Avslutning Luna

I fredags var det sista dagen på Luna. Det var ju som sagt med ganska blandade känslor jag gick dit. Dels är jag ju galet glad att jag faktiskt nu är friskförklarad från min ätstörning. Med friskförklarad innebär det att jag nu äter regelbundet och inte hetsäter eller svälter mig mm. Givetvis har jag ju mer att jobba med, för det finns ju en underliggande anledning till att jag faktiskt har gömt mig i min ätstörning. Allt detta har jag ju inte hunnit bearbeta under denna tid, men nu har jag iallafall väldigt viktiga verktyg som gör att jag klarar av att göra detta själv. Och jag har kommit långt även där. Nu VET jag ju faktiskt vad det är jag behöver arbeta med :).

Självklart känns det även väldigt nervöst att jag nu ska stå på egna ben och klara mig själv. Jag är ju fortfarande galet skör, och jag vet ju att det inte krävs så mycket som kan knuffa mig utför igen. Detta måste jag verkligen tänka på och försöka göra allt som står i min makt för att skydda mig själv. Jag måste sätta mina egna gränser. Jag måste fortsätta våga säga nej till sådant som inte gagnar mig. Jag får inte utsätta mig för mycket stress. Jag måste lyssna på mig själv och min kropps signaler.Tack och lov har jag stort stöd från de fina tjejer som jag gick Luna med och det känns oerhört skönt att veta. Tänk att jag skulle träffa sex stycken fina vänner, det trodde jag aldrig från början. Utan er hade jag aldrig kommit dit jag är idag eller blivit den Malin jag faktiskt är nu. Tack för att ni finns! ♥Jag är så oerhört tacksam att jag har fått möjlighet att gå på Luna.
Ni har gett mig tillbaka mitt liv igen. Tusen tack!

Kommentarer
Postat av: A

Så oerhört glad för din skull! önskar dig all lycka till o styrka nu när du ska stå på egna ben!Hur skall du fortsätta jobba på de bitar du känner du har kvar, själv? lr skall du gå o prata med någon?Stor kram!

2011-09-22 @ 20:39:13
URL: http://bulimi-etthelvete.blogspot.com/
Postat av: Linda

Nu började jag böla. Typiskt mig:).Det är skönt att läsa att någon har kravlat sig upp ur mörkret och mår bra idag. Det ger mig hopp:).Många goa kramar.

2011-09-22 @ 22:58:33
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: Marie

Vemodigt och glädjande på samma gång att läsa.

Jag tror på det där med att hitta orsaken faktiskt. Så länge man är medveten, så brukar det falla på plats.

Jag tror på dig och din styrka och förmåga till att klara dig väldigt bra framöver! Och jag tror du har så enormt mycket gott att ge dig själv i present varje dag! Lycka till Malin! Du ska se att det kommer att gå bra!

2011-09-24 @ 08:19:27
URL: http://mariegranelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0