Blodtrycksstrul

Mitt blodtryck fortsätter att ställa till problem och vill liksom inte komma i fas trots medicinering. Sista tiden har jag verkligen känt av det. Nu är det ju inte så att jag är konstant dålig utan det skiftar lite fram och tillbaka. Jag märker det på att jag blir illamående, får ont i huvuet och blir helt galet varm och svettig. Känns som om jag redan är i klimakteriet. Känner även av det när jag tränar, får upp en grym puls på nolltid och känner att jag flåsar av minsta möjliga... ibland känns det som om hjärtat är på väg ut ur kroppen. Likså när jag promenerar eller går i trappor.

I morse tog jag blodtrycket innan jag ens hade klivit ur sängen, och det såg ju inte speciellt bra ut.159 i övertryck och 103 i undertryck och en puls på 99. Om det är någon som undrar när ni ser klockslaget så gick jag ju inte upp kl 23:47 utan det är bara det att jag aldrig har orkat ställa in datum eller tid på apparaten;)

Jag var till vårdcentralen nu på förmiddagen för att kolla trycket hos sköterskan och även då var det högt. Nu har jag fått tid hos en läkare som måste kolla upp vad vi ska göra åt det hela. Tyvärr har han jag har haft tidigare slutat (eller han hade bara AT-tjänst) så nu måste jag byta igen.. Ska dit den 22 mars.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0