Dags för nya vanor

Jag har varit galet trött de senaste dagarna, så därför har mitt bloggande legat nere ett tag. Vet inte om det har med omställningen till sommartid att göra eller att behandlingen tar musten ur mig. Det kan ju förvisso vara både och.

Måndagens lunchgrupp var väldigt givande. Det var nummer i tre i ordningen. Två kvar. Efter det blir det tre stycken föreläsningar i glappet mellan lunchgruppen och min dagbehandling som börjar den 2 maj. Det känns riktigt bra att få starta med detta före den behandlingen. Jag har ju redan tagit tag i flera saker, som gör att jag kan lägga mer energi på andra moment längre fram. Tänk att jag var så nervös inför första gången. Nu nästan längtar jag till nästa träff.

Det som verkligen överraskar mig är den individuella anpassningen trots att vi är på gruppträffar. Jag trodde det skulle vara mer generell information och läxor, men varje sak anpassas efter våra egna behov.

Min hemläxa denna gång är att komma igång med dagliga promenader på 30-45 minuter i rask takt. Jag ska även ha på mig en stegräknare varje dag för att registrera hur mycket jag rör på mig. De gamla läxorna från tidigare veckor hänger ju givetvis med utöver dessa nya.

Igår pluggade jag in Metallica i hörlurarna och trotsade snön som föll. Det blev en rask promenad på dryga 45 minuter. Väl hemma tyckte jag att jag var förtjänt ett litet skumbad. Jösses vad härligt det var. Det kanske var lite väl behagligt för jag lyckades somna i badkaret. Uppvaknadet blev en chock. Vaknade nämligen av att jag åkte under ytan och fick världens kallsup.

Idag skiner solen, så promenaden blir nog mycket vackrare (trots att det är betydligt kallare idag)

Ha en mysig dag!
Kram

Kommentarer
Postat av: Susanne

Heja Malin! :D

2011-03-30 @ 11:28:27
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0