Att töja på gränserna

Idag var det återigen dags för mitt favoritpass, crosstraining. Denna gång var det en längre pass på en timme (de på fredagar är 45 minuter) och det har jag inte testat innan. Ny instruktör för min egen del var det också.

Efter uppvärmningen (som var rätt tuff för min del) skulle vi dela upp oss två och två. Dessvärre var vi inte jämnt antal så en blev över. Den där någon var jag! Det resulterade att de första övningarna som vi skulle göra innan själva cirkelstationerna fick jag utöva tillsammans med instruktören. My god! Här var det liksom inget läge att smyga, köra långsammare eller att inte orka hela vägen. För vi skulle ju liksom visa vägen för de andra. Greps av en smärre panik när jag insåg detta, men jag kan ju inte smita ut. Försökte mota bort alla mina hjärnspöken. Jag kopplade på min tävlingsinstinkt och tänkte att nu jävlar ska det köras. Det blev verkligen att töja på mina mentala gränser över vad jag tror att jag kan prestera rent fysiskt. En riktigt nyttig läxa för mig. Jag klarar mer än jag tror.

Nu är jag så där härligt genomkörd i hela kroppen och en mycket nöjd känsla sprids inom mig.
Längtar redan till nästa pass!

Ni var några som frågade vad Crosstraining är för något, här nedanför ser ni ett exempel.


Kommentarer
Postat av: Linda

Hjälp..det är nåt jag inte är redo för än. Du är jäklig modig som ger dig på det. Jag håller mig till löpning och hemmaövningar ett tag till:).

2012-02-07 @ 22:12:42
URL: http://nakit.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0