Att ge en katt piller

Här kommer en rolig text om att försöka ge en katt piller. Kan nästan skriva under på att det stämmer. Om en liten stund kommer ni även få se autenstiska bilder på hur kattbad går till...men håll tillgodo här så länge...


Hur man ger sin katt ett piller

1. Lyft upp katten och håll den i ditt armveck så som ett spädbarn. Placera höger hands pekfinger och tumme på var sida om kattens mun och tryck försiktigt så att munnen öppnas. Låt pillret rulla in i munnen.

2. Ta upp pillret från golvet och hämta katten bakom soffan. Upprepa sedan punkt 1.

3. Hämta tillbaka katten från sovrummet och släng det blöta pillret.

4. Tag fram ett nytt piller håll katten i vänster arm med ett hårt grepp om baktassarna. Tvinga upp käkarna och tryck in pillret längst bak i munnen.Håll igen munnen och räkna till tio.

5. Ta upp pillret ur akvariet och ta ner katten från bokhyllan, ropa på din sambo.

6. Ställ dig på knä och håll fast katten hårt i fram- och bakbenen. Be din sambo hålla fast huvudet kör in en linjal i munnen och låt pillret glida ner längs linjalen och gnid kattens hals för att stimulera sväljreflexerna.

7. Ta ner katten från gardinstången. Sopa upp skärvorna från de krossade porslinsfigurerna och glöm inte att laga gardinerna senare.

8. Lägg pillret i ett sugrör tvinga upp munnen och blås i röret.

9. Drick ett glas vatten för att få bort den äckliga smaken av pillret och kolla så det inte är skadligt för människor. Plåstra om din sambo och torka bort blodet från mattan.

10.Stoppa katten i ett köksskåp och stäng så att endast huvudet sticker ut. Tvinga upp munnen med en sked och skjut in pillret med ett gummiband.

11. Sätt upp skåpluckan med hjälp av en skruvmejsel. Ring din husläkare och fråga när du senast fick stelkrampsspruta. Släng bort din nerblodade t-shirt.

12. Be din sambo köra dig till akuten. Sitt stilla när de syr ihop dina fingrar med tolv stygn och plockar ur resterna av pillret ur ditt högra öga åk förbi en möbelaffär på hemvägen och komplettera lite.

13. Ring Djurens Vänner och be dem hämta katten, köp sedan en hund.

Hur man ger en hund ett piller.

1. Vira in pillret i en skiva bacon.


Kommentarer
Postat av: Emma

Kan bara hålla med!! Dock lurar jag numera mina katter med att sätta lite räkost på fingret. Nu slåss dom om att få p-piller. Dom hör på en gång när jag öppar kylen och tar fram räkosten, då kommer dom som projektiler över lägenheten!!

2009-07-03 @ 14:04:45
URL: http://blogg.aludden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0