Ala hjärtans dagsträning

Tränade en timmes crosstraining idag. Vilket pass det blev! Jag kände mig grymt stark idag, orkade mig igenom armhävningar på tårna (brukar ju vanligtvis göras på knän). Benböj med extra tung medicinboll gick också kanon. Tyngre vikter på flera stationer blev det, plus att jag i flera moment verkligen orkade genomföra hela övningen tiden ut. Tjejen som jag hamnade med hade det tyngre men jag lyckades peppa henne att orka mera. Det brukar ju vara jag som är den "sämsta". Det var en grym känsla. Till och med instruktören kom fram till mig under passet och berömde mig för jag körde järnet, han såg grymma förbättringar. Kul att höra, vilket gjorde att jag orkade ÄNNU mer! Detta är klart den bästa träningen jag genomfört på många år. I´m back!

En sak som gick upp för mig under uppvärmningen, när vi sprang runt i salen, var att jag var i akut behov av nya träningsbyxor. Dom jag har nu börjar bli förstora så när jag springer så hasar de ner hela tiden och jag fick springa och dra upp dom stup i ett. Det kändes riktigt bra, inte att hålla på att tappa byxorna, men att känna att kroppen förändras av träningen.

Det blev en tur till Intersport och med mig hem följde dessa sköna byxor från Röhnisch.
 i en storlek mindre. Wiiiihoooo.


Kan även meddela att jag igår kollade blodtrycket när jag var hemma hos pappa. Trots att jag precis hade druckit kaffe hade jag ett normal värde, som var lägre än vad det varit på evigheter. Lovely.


Kommentarer
Postat av: Annika

Sweet! heja heja!

2012-02-19 @ 21:28:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0