Tävlingsinstinkt

Ikväll satt vi och såg Mästarnas mästare på SvT Play. Älskar just detta program och har följt varje säsong. Så grymma prestationer alla olika karaktärer har gjort, och som vanligt rinner det både en och annan tår.

Blev galet imponerad av Annichen Kringstad när de tävlade i jägarvila. I 4,52 min stod hon ut. Blev så sugen att se hur mycket jag orkade. Sagt och gjort. Jag bad Fredrik ta tid och gjorde mig redo. 1 minut klarade jag innan jag fick ge upp. Fullständigt skrek ut smärtan på slutet. Efter ett tag prövade även Fredrik och jag coachade och peppade rejält, något som Fredrik missade när jag gjorde mitt försök ;). Som tävlingsmänniska jag är var jag ju tvungen att köra ett försök till och då peppade Fredrik mig som tusan. Var ju skapligt tungt att köra en omgång till, och lägg till träningsvärken från gårdagen. Andra försöket blev 1,05. Grannarna måste ju undra vad tusan vi håller på med.

Nu har jag en ny tid att slå, men det får bli en annan dag. Låren är lite väl darriga nu. Jaha, vad gör ni på lördagskvällen? Tävlar??


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag började pilla med den i går kväll och hade tänkt kicka igång den igen :))

2012-04-23 @ 08:54:21
URL: http://www.aludden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0