Då var det onsdag igen

Promenaden var superskön och välbehövlig. La mig i ett jättevarmt bad när jag kom hem för att mjuka upp musklerna ännu mer. Det var så himla skönt att jag somnade, som en stock. Vaknade av att vattnet hade blivit ganska kallt och hela jag ser ut som ett russin nu.

Nu ska jag koppla av med Mari Jungstedts sista bok som jag började läsa igår. Jag har läst de åtta föregående böckerna och det känns nästan lite jobbigt att veta att detta är sista boken. Vad ska jag läsa sen??

Newton ligger bredvid mig i soffan medan Mandy har lagt sig i transportburen. Hon vill tydligen ut och resa gohjärtat.


Kommentarer
Postat av: Susanne

Varför inte sätta tänderna i en biografi av något slag? Själv blev jag helt trollbunden av Scar Tissue av Anthony Kiedes

2012-03-28 @ 14:47:57
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack för ditt inlägg hos mig=) har tänk o tänk idag o kommit framtill att jag ska släppa vikten o vågen helt denna vecka så får jag väga mig om ett tag o se om det kanske vänt. Vill verkligen inte tillbaka till att hela livet kretsar kring att bli smalare....Vilken härlig dag du verkar ha haft!!!!

till en helt annan fråga: funderar skarp på at skaffa en innekatt. Vad lägger du per månad i kostnad? Du vet möjligen ingen som har små grå bondkattungar på g?;)kram

2012-03-28 @ 18:56:22
URL: http://bulimi-etthelvete.blogspot.com/
Postat av: Malin svarar

Anna; låter som ett himla bra beslut från dig :)

Och så till kattfrågan. Försäkringen kostar kring 70 kronor i månaden (men då har jag en raskatt, vet inte om det skiljer sig mellan raserna).

Kattsanden jag köper kostar 199 kr för en förpackning. Den är lite dyrare i inköp men betydligt drygare än annan sand, plus helt klart bäst vad gäller att bilda klumpar och ta bort doft.

Mina katter får endast torrfoder, och jag brukar köpa anpassat foder för just perser från Royal Canin, en påsen på 2 kg ligger kring 300 kr och en på 4 kg kringa 450 kr. Nu har jag ju två katter så då går det ju lite mer av allt, men har inte riktigt räknat på vad jag lägger ut...men säg ca 300 kr i månaden (jag gissar lite). Jag vet inte av någon som väntar bondkattungar, men dyker det upp hör jag av mig. Hoppas det klarnade lite även om det blev lite smårörigt ;) Kram

2012-04-03 @ 14:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0