Luleåbesök

I fredags var det då äntligen dags för vår resa upp till Luleå. Tänk att det redan har gått 1,5 år sedan jag var upp senast. Det kändes som att komma hem. Det var sååååå roligt, vilken toppenhelg.
 
 
Självklart blev det en tur till Stadsparken för att kika på isfiguren (med rutchkana bak på) som i år föreställde en hackspett. Helt magnifik! Det var även en superhäftig isskulptur med ett litet barn/foster.
 
 
Det fikades och sippades på lite vin, surrades och skrattades.
 
Vi var även på hockeymatch, och inte vilken match som helst utan derby mellan Luleå och Skellefteå. Det var en grym stämning och riktigt bra match (trots att Luleå förlorade på straffar)
 
Efter hockeyn blev det en spontanfest hemma hos Annika och Johan med Singstartävling till sena småtimmarna. Vi lovade varandra dyrt och heligt att bilderna och filmerna ska vara preskriberade så därför utelämnar jag dessa här...
 
På söndagen blev det fika med Madde och Jani, och tiden rusade som vanligt. Som tur är har de en resa ner till Stockholm planerad i mars så det gjorde det lite lättare...men var nära tårar när vi skulle skiljas åt.
 
Den obligatoriska bakis-burgaren på JV-grillen förtärdes, allt var som det skulle med andra ord.
 
Tack alla inblandade för en toppenhelg och extra stort tack till Annika och Johan för husrum och trevligt sällskap, Såå vansinnigt roligt var det och jag sitter fortfarande med ett leende på läpparna. En riktig vitamininjektion med andra ord.

Kommentarer
Postat av: Susanne A

Grymma isskulpturer! Och vilken toppenhelg ni har haft :)

Svar: Luleå kommun är verkligen suveräna med sina isskulpturer. Sjukt läckert och nästan svårt att ta in att de faktiskt är gjorde i just is.
Malin

2013-02-27 @ 18:49:46
URL: http://mobiltliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0