Trappracet 2012

Nu är det gjort! Trappracet är avklarat. Jag kan bara meddela att jag hann bli rejält nervös innan det väl var dags. Fick min nummerlapp och en sån där fotboja som mäter tiden, efter det var det dags för uppvärmning med Sats.
Jag gick ut som nummer 30. Den första löpningen gick över förväntan och jag hejjades på rejält på min väg in mot trapphuset. Pappa och Maj-Britt hade kommit dit, och det kändes grymt fint med en liten personlig hejjarklack.
 
Första biten i trappan gick också bra, sen formligen dog jag på våning 10. Trodde jag skulle avlida, fick blodsmak i munnen och benen kändes som cement. Men jag vägrade ge mig. Mitt mål med detta var att komma i mål, och sen hade jag även en drömgräns att komma under 10 minuter. Av ren vilja tog jag mig upp för alla 32 våningarna och med stapplande löpsteg tog jag mig i mål. Vilken ljuvlig känsla. Jag klarade även mitt andra mål, att komma under 10 minuter. Jag passerade målsnöret på 09.31. Jag är så sjuuuuukt nöjd över mig själv.
 
 
Jag hamnade på sista plats av tjejerna som ställde upp, och på grund av detta blev jag belönad med en stor blombukett och en gratis träningsvecka på Sats. Trots att jag blev sist så är jag galet nöjd. Så stolt över att jag vågade ställa upp, det är en stor mental vinst jag har gjort. Jag är väldigt sugen på att ställa upp nästa år också, och att nu kontinuerligt träna i trapporna. Finns goda möjligheter att kunna förbättra mig.
 
Här kommer lite otydliga bilder som Maj-Britt fotade på det som visades på storbildsskärmen. Därav den suddiga kvalitén.
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Herrejösses så lysande!
Helt fantastiskt bra jobbat! Jag är riktigt imponerad, och får nu dåligt samvete för att jag halkat efter med motionen. Det här inspirerande!
Grattis till din seger att lyckas!

Svar: Men tack Marie för ditt beröm! Jag suger åt mig! Jag blir så glad att du tycker det är inspirerande. Jag är ju ett bevis på att inget är omöjligt. Hade någon för ett år sedan sagt att jag skulle delta i denna tävling hade jag slrattat dom rakt i ansiket och frågat dom om de inte är riktigt kloka. Nu står jag här. Börjar redan fundera på vad nästa utmaning ska vara. Stor kram
Malin

2012-09-28 @ 06:33:13
URL: http://www.mariegranelli.blogg.se
Postat av: Madde

Du är fantastisk! :) Åh så häftigt! Kan tänka mig att det ger lite blodad tand och att du redan är peppad inför nästa år! Jag skulle också vilja ha något speciellt mål att se fram i mot!
Stor stor kram till dig :)

Svar: Tack vännen! Jag suger åt mig av berömmet!. Det är ju betydligt roligare att träna om man har några konkreta mål, så just nu känns det lite tomt...Måste hitta på något nytt helt enkelt. Kram fina du
Malin

2012-10-01 @ 22:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0