A bad dayVilken jäkla skitdag rent ut sagt! När jag var klar på gymet såg jag att jag hade ett meddelande på mitt mobilsvar. Det var psykologen som jag träffade igår som hade ringt och bad mig höra av mig, vilket jag gjorde.

Hon berättade att de hade haft ett möte i dag på förmiddagen där de hade gått igenom hur det såg ut inför intaget till dagbehandlingen. Tyvärr var det många som stod i kö så som det ser ut nu kommer jag inte få plats på första starten i slutet av februari. Jag står som andra reserv men chanserna att någon hoppar av är absolut inte stor. Så för min del börjar behandlingen först den 2 maj. Såååå jävla surt! Jag vill komma igång nu. Det blir ju som moment 22 det här. Min sjukskrivning blir ju hur lång som helst, och mycket av tiden går ju till att bara vänta på att få börja behandlas.

Däremot tyckte även läkaren att det skulle bli för lång väntan utan behandling överhuvudtaget. Hon skulle försöka få till så att jag få träffa en dietist som håller i en sk "matlagningsgrupp", och den gruppen skulle troligen startas i mars. Jag får mer info om det nästa vecka och exakt vad det innebär. Det är ju alltid något, även om det inte är själva huvudbehandlingen.

Kände dock att dagens humör sjönk rejält, fick liksom bara en stor ångestklump i magen.  Ångest över mitt liv... Kommer jag överhuvudtaget vara eftertraktad på arbetsmarknaden när jag väl är klar? Det drar ju ut så på tiden!

Kommentarer
Postat av: Linda

Det är köer överallt:(.Jag vill också vara eftertraktad på arbetsmarknaden. Vill folk ska ringa ner mig och erbjuda ditt och datt. Just nu är jag fast som vikarie och det känns som att jag måste nöja mig med det pga min bakgrund.suck.

2011-01-29 @ 15:34:29
URL: http://nakit.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0