Dåligt humör

Usch och bläääää!

Jag har en riktig skitdag när jag känner mig på sånt dåligt humör att tårarna känns nära. Sov som en kratta inatt, vet inte hur många gånger jag vaknade och mellan varje gång drömde galet sjuka drömmar. Konstigt nog var jag riktigt pigg och på ganska gott humör när Fredriks klocka ringde klockan sex. Jag gick till och med upp före honom.

Jag fortsatte mitt projekt att ändra lite i bokhyllan i vardagsrummet för att få plats med alla mina recept-och kokböcker som fortfarande är ouppackade sedan flytten. Det blir nog riktigt bra så småningom. Jag kom på att jag skulle vilja ha lite ramar ståendes i bokhyllan med kort på både mig och Fredrik, samt lite andra snygga motiv. Det var liksom då humöret barkade åt helvete.

Letade efter några bilder som Johan har tagit på mig sedan ganska lång tid tillbaka, men den cd-skivan är verkligen spårlöst försvunnen. Usch vad ledsen jag blir. Det var jättefina bilder på både mig och med mig och Olivia gemensamt.... Jag har vänt ut och in på halva lägenheten och i jakten på dessa bilder började jag gå igenom alla gamla skivor med foton.

Insåg hur jäkla mycket jag har gått upp, och det var riktigt smärtsamt att se. Och det sjukaste av allt är att jag vet att när jag tittade på dessa kort när de var nytagna så tyckte jag att jag var alldeles för tjock. Nu skulle jag kunna döda för att få se ut så....Jag kommer speciellt ihåg bilden där jag sitter ner, den tyckte jag var riktigt hemsk, med magen hängandes. Snacka om att man flyttar sina referenser allt eftersom.

Så sjukt att några foton kan förstöra en hel dag, men jag kan inte hjälpa det....

Kommentarer
Postat av: emelie

Å vad jag kan känna igen mig i det du skriver om. Det är inte kul att hitta gamla kort på sig själv och önska att man fortfarande skulle se ut så. Blir ledsen av inlägget. Det är tråkigt att man lägger en sån stor vikt på utseendet, man borde istället kunna se till sitt inre och värdera det högre. Du verkar vara en jättesnäll och mysig tjej. Ta hand om dig!

2011-02-09 @ 17:52:54
Postat av: Malin svarar

Tack Emelie för din gulliga kommentar. Ja det är verkligen sjuk att man lägger så mycket energi och tankar över ens utseende. Ta hand om dig med! Kram2011-02-09 @ 22:20:05
Postat av: Linda

Det är jobbigt att känna så.Jag minns när våran dator kraschade och alla våra bilder fanns i. Vi blev så ledsna! Nu är vi petnoga med att ladda ner och märka skivorna och ställa dom där vi ser dom. Hoppas du hittar skivorna.

2011-02-09 @ 22:53:06
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: Linda

Tack gumman:). Det där lät ju bra. Det är nog min backa några steg- period nu. Du inspirerar mig också:). Stor kram.

2011-02-10 @ 19:08:14
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: Marie

Vad modig du är som vågar lägga upp bikinibilder, även om de är gamla. Du var jättefin.

Trots att jag skippat mycket skräp i kosten och rör mig mera, så går jag nog inte ner ett kilo.

Jag väger mig inte så ofta, men när jag väl gör det, så blir det en total överrsakning varje gång.

Jag bryr mig inte om siffran så mycket, även om jag gått upp 14 kilo, men jag vill komma i mina kläder..

Du är så duktig!

2011-02-12 @ 12:56:40
URL: http://iammine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0