Nu startar detMandy och jag kvalitetsmyser framför tv:n

Så där, då är bollen i rullning! Mötet igår var riktigt, riktigt bra. Innan var jag ju som sagt galet nervös, men det tror jag alla var. Vi är fem tjejer som ska träffas vid fem tillfällen, varje måndag. Träffarna är tre timmar långa och då samtalar vi, får olika uppgifter att lösa, får näringslära samt äter lunch ihop.

Jag trodde lunchen skulle vara på själva centret men så var det inte alls. Vi gick iväg till en vanlig lunchrestaurang på Söder, för att lära oss i den miljö vi faktiskt utsätts för i vardagen. Dietisten som höll i detta var helt fenomenal. Känns som om jag vunnit på lotto att få göra det här. Nu jäklar ska jag en gång för alla vinna över ätstörningen.

Jag känner mig grymt pepp. Jag tror också detta är en bra start inför den andra behandlingen. Då hinner jag mentalt förbereda mig lite på vad som kommer att ske, och börja ta tag i maten redan nu. Jag var fullständigt färdig igår när jag kom hem, det var därför det inte blev något inlägg. Somnade i soffan på eftermiddagen, vaknade för middag och hockey och somnade sedan om.

Som Pite-Patrik brukar säga:

Nu kööör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0