Utmaning

Och där tackade jag precis just ja till att vara med i Trappracet 2012. Herre jösses, vad har jag nu gett mig in på??
 
Det är en löptävling/stafett som äger rum i Kista science tower. Tornet är 117,2 meter högt och består av 32 våningar. Kista Science Tower är Sveriges tredje högsta skyskrapa. Tävlingen går ut på att ta sig så snabbt som möjligt uppför alla trappor upp till taket på byggnaden (plus en liten sträcka att springa flackt tills vi kommer fram till själva trapphuset)
Jag ser det som en rejäl mental utmaning för mig. Jag har alltid hatat skolidrott och jag har aldrig deltagit i någon form av fysisk tävling. Nu tar jag ett stort kliv utanför min bekvämlighetszon och jag tror att jag kommer växa som person om jag gör detta. Jag ska vara en av tre deltagare i ett av lagen som ställer upp (två killar utöver mig, som jag förnärvarande aldrig har träffat)
 
Wish me luck! Den 27 september smäller det.
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Älskade vän. Du är grym! Jag kollar in här dagligen via mobilen och därför är jag dålig på att lämna kommentarer. Men jag läser :)
Vilken sjukt rolig (och jobbig) utmaning du tagit dig an. Önskar det fanns något sånt här. Nästa år kanske jag kommer ner och är i lag med dig :)
Hoppas allt är bra med dig. Jag är helt slut. Klockan är 22.44 och nu först har jag kunnat sätta mig på ändan. Sedan jag kom från jobbet skulle det lagas middag, äta, plocka undan, ta Tilde till barnkör, handla på väg hem, fixa kvällsfika, få barnen i säng och när de väl somnat har jag packat upp och packat om deras dagis/skolväskor, tömt diskmaskinen, gjort matlådor för en vecka framåt, diskat undan det, hängt en tvätt, vikt tvätt och ja du ser ju vad klockan är.. PuH! Ringer dig någon dag :) Love you

Svar: Hej fina du! Vad glad jag blev för din kommentar. Jag förstår att du inte kommenterar så ofta, för det blir så omständigt när man läser från mobilen. Desto roligare när du väl skriver :) Jo det är en rejäl utmaning, så långt från min bekvämlighetszon man kan komma. Men vilken dag du haft, blir helt slut av att bara läsa om det. Lova att ta hand om dig nu, så får vi höras här någon dag. Himmel vad jag saknar dig! Love U tooooo! Kram
Malin

2012-09-17 @ 22:41:41
Postat av: Ida

Gryyymt ju! Det kommer gå galant! När är det dags? Ser fram emot att läsa om det sedan :)

Svar: Tack för ditt pepp, det värmer. Det kommer att vara på torsdag i nästa vecka, den 27 september. Jag kommer hålla er uppdaterade :)
Malin

2012-09-18 @ 12:54:05
URL: http://mittaktivaliv.com
Postat av: Hanna Z | Mamma - Mode - Gravid

Mavala. Nummer 92, New Dehli heter det. Så fint!

Svar: Tack! Då måste jag spana in det i verkligheten.
Malin

2012-09-18 @ 21:13:07
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0