Bakslag

Den berömda svackan efter Luna som behandlarna hade förvarnat om, den har kommit. Fast jag vet att det är helt naturligt så känns det skitjobbigt. Jag har fruktansvärda tjocktankar. En av anledningarna till det tror jag har att göra med att jag prövade lite vinterkläder. Insåg att jag inte kan knäppa min vinterjacka, inte ens med våld. Jag kommer inte i mina höst/vinterstövlar eftersom dragkedjan inte går att dra upp för att vaderna är större nu.
Jag vill verkligen inte behöva köpa sådana dyra kläder nu av den anledningen, för det är ju inga billiga saker. Prövade lite jackor, eller lite och lite, kanske närmare 25 st häromdagen på Gallerian. Kunde inte komma in i stort sett någon, fast jag tog en storlek 44. Prövade även vissa jackor på de större avdelningarna, men jag blir så besviken på dessa. Det är som att bara för att någon är överviktig så ska man behöva gå runt i tält. Då ser jag ju ännu större ut. Vill ju gärna att man ska ha någon form av siluett.

Den enda jag hittade som fungerade var en jacka av märket Wera på Åhlens, men då kostade den 1500 kr. Känns som om min plånbok som arbetslös inte riktigt klarar av det. Och det är nu de farliga tankarna kommer krypande, kompensationstankarna. Finns det någon chans att kunna gå ner lite snabbt så jag klarar mig på gamla jackan? Jag vet att det är orimligt, och mycket farligt att tänka så, men den onda tanken sitter på min axel och surrar oavbrutet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

usch usch usch, hemska tjocktankar. Dom kan verkligen riva i en ända in i själen.

Tror man måste påminna sig om i dom stunderna att snabba lösningar (dieter, övträning,svält) bara är en biljett tillbaka i ett helvete man inte vill återse.

usch vad präktigt det låter....

men tror det.

SÅ **** tråkigt att inte känna sig nöjd men man borde kanske utrusta sig med lite mer tålamod o acceptens (själv är jag inte där än men det är en målsättning).

Det här kommer vara en så dum/idiotisk fråga (är vell ätstörningen som vill veta) men, generellt går man/de flesta upp i vikt under behandlingen? ....

stor Styrkekram till dig! Låt inte lite vinterkläder dra ner dig i skiten;)

2011-10-11 @ 14:53:28
URL: http://bulimi-etthelvete.blogspot.com/
Postat av: Malin svarar

Absolut, det är verkligen det jag måste påminna mig om när jag vacklar!

2011-10-12 @ 22:07:34
Postat av: Linda

Det är jobbiga tankar du haft. Hoppas de är borta nu när du har din nya jacka och skor:).

2011-10-13 @ 21:36:02
URL: http://nakit.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0