Premiärlöpet

Igår hände något mycket stort för mig. Jag premiärsprang utomhus. Jag har ju Annika K på besök och i lördags satt vi och surrade en massa. Vi  hade bestämt att vi skulle träna ihop under tiden hon var ner och eftersom hon löptränar till BAMM så lovade jag i ett svagt ögonblick att jag skulle följa med henne ut på en tur.

Jag har ju aktivt tränat löpning på löpbandet bara för att komma igång med att springa, för att se om knäna klarar av det. Har ju alltid haft stora problem med knäna och nu när jag väger typ 30 kilo mer än när jag lufsade senast så sliter det ju extra mycket på kroppen. Eftersom det inte ens är i närheten att springa på löpband som att springa utomhus var jag riktigt nervös.

Hur gick det då? Det var superkul och idiotjobbigt. Fy tusan så hemskt. Kändes som om hjärtat skulle sprängas, men jag varvade att springa och gå raskt och jag tog mig runt. Det går att sammanfatta med att det finns utvecklingspotential. Mitt mål är att kunna springa hela denna slinga utan att behöva gå något innan sommaren. Jag känner mig peppad!Jag inför turen, någon efterbild finns inte ;)

Kommentarer
Postat av: frida

Bra jobbat! Det är fruktansvärt hemskt och fruktansvärt skönt att springa ute. Jag kan fortfarande få Slingan-flashbacks från StIlian-tiden, hu! Men kämpa på, om man springer i sin egen takt kan det faktiskt vara härligt! Och så väldigt lättillgänglig träning, inga tider att passa, bara ge sig ut!

2012-01-30 @ 11:18:21
URL: http://fraidi.blogspot.com
Postat av: Ida

Härligt jobbat! Det är roligare om man tar löpningen i sin egen takt efter sina förutsättningar du kommer märka skillnad om du springer regelbundet! Lycka till!

2012-01-30 @ 14:38:05
URL: http://mittaktivaliv.wordpress.com
Postat av: Malin svarar

Frida: Tack så mycket. Jo du, den där Slingan från S:t Ililan har satt djupa spår....det är väl därför det är så svårt att tycka löpning är skoj. Men nu vill jag hitta glädjen i detta, och som du säger, grymt smidigt sätt att motionera.Ida: Tack för ditt pepp, det ligger mycket i det du säger.

2012-01-30 @ 20:23:05
Postat av: Annika

Jäklar vad duktiga ni är!

2012-01-31 @ 22:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0