Personlig utmaning

Idag ska jag göra en riktig utmaning, rent mentalt sett. Jag ska gå på ett zumbapass igen. Jag gick ju en gång före jul och aldrig någonsin har jag känt mig så stel, felplacerad och tjock. Min tanke blev ju givetvis, aldrig mer. Men just av den anledningen så ska jag testa igen. Jag ska ge det några gånger och inte låta mina mentala spöken bestämma. Tycker jag efter ett par gånger att det inte är kul, så är det en helt annan sak. Då har jag gett det ett ärligt försök. Känner mig nervös.....pinsamt med sant, men jag vet att jag kommer växa mentalt efteråt.


Kommentarer
Postat av: Ida

Hoppas du kommer in i det. Jag gillade det inte heller enda gången jag testade. Vet inte om jag ska ge det en chans igen eller inte. Jag dansar loss till afro istället när jag är sugen på danspass. Har du testat det?

2012-05-24 @ 09:01:31
URL: http://mittaktivaliv.wordpress.com
Postat av: Malin svarar

Afro körde jag när jag bodde i Luleå och det tyckte jag var grymt roligt, och väldans jobbigt. Tyvärr finns inte det passet på gymet jag går på, utan det är Zumba som är enda dansinspirerande. Gillar ju musiken, så hoppas jag kan öva in att gilla själva rörelsern så det blir lite mer variation i min träning. Min stela kropp kan definitivt behövas mjukas upp.

2012-05-24 @ 09:14:30
Postat av: Ida

Hur gick det på zumban???

2012-05-30 @ 08:52:40
URL: http://mittaktivaliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0