Utan kläder

Jag dööööööör..!!!!!! 
Vet ni vad jag gjorde alldeles nyss??? Kom ut i köket och märkte att soporna luktade illa. Insåg att jag behövde ut med dom, så tog med mig även pappersinsamlingen ut. När jag kom ut till sopåtervinningen så mötte jag två familjer på promenad... Tyckte de stirrade så våldsamt på mig.. Rent reflexmässigt så var min första tanke att min tunika hade fastnat längs ryggen så jag gick med ändan bar.. Panik!! Jag försöker dra ner den när jag inser att jag inte har någon tunika på mig överhuvudtaget. Jag blev ju varm tidigare idag när jag höll på att flyttrensa så tog av mig den och det tänkte jag inte på när jag klev ut. Tittade mig inte i spegeln heller för den delen.

Så där står jag ute på parkeringen mitt i stan och ser ut som ett fån i ett par urtvättade (för små) leggins och ett alldeles för litet, midjekort urtvättat linne som jag hade på mig under tunikan. Förstår ju varför dom stirrade. Och när jag som bäst stod och stoppade i pappersinsamlingen så kom en hel billast med ungdomar.

Behöver jag säga att jag skämdes??? Och såååå typiskt mig, virrhöna!!

Kram

Kommentarer
Postat av: madde

hahahahahhaah men Malin!!! du är för skön :)

2010-09-06 @ 20:29:48
Postat av: Marie

Oh my god!

Kanske tur du ska flytta från stan!

I Stockholm är det inte så noga.

2010-09-07 @ 06:42:18
URL: http://iammine.blogg.se/
Postat av: Malin svarar

Ja du Madde, jag vet inte vad jag ska säga. Tur man kan roa någon!Marie: jo det kanske är tur, för som du säger, i Stockholm skulle nog ingen höja på ögonbrynen för min outfit..haha ;)

2010-09-07 @ 09:03:42
Postat av: Susanne

Underbara älskade Malin! Förlåt, men det är så roligt att läsa. lol

2010-09-07 @ 15:25:00
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/
Postat av: Linda

Skrattar:). Vilken tur att du ska flytta snart:). Jag är livrädd för att gå ut utan att kolla i spegel först, har en mega spegel i hallen;).

2010-09-08 @ 09:42:03
URL: http://nakit.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0