Framsteg


Foto: Norbod, Gotland 2011

Den här veckan kändes det verkligen som om det släppte rejält på min behandling. Helt plötsligt känns det som om jag gjort stora framsteg med mig själv. Jag har länge kämpat med känslan att jag inte kommer någon vart. Är liksom stressad över att jag inte ser mina egna framsteg, trots att min personliga behandlare säger att hon ser att mycket har hänt sedan jag började. Varför är det så?

I måndags kom nog min vändning. Jag vågade öppna mig rejält på gruppterapin om saker jag aldrig trodde att jag ens skulle kunna sätta ord på. Fick ett enormt stöd av både terapeut och övriga deltagare som gjorde att upplevelsen blev "positiv" trots all smärta. På något sätt blev det som att dra ur en badkarspropp. Helt plötsligt börjar all ångest rinna ur mig. Jag börjar även kunna dra en massa paralleller till saker och beteenden i mitt övriga liv som jag aldrig kunnat göra tidigare. Jag vet att det låter jätteflummigt men någonting hände med mig. Jag börjar faktiskt tro att jag kommer komma ut som en hel person efter det här. Fick en enorm längtan över att fortsätta jobba med mig själv, mina tankar och mina relationer. Jag ser ljuset i tunneln!

Jag är fan bäst!Kommentarer
Postat av: Mari

ÅH vad härligt....och du e fan bäst!!!:)

Kramar

2011-08-12 @ 23:23:42
URL: http://mkemppainen.blogg.se/
Postat av: ia

hardcore! medhåller Mari. fanimej bäst. hepp.

2011-08-13 @ 10:24:10
URL: http://www.iljaivanow.blogspot.com
Postat av: A

Så glad för din skulle, blir varm ända in i hjärtat när jag läser detta! Så skönt, fortsätt kämpa på o njut av framstegen! du är så duktig! Vet själv hur svårt det är att försöka knecka den där spärren (eller vad man skall kalla den)

//A

2011-08-13 @ 20:27:29
URL: http://bulimi-etthelvete.blogspot.com/
Postat av: Malin

Klart du är bäst!!

Och så himla najs att ha kommit så långt, kommit över en spärr/gräns där du känner att du faktiskt börjar få grepp om dig själv. Det kan ta ett tag, men plötsligt händer det! :) Kram!

2011-08-14 @ 12:26:29
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/
Postat av: Marie

Klart att du är bäst!

Helt underbart att läsa! Stor kram

2011-08-15 @ 23:52:23
URL: http://mariegranelli.blogg.se/
Postat av: Susanne

Åh va glad jag blev när jag läste detta inlägg :D Superkramiz till dig! Och självklart fixar du detta. Det VET jag!Och jag stendiggar bilden på Mandy i din byrålåda. Förstår att ni är kompletta igen och det är härligt att höra :)Kramizar i massor!

2011-08-16 @ 21:12:44
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0