Styrka och kondition

Jag tog mig iväg till Sats och körde igenom mitt styrkepass. Lyckades höja i benpress men resten är stilla. Övningarna för armarna och ryggen tar kål på mig, får se vilken träningsvärk jag får denna gång. Jag avslutade med 20 min på löpbandet. Nu ska ni ju inte tro att jag springer när jag är på löpbandet, utan jag går i rask takt. Jag vågar inte pröva springa riktigt än, har ju problem med mina knän och tror nog inte det är någon hit att testa löpa nu när jag väger mer än 20 kilo mer än sist jag sprang. Powerwalk får bli min start, sen hoppas jag ju kunna utöka till något löpsteg längre fram, men denna gång ska jag lyssna på kroppen och inte gå ut alltför hårt.

Nu ska jag sätta mig med en av böckerna som jag börjat läsa under min ätstörningsbehandling i Luleå, tänkte få lite inspiration!

Kram

Kommentarer
Postat av: Marie

Du är så vansinnigt duktig Malin! Verkligen!

Jag får se ifall jag provar gymmet igen närmare våren; nu vill jag bara superwalka och få upp kondisen igen efter vinteruppehållet. Jag trivs bäst ute i det fria. Men du är verkligen duktig, och jag blir väldigt imponerad över din kapacitet och styrka att genomföra det överhuvudtaget!

2011-01-13 @ 20:23:24
URL: http://iammine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0