Några tunga dagar

Som ni såg i förra inlägget så har jag haft några riktigt tunga dagar. Riktig sån där ångest som kryper inom en och nästan sätter sig på andningen, och gör en så där obehagligt apatisk. Tack för alla gulliga kommentarer, sms och samtal som jag fått. Det verkligen värmer ska ni veta!

Som flera av er påpekade så har jag ju gjort enormt stora framsteg men det är ju så lätt att jag glömmer bort det, och bara blickar framåt och ser allt som jag har kvar. Jag måste bli bätre på att tänka så helt enkelt.

Fick ett sånt gulligt meddelande av Anna idag som gjorde mig alldeles tårögd:

Det är en evig kamp med mat och vikt. Glöm inte att du är fin som du är och att alla dina vänner beundrar dig för den du är! Kram

Tack söta för detta, det gav mig en spark i baken. Tog mig iväg på den vanliga fredagsträningen, och gav järnet. Jag är bestämd över att följa min träningsplan och inte låta det skena iväg på grund av dåliga tankar. Jag gör det här för mig och det tar tid. Det är väl det som är det jobbigaste att acceptera. Mitt tålamod sätts på prov. Vill ju vara "fin" till sommaren...de här gamla tankarna.

Återigen, tack alla goa vänner och bloggkamrater för ett stöd. Tack brorsan för alla dina peppande samtal. Och inte minst, stort tack älskade Fredrik för allt stöd och kärlek du ger mig. Att du står ut med mig och mina upp och nedgångar i humöret är för mig en gåta. Jag känner att jag inte är ensam i denna kamp, utan vi är två. Tusen tack alla mina hjärtan där ute!!!!


Kommentarer
Postat av: Linda

Du skulle ha sett mig igår! Jag stod i en provhytt på cubus och ryckte till när jag såg min kropp! Men så kom jag att tänka på dig och skärpte till mig lite och provade plagg efter plagg:). Jag får inte deppa ihop nu när jag har kommit en bit på vägen.

2012-04-27 @ 16:03:20
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: ivan

jag älskar dig! helt galet mycket.

Svar: Tack hjärtat! Detsamma fina du :) Kram
Malin

2012-06-11 @ 09:40:28
URL: http://www.iljaivanow.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0