Sönderslagen

Jag är ju inte en eftermiddags- eller kvällsträningsmännsika utan föredrar att träna kring lunch men det är bara att vänja sig med lite nya rutiner i samband med mitt nya jobb. Lite längre fram (när jag uppgraderat mitt träningskort) så borde jag nog kunna smita iväg på lite lunchträning då och då,
 
Idag krävde det lite extra motivation då det ösregnade och blåste halv storm när jag lämnade jobbet. Hade bokat in mig på ett crosstrainingpass. Efter de traditionella stationerna så avslutade vi med att dela in oss två och två. Inte ont anande parade jag ihop mig med en vältränad karl som stod bredvid mig. Det visade sig att vi skulle köra boxarintervaller. Jag började med att slå, och jag var galet färdigt i armarna när mina tre intervaller var klara. Sen var det dags för mig att hålla mitsarna...och det var här det spårade ut. Först och främst var han en halvmeter längre än mig vilket gjorde att jag fick möta hans slag på en för mig inte helt angenäm nivå. Sen var han ju så galet stark, så jag studsade ju bakåt för varje slag han slog. Och eftersom jag blev helt slut i armarna så var jag inte riktigt med med med mitsarna så fick några riktigt hårda slag på mina underarmar.
 
Nu är jag svullen och kan ana en blå nyans på armarna. Hur ont jag har i morgon vill jag inte ens tänka på. Nästa gång siktar jag nog på att haffa mig en tjej i liknande storlek. Nu gläds jag mest över att jag inte åkte på en blåtira :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne A

Trist :( Hoppas att du är bra snart igen :) För övrigt tycker jag annars att box är vansinnigt skoj :)

Svar: Jo box äe skoj, jag får helt enkelt bara se till att välja rätt partner ;)
Malin

2012-11-28 @ 10:48:29
URL: http://mobiltliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0