Tacogratäng, hockey och schlager

Lördagen blev en riktig mysig dag. Vi vaknade tidigt av oss själva och var pigga som tusan. Solen strålade och det kändes riktigt vårigt ute. Efter en lång frukost tog oss iväg till Gallerian för att Fredrik skulle hjälpa mig med val av jacka. Det slutade med att jag inte kunde välja färg iallafall. Det står mellan ljust beige och grön. Jag har fått lägga undan dom till idag så jag kan våndas ännu mer.

Efter det bjöd vi pappa och Maj-Britt på middag, tacogratäng. Därefter såg vi alla Luleås hockeymatch som blev riktigt spännande. Tog pulsen på mig själv under tredje perioden med min blodtrycksmätare och då var den uppe i 169. Det kan inte vara hälsosamt att se på sport!

Vi avslutade vår kväll tillsammans med att se på Melodifestivalen. Jag hade hoppats på att The Moniker skulle ha vunnit, eller möjligtvis Danny..men men, jag tycker det här med Melodifestivalen har förlorat sin charm nu när det är så många deltävligar före.

Nu ska jag återgå till köket. Jag bakar nämligen semlor. Vi får Fredriks syrra på fikabesök lite senare så då tänkte jag bjuda på lite hembakt!

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0