Och får jag önska så skulle gärna snön få vänta med att komma, jag vill gärna hinna bli klar med min flytt.

Fick ett resemail igår, med tips om bland annat resor till Aruba i december.... Ååååhhhhh jag vill!!! Tänk att ha en resa att se fram emot i vinter, vad mycket lättare det skulle bli då....



Här skulle inte jag må dåligt av att vara ;)

Invigt träningsskorna

Igår gick jag och Annika på body pump. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte när jag senast tränade just det, men det är i alla fall många många månader sen sist. Därför tänkte jag smyga med vikterna eftersom jag vet vilken träningsvärk man kan ha. Sagt och ghort, jag körde endast med lätta vikter. Ändå höll jag på att formligen avlida under passet...Gode gud vilket förfall jag har gjort. Det brukar ju alltid vara jobbigt att börja om sin träning men detta tog verkligen priset.
Mitt första intryck av mina nya skor är enbart positiv. Inga skavsår än så länge och de var mjuka och sköna.

Idag hade jag nog behövt en handikapplift för att ta mig ur sängen. Har ont ÖVERALLT!! Och då vet jag att det kommer att bli väre under dagen och ännu värre i morgon....

Nu ska jag flyttpacka, börjar faktiskt bli ganska stressad över allt jag ska hinna med innan flytten.... Packa både i lägenhet och förråd, städa och putsa fönster mm, träffa kompisar, gå ut och äta på torsdag, ha avskedsfest i helgen, byta däck, gå på ätstörningen, gå till tandläkaren mm....hmmmmm

Kram

Hemma hos mig

Jag har passat på att fota min lägenhet i Luleå innan jag började flyttpacka. Det är ju alltid kul att ha kvar bilder sen så man kommer ihåg hur allt såg ut. Tänkte jag delar med mig så får ni en smygtitt i min nuvarande lägenhet.



Vi börjar med hallen.



En del av mitt kök, som är riktigt stort och går i vinkel.



Köket åt andra hållet.





Mitt badrum, litet som tusan med trevligt ändå.





En annan vinkel av hallen



Mitt sovrum, med sänggaveln som jag gjort själv



Sovrum i annan vinkel





Mitt favoritrum i lägenheten, vardagsrummet.











Min balkong med utsikten mot Varvsgatan







Just do it

Mitt första intryck av mina nya träningsskor är än så länge positiv, men då har jag ju som sagt bara travat runt med dom hemma. De ska få prövas i skarpt läge, hade ju tänkt mig idag men vaknade med huvudvärken from hell så det var bara att skrinlägga.

Det är inte bara jag som verkar uppskatta de nya skorna, utan även Mandy verkar vara himmelskt nöjd. Kanske inte så mycket över själva skorna utan mer kartongen som följde med.

Hittade henne nyss så här...



Hmmm..är lite trött...



Perfekt sovställe en lördagsförmiddag...



Snark



Hur söt får man bli??



Ganska passande reklam...



Kan bara tillägga att hon ligger kvar i samma läge i skrivande stund, mitt gohjärta!

Kram

Mandy sover på fjärrkontrollen...

dsc00428 (MMS)

...medan jag ser på Idol. Hur söt får man bli??


Myyyys

Nu börjar kyla närma sig med stormsteg. Såg nyss på långtidsprognosen på tv och den såg allt annat än mysig ut. Längst i norr kunde det snöa, fast det gäller inte här vid kusten, men det skulle bli betydligt kallare.

En av mina favorimärken är Rut mfl. Hittade en urmysig mössa med tillhörande vantar som jag fick kraftigt cravings efter. Tänk er att mysa in er i dessa....

Antibes Mitten Hat SEK 149, Rut m.fl. - NELLY.COMAntibes Mitten Glove SEK 149, Rut m.fl. - NELLY.COM

De kostar 149 kr per del


Fredag



Så här ser jag ut idag när jag fixat min frisyr själv för första gången. Det brukar ju alltid ta lite tid att vänja sig vid det nya men denna gång är jag riktigt nöjd. Så himmelskt skönt att få bort mina svinto-toppar.

Igår fick jag ett glädjande besked, nämligen att min remiss till Stockholms Centrum för Ätstörningar SCÄ har behandlats och att jag har fått en tid i början av november där. Känns riktigt bra, för nu blir det verkligen inget glapp i behandlingen mellan Luleå och Stockholm. Sen är det så klart pirrigt att behöva byta ställe och få en ny person att prata med, men känner att detta blir en riktig nystart.

Nu sitter jag och hoppas på att jag ska hinna träffa Madde en snabb sväng. Hoppas hon hinner klämma in mig...hoppas...hoppas... Jag har Madde-abstinens känner jag ;)

Idag ska jag annars flyttpacka. Jag har hunnit med att fylla en kartong i köket, men måste fortsätta. Hellre att jag blir klar lite tidigt än att det blir panik i slutet. Tror jag ska köpa på mig lite papptallrikar och platsmuggar så kan jag packa ner allt porslin också, just nu känns det mest som jag duttar lite här...och duttar lite där. Måste bli lite mer strukturerad i mitt packande. Det får helt enkelt bli mitt fredagslöfte!!

Hoppas ni har en riktigt härlig fredag!

Kram

Ett besök hos frisören

Jag ville ju hinna klippa mig innan jag flyttar ner till Stockholm, för det finns ju inget värre än att leta efter en frisör man gillar. Så idag blev det ett besök till Elisabeth på Klipperian.




Före.....



...och efter




Tack söta Fredrik som gjorde det möjligt för mig att göra detta!!!


Osmaklig tant

I tisdags blev jag tvungen att gå på en akuttid hos tandläkaren. Jag fick rejält ont längst bak i vänstra käken redan förra veckan och det vägrade släppa. Trodde bestämt att jag höll på att få en krånglande visdomstand även i nedre käken fast de vid tidigare besök hade sagt att jag inte skulle få någon tand där. När tandläkaren undersökte mig märkte vi att så inte var fallet, det fanns ingen tand där nere som var på väg upp. Däremot var det min visdomstand i överkäken som ställde till det. Eftersom jag inte har en visdomstand nere så har den ingen tand att tugga mot, utan den tuggar i "skinnkudden" som hade blivit inflammerad, plus att den hade tuggat en spricka i en fyllning i den andra tanden. Efter lite bedövning slipade de ner tanden i överkäken, lagade sprickan och rensade "kudden". Kan ju säga att det var en lättnad, blev betydligt bättre på en gång. Och som varje gång när jag är hos tandläkaren så säger de att de tycker jag ska skaffa eltandborste eftersom jag har så himla trångt längst bak bland de sista tänderna...så gjorde även denne.. Så jag kanske helt enkelt måste investera i en eltandborste, även om det inte känns det minsta roligt att köpa...

Efter besöket skulle jag ner i receptionen för att boka ett återbesök. Det var några personer före mig i kön, varav en kvinna i kanske 65-årsåldern. Hon var minst sagt omständig i kassan och jag såg att  personalen började bli stressad eftersom kön bara växte. Efter ganska lång tid blev hon klar och då gick hon och ställde sig precis bakom mog för att sätta på sig sin jacka och ringa ett samtal. Hon verkligen skrek i luren. Precis när hon var klar la hon världens brakare på mig, och då menar jag en rejäl dunderfis. Kändes inte så våldsamt trevligt eftersom hon stod med baken mot mig med endast kanske 15-20 cm avstånd. Jag vänder mig om och hon verkar vara helt oberörd trots att det börjar lukta död bäver. Då kan jag inte hålla mig utan börja skratta för mig själv, vilket säkert gjorde att alla andra trodde det var jag som brakade så högljutt... Gode gud vilka människor det finns....

Mandy sover på min handväska.

dsc00422 (MMS)

Mandy sover på min handväska.


RSS 2.0