Dödande kommentar

Vilka j**la människor det finns!!! Var inne på en matbutik i Uppsala i söndags för att enbart handla ett paket kaffe. Före mig i kön står en karl som är i 45-50 årsåldern. Expediten frågade honom om det var hans kaffe. Nä svarande han, jag bantar. Så vänder han sig till mig: - Men det borde du också göra. Jag blev helt paff och expediten frågade vad han sa. - Ja men jag säger bara sanningen, hon borde ju verkligen banta. Tack för den, den satt ju vart den skulle :(. Får man säga vad som helst till folk bara för att man är tjock???? Hade lust att ge han en redig smäll!!! Istället stod jag där helt tyst och kämpande med tårarna som höll på att tränga fram.

Fast jag vet att problemet ligger hos karln som sa det så går det ju rakt in i mitt hjärta, utan något som helst filer.  Just min vikt är ju ganska känsligt område, han skulle bara veta hur länge jag kämpat mot ätstörningar. Just den här veckan har jag ju också haft ganska mycket tankar kring just vikt och önskan att gå ned. Hans kommentar blev ju som ett kvitto på att mina tankar stämmer.

Sjukt, ja det är bara förnamnet.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad kränkande!! Vilken skitstövel! Jag skulle också ha stått där tyst, helt chockad. Hoppas du slipper ser hnm igen!Ang boken så är det tack vare dig jag lånar den första boken;).

2012-05-02 @ 23:40:01
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: sofie

man flämtade till av att läsa de raderna, vilken skitstöveln karln ÄR!

Säger precis som "Nakit", hoppas du slipper se honom framöver.

Du har ju gjort en enorm resa från de första inläggen till nu, heja!!!

2012-05-03 @ 22:43:49
URL: http://pipon.blogg.se/
Postat av: Malin svarar

Linda; Jo en riktig skitstövel, men jag tror det är riskfritt att jag behöver träffa honom igen.

På tal om Mari Jungstedt så såg jag igår att hon kommer ge ut en ny bok i vår, jag väntar med spänning.Sofie; vad kul att du läser här. Tack för din komplimang, det värmer att höra. Som sagt, så lätt att glömma allt man har lyckats åtstadkomma tidigare.

2012-05-04 @ 09:25:29
Postat av: ivan

fukking jävla assjukt! att sådan kommentar kan sänka en till botten och sätta igång allt igen. jag är ledsen att det gick rakt in i ditt hjärta, jag ska ta ut det. banne mig!

2012-06-11 @ 09:34:52
URL: http://http:/www.iljaivanow.blogspot.se
Postat av: ivan

fukking jävla assjukt! En sådan kommentar kan sänka en till botten och sätta igång allt igen. jag är ledsen att det gick rakt in i ditt hjärta, jag ska ta ut det. banne mig!

2012-06-11 @ 09:36:45
URL: http://www.iljaivanow.blogspot.com
Postat av: Mim

Hittade just din blogg och tappade minst sagt hakan när jag läste detta -- hur tänker människan när han säger så!?

Förstår att du tog åt dig, för hur ska en vara mentalt förberedd att tackla ett sådant påhopp? Samtidigt är det positivt att du är medveten om att det är han som har problem och inte du. Du verkar vara en fin person tycker jag.

Svar: Hej Mim och tack för din kommentar!Ja du, det är sorgligt att det finns sådana människor där ute som tycker det är helt ok att trycka ner andra i kampen för att själva må bättre.
Malin

2014-11-20 @ 20:36:29
URL: http://mim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0