En magisk gräns

Idag är jag mäkta nöjd över mig själv. Jag ställde mig på vågen och för första gången på 2,5 år så väger jag under 80 kilo (79,8 för att vara exakt).Det var en härlig gräns att spräcka.  Sedan den 15 januari har jag gått ner 4,3 kilo. Det roligaste av allt är att mitt blodtryck börjar så sakteliga krypa neråt och flåset börjar bli bättre. Jag har alltså inte börjat någon diet utan äter precis som det vi fick lära oss på SCÄ. 6 mål mat om dagen, varierad kost och inga förbud. Störtsta skillnaden är att jag nu tränar regelbundet och försöker klämma in lite vardagsmotion (tar trapporna istället för hissen). Stolt är bara förnamnet. Att kunna genomföra detta på ett frisk och hälsosamt sätt, utan att ätstörningen triggas igång. Det är en mycket milstolpe i mitt liv. Fan vad bra jobbat!!!

Kommentarer
Postat av: A

Åh vad duktigt!!! stor klapp på axeln till dig! blir så glad av att höra det här! att det fungerar att leva vanligt o sunt o få svar på vågen iaf!!

Hur mkt har du tränat/vecka?

Kram kram!!!!

2012-03-15 @ 18:03:47
URL: http://bulimi-etthelvete.blogspot.com/
Postat av: Malin

Bra jobbat!! Heja heja! Så härligt! :)

2012-03-15 @ 19:21:54
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com
Postat av: Malin svarar

A: Tack för klappen på axeln! Jo känns väldigt skönt att de faktiskt fungerar. Känslan att kunna leva ett vanligt liv utan dieter, pulverkurer och tokträning mer eller mindre varje dag. Jag tränar 2-3 gånger i veckan regelbundet och jag har alltid vilodagar mellan passen. Trodde helt ärligt att det skulle vara för lite motion för att ge en viktnedgång men oj så fel jag hade.Däremot får man ge det god tid innan resultaten märks...första tre månaderna gick jag bara upp eller stod still.Malin: Tack för ditt pepp, det värmer!

2012-03-15 @ 22:28:08
Postat av: Susanne A

Största kramizen till dig! Du är så himla duktig! :)

2012-03-16 @ 16:14:56
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0