Dan före dopparedan

Sitter uppkrypen i soffan i tjockaste tröjan.. Spelar bingolotto på uppesittarkvällen.. Jag har strandat uppe i Luleå och alla mina planer för jul har ställts in. Jag fick ju hem Gizmo igår och då var han mycket piggare. Jag frågade veterinären om det var ok att resa långt med honom och han tyckte att det inte skulle vara någon fara... Så jag bärjade vela om jag ändå skulle sätta mig i bilen och köra.. Men magkänslan sa mig att stanna hemma. Och jag ska tydligen lyssna på magkänslan.

När jag vaknade i morse var Gizmo sämre i magen igen..så ringde veterinären igen och har nu fått åka in med honom. Så nu ligger lillskrutten inlagd... Jag ska få prata med djursjukhuset i morgon förmiddag.. Usch vad jobbigt..jag har fällt många tårar idag.

Det enda jag önskar av tomten är att Gizmo ska bli frisk!

Kram


Jag går sönder...



Tårarna sprutar för fullt när jag skriver det här.. Blev tvungen att åka in akut med Gizmo idag.  Han har varit hängig ett tag nu och har problem med att gå på lådan. Så efter att ha ringt och rådfrågat veterinären så åkte jag in. De tog blodprov, röntgade magen för se om det var förstoppning..men det var det inte. Så skulle de försöka rengöra ändtarmsöppningen för att se hur det såg ut. Gizmo blev helt galen, jamade som en tok och vred sig i 360 grader. Så de beslutade att jag skulle få lämna kvar honom på veterinärstationen så de kunde ge honom lite lugnande innan de fortsatte.

De ringde för en stund sen..och det var verkligen inga positiva nyheter.. Det ser tydligen ganska illa ut.. Lillskrutten har gått ner 1,1 kilo sen han var där sist..och det ser ut som om det "fattas" en bit på analöppningen. Och det ser tydligen ut som sist vid öppningen.. Som veterinären sa.. Det ser verkligen inte bra ut det här å jag undrar om det någonsin går att göra något åt...De skulle ge Gizmo smärtstillande och lugnande samt lite mat som skulle stimulera matsmältningen.. Men jag måste nog ställa mig in på värsta. Jag går sönder inombords..

Jag älskar dig Gizmo!! Över allt annat! Snälla, stanna hos mig!!!

Att handla på Willys

Så där, nu är det mesta packat.. Bara det sista från badrummet kvar, men det tar jag i morgon bitti. Det är nu dags för min säljutbildning i Stockholm i tre dagar. Ska bli jätteskoj att få träffa alla mina kollegor på huvudkontoret, få lite mer matig info, bo på hotell (Kung Carl på Stureplan) och äta hotellfrukost. Åker med fakirplaner jättetidigt i morgon bitti.. Det blir jag och Janne som åker, vi som är nya..

Var på Willys idag efter jobbet. Står i kön till kassan för att betala, när en stor karl ställer sig bakom mig.. Han är ganska högljudd, troligen inte alla hästar hemma och småfull på köpet. Han ställer sig så där obehagligt nära, så jag tar upp mobilen och låtsas prata i den för att slippa en konversation med honom.. När det är dags för mig att lasta upp varorna på bandet brakar helvetet lös. Han kommenterar och fullständigt SKRIKER ut det jag lägger upp..
- Mjöööööööölk
- Kaaaaaattmaaaaat
- Gooodis
- Tampooooooonger
osv osv.. Hela Willys kunde ju inte undika att veta vad jag köpte..
- Glöööööm inte att lägga streckoooooooden åt rätt hååååååll...
Och det värsta var ju när jag la upp toapappret..
- Toooooooaaaaapapper... Ska du bajsa???

Tänk om jag bara kunde få dö då.. Var röd som en tomat.. Kastade i varorna i påsen och rusade till bilen...

Nä sovtime för mig nu
Kram kram

De tre musketörerna

Då var det lördagkväll.. Ska faktiskt göra en hyggligt tidig kväll. Är sliten, trött och ur form. Jag hade storstilade planer om vad jag skulle hinna göra ikväll, men det slutade med en helkväll framför dator och tv.. Nå ja, det var väl välnehövligt. Jag får ta tag i det i morgon istället..

Jag har varit ute och fikat på Café Rävasten igen. Kan verkligen varmt rekommendera det.. Bara hur mysigt som helst och fikat är grymt gott. Sen har jag varit på Biltema och shoppat lite.. Spolarvätska.. Undrar hur det är möjligt att det kan gå så mycket, märks verkligen att jag pendlar nu.. Men nu är det bara två riktigt dagar kvar på kontoret... Sen köpte jag kablar för att kunna koppla min Ipod till bilstereon.. Får se imorgon om det fungerar, jag brukar ju ha lite "otur" med såna där tekniska saker..

Grinade ur alldeles nys. Skulle tvätta bort sminket, använder Cliniques Take the day off.. Den är grymt bra, och inte direkt gtatis. Den ska ju skakas om innan man använder den.. Vilket jag gjorde ikväll. Det var bara det att jag tydligen inte hade skruvat på korken ordentligt igår.. Så jag kastade i stort sett ut allt innehåll i flaskan i hela badrummet...på väggar, golv och spegeln., Kul... NEJ!!!

Känner att jag är på fel ställe just nu. Igår åkte Krooken och Annika till Gran Canaria och det var ju meningen att även jag skulle ha åkt.. Så vi var de tre musketörerna i vanlig ordning.. Det svider att jag inte kunde följa. Fick ett sånt gulligt meddelande från dom ikväll.. Jag är minst sagt avis och lite nedstämd, men jag unnar er verkligen det tjejer.. Hoppas det kommer fler chanser för oss alla..

Näpp, nu är det kram och god natt.. Hoppas på en bättre dag i morgon.
Kram

Jag tror på tomten

Jag är ju naiv och tror fortfarande på tomten.. Så därför snickrar jag på en liten önskelista.. Allt från billiga saker till en aningens dyra önskeklappar...

Detta har jag kommit på hittills.

- Hörlurar till min Ipod. Skullcandy Lowdriver, finns på Expert för 340 kr, helst i svart.





- Eltandborste Oral B Professional (gärna med trycksensor men inte nödvändigt)
- Trisslotter
- Hudkräm från Carita, Carita Ideal Controle powder emulsion.
- Carita Ideal hydration lagoon serum
- Kaffemaskin
- Presentkort på Behandlingscentret
- Presentkort på Carinas Nails
- Presentkort på Vero Moda
- Iphone
- Silversmycken



Förvirrat värre en Malin-dag som denna

Ja då har jag bevisat det igen.. att jag är förvirrad. Men det är väl egentligen ingen chockande nyhet utan egentligen en bekräftelse på det alla redan vet..och som jag envist förnekar.

Snoozade för länge idag..så att alarmet stängdes av. Och istället för att kliva upp så bestämde jag mig för att ligga kvar ytterligare ett litet tag, eftersom det inte skulle vara någon fara att jag skulle somna. Jo men tjena mittbena. Somnade ju in alldeles för gott. Och vaknade ca 15 minuter innan Janne skulle hämta upp mig. Ååååhhhh varför gör jag så här mot mig själv?? Panik. Hoppade i kläderna, skulle kanske börja jobba som brandman istället, börjar få kläm på det här att vara snabbt i kläderna. Tog med en macka i handen och hoppade in i bilen... Hatar att starta morgonen på detta sättet.. Väl på jobbet tog jag väl sisärdär 4 stycken dubbla espresso innan jag var på banan igen...

När det var dags för lunch så hittade jag inte mina vantar.. Jag letade å letade..men icke. Men visst ju att jag hade haft dom på morgonen. Är så irriterande eftersom det är ett par ganska dyra skinnhandskar som jag bara älskar.. Funderade på om jag hade kvar dom i Jannes bil och ska gå ut och kika.. Då hittar jag dom liggandes i vattenpölen på parkeringen.. Tur i oturen. När vi väl hade gått iväg på lunch inser jag att jag hade glömt plånboken på köksbordet hemma.. Så Janne fick lösa ut mig...

Och det räckte ju inte med detta. Vi hade lämnat jobbet och var halvvägs till Piteå centrum när jag inser att jag hade glömt både mobil och hemnycklar kvar på jobbet. Jaha ja..bara att vända bilen och köra tillbaka. Himla tur jag märkte det då, tänk om jag hade kommit fram till Luleå. Jag hade skjutit mig själv..varken nycklar, mobil eller plånbok.... Vilken dag!! Senildement redan vid 32 års ålder..hmmm..

Kvällen har iallafall varit himla trevlig. Jag har haft Malin I på besök.. Känns som om det var evigheter sen vi sågs senast, så surrade en massa, drack mängder med te och mumsade lussebullar. Vi kom in på gamla roliga minnen och då påminner mig Malin om den sommaren när vi låg på stranden på Gültzau och solade.. Killen bredvid säger till tjejen som han ligger bredvid.. - Min lilla wienersnitzel.. Och jag kommer ihåg hur vi båda tittade på varandra.. Hörde vi rätt?? Sen bröt vi ihop.. Vilken "komplimang".

Ska nog fila på en liten önskelista innan det är dags att sussa kudde igen. I morgon väntar återigen ett besök på vårdcentralen.. Kan ju tro att det är mitt andra hem.

Kram

Då var det onsdag igen...

Jag borde egentligen redan ligga i sängen vid det här laget, men blev så sugen på att uppdatera lite här.. Så får väl bli ett kortare inlägg..

Tänk att det redan är onsdag...ja eller snarare snart torsdag. Vart tar dagarna vägen?? Började räkna efter hur många arbetsdagar det är kvar, det är ju inga alls.. Och snart är det slutpendlat till Piteå..Känns riktigt skönt..samtidigt som jag på något lustigt sätt gillar att pendla.. När jag kör själv.. På med hög volym och bra musik.. Sitter å skrålar, säkert falskt också, hela vägen.. Är liksom bra för själen på något sätt.

Helgen som var tillbringades nere i Stockholm. Den innehöll det mesta..Julmarknad på Skansen, lite shopping, glöggdrickande, middag med vin, spelkväll och långfika..



Jag värmer mig vid en av eldarna på Skansen..tyvärr regnade det så var inte så juligt.





Monopol och Yatzy..värsta nostalgin.



Och så här galet glad blir jag när jag vunnit...både Monopol och Yatzi.. Nöjd..svar JA!

Denna vecka har varit en riktigt "läkarvecka". I måndags var jag till Sunderbyn och fick ett ekg-test som jag fick ha på mig under 24 timmar. Det ska registera allt som händer, samtidigt som jag ska leva på som vanligt. Så kom till jobbet med en himla massa kablar. Ludde var så himla rolig..rusade fram till mig när jag kom på kontoret och gav mig en bamsekram..samtidigt som han sa att detta måste ju ge utslag på resultaten....

Givetvis fick jag inga känningar alls av att hjärtat rusar under tiden jag hade den på mig, men det är väl som vanligt,.. Men tror ändå de märker om det skulle vara något som är fel.  Så i tisdags fick jag lämna tillbaka den, men svaren tar nog till efter årsskiftet att få.. Fick en supertrevligt och roliga sköterska... Skönt att slippa stela tråkiga människor, lyfte hela min dag minst sagt. Beklagade mig för honom att jag var frustrerad över att inte kunna träna.. Men fick ett bra tips.. Han föreslog att jag kulle gå till gymet och köra löpmaskinen..och bara gå i väldig lugn takt.  Då kan jag kontrollera fart mm hela tiden och kliva av när som helst. Går jag ut på vanlig promenad så måste man ju alltid orka ta sig hem också. Så det ska jag testa..
Idag har jag även varit på ett möte som jag så länge bävat för... Är helt slut efter det men väldans stolt över att jag äntligen tagit tag i det!! Tack Madde för ditt stöd, utan dig hade jag aldrig gjort det!!

Jag har även fått upp granen här hemma. Är så mysigt när den står och lyser i vardagsrummet. Jag satte upp den den kvällen som jag hade ekg-testet på mig och det måste ha gett utslag. Herre jävlar vad arg jag hann bli på julgransfoten.. Hur kan det krångla så mycket.. Det var nära den for ut genom rutan.. Men nu står granen uppe i alla fall..fortfarande en aningens sned men orkar helt enkelt inte bry mig längre.



Blev lite suddig bild, men ville inte ha blixt på.
Katterna har då lämnat den ifred än så länge.

Nä nu måste jag nog sova trots allt.. Kram mina goa läsare!


God morgon fredag!

Fredag! Igen.. Underbart!! Oj vad trött jag är, av någon anledning så kunde jag inte somna.. Så har sovit 2 timmar inatt.. Fick stanna på Statoil och köpa en stor kopp kaffe på vägen till jobbet. Och det blir nog en stor kopp till nu på kontoret.

Direkt efter jobbet kastar jag mig till kallax för att flyga ner till Stockholm. Ska bli himla trevligt. I morgon blir det julmarknad på Skansen..kanske jag kan lyckas få mig lite julstämning då!

Nä, dags att göra lite affärer.

Kram

Lunchrapport

Jaha, vad har då hänt sen sist.. I fredag var jag och Krooken och gjorde Piteå osäkert. Vi skulle ju bara gå ut och äta lite, och kanske ta ett eller två glas vin..Ni kan ju räkna ut själva vad som hände.... Det blev allt annat än lungt.. Vo hääänd som man säger i Piteå.. Kul var det iallafall.

Sen har jag hunnit med att strosa lite på skyltsöndagen. Mysigt att få gå själv utan att behöva jobba och arrangera det. Hade tänkt hinna julpynta en massa, men har inte haft orken till det..

Annars jobbar jag och står i..och springer hos läkaren titt som test. Igår var jag och gjorde arbets-EKG på Sunderbyn.. Gode gud vad jobbigt det var. Jag fick cykla under belastning medan de avläste hjärtat och puls.. Kändes som om jag skulle dö. och jag kan ju säga att det var en märklig känsla att siita och cykla i bar överkropp utan bh..Tur man inte var på gymet iallafall =)

Ska tillbaka på måndag för att få göra ett EKG-test i 24 timmar.. Så kommer gå omkring med en lite apparat och några sladdar på mig i nästa vecka.. Skönt att det är igång nu iallafall..

Nä ska jobba på här.. Vi har haft en rolig lunch, lyssnat på en massa klipp från Mammas nya kille.. De är ju grymma.. Bittre Lars Stenberg, PitePatrik och Thunder.. Vilken humörhöjjare =)

Tänk att det redan är torsdag, vart tar dagarna vägen någonstan? I morgon bär det av till El Stockholmo efter jobbet. Nice!

Kram från Bridget

RSS 2.0