Att bestiga ett torn

Jo jag lever, även om jag halvvägs in i träningspasset trodde att jag skulle dö. Benen blev som betong och hjärtat slog i en hiskelig takt. Men fy tusan vad nöjd jag är nu efteråt. Jag kan mer än vad jag tror.
 
Dagens upplägg blev följande:
- Uppvärmning genom att gå uppför de 17 första våningarna. Beteckningen uppvärmning kan dock vara lite felaktig då jag vid 17 våningen var typ helt slut och badade i svett, haha.
- Att från 17:e våningen till toppen på våning 32, ta sig så snabbt som möjligt, gärna med dubbelsteg så länge som man bara orkar. Första vändan kom jag upp på 3:59 vilket klart var bättre än förra gången jag testade.
Vi körde totalt tre varv upp, från 17-32:a våningen och min sista vända var, konstigt nog, min snabbaste på 3:48.
 
Utsikten från toppen är helt magnifik och ett ganska behagligt ställa att pausa på.
I slutet av september ska det vara en tävling, Trapprace, i just Kista science center. Nu har jag fått förfrågan om jag ska ställa upp. Det är ett lag som behöver en tjej då man tävlar i mixade lag. Jag är ju en aningens skeptisk eftersom jag minst sagt kommer sinka grabbarnas tid. I tävlingen tar man hela tornet i ett svep, från botten till toppen. Jag har lovat att fundera på saken och har tänkt mig att försöka hinna med ett par fler rundor för att känna efter om jag kommer överleva detta....

Kommentarer
Postat av: Ida

Vilken rolig grej... :) Klart du ska ställa upp!!! Du får väl säga till dem vad du tror du kommer köra på. Och alternativet för dem kanske är att inte få ihop något lag?

Svar: Jo en hilmla rolig grej, och lite sugen är jag allt. Jo får de inte tag i en tjej till sitt lag så kan de ju inte starta, så det blir ju bättre med mig än utan. Tåls att tänka igenom.
Malin

2012-09-06 @ 08:14:18
URL: http://mittaktivaliv.com
Postat av: Linda

Jag tycker absolut att du ska vara med! Låter jätte roligt ju.

Svar: Det tåls att fundera på iallafall ;)
Malin

2012-09-06 @ 22:36:07
URL: http://www.nakit.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0