Snart helg

Fredag morgon och jag sitter här med en kopp kaffe och surfar lite. Solen strålar ute och snart blir det en promenad i naturreservatet nära oss. Upptäckte det igår när jag tog en, för mig, ny vända. Idag tror jag bestämt att kameran får följa med!

Först tänkte jag skulle skriva lite här, för det är mycket tankar och saker som jag vill berätta. Vet knappt vart jag ska börja. Jag har varit så trött senaste dagarna så har bara försökt vila och och ladda om och då får bloggen också vila.

I måndags hade jag den sista lunchgruppsträffen med dietisten. Träffarna har verkligen varit jättegivande och jag känner mig äntligen på väg åt rätt håll. Självklart ska jag fortsätta att äta enligt det sätt vi har lärt oss fram tills min "riktiga" behandling startar den 2 maj. Det är ju snart ju! För första gånger på flera år står jag still i vikten, och det är en stor framgång för mig!

Jag har även träffat en av de som håller i den kommande behandlingen, och fått den sista informationen och skriva på ett avtal som rör behandlingen. Det är ganska strikta regler för att delta, vilket låter riktigt vettigt.

Behandlingen sträcker sig under 16 veckor, (eller egentligen 20 veckor eftersom det blir ett sommaruppehåll på 4 veckor mitt i, vecka 26 tom 29).  Vi kommer ses varje dag mellan kl 9.30-13.  Utöver det kommer jag att ha ett personligt möte en gång i veckan där jag träffar min psykolog.

Vi ska även ha condisträning två gånger under behandlingen. Jag trodde ju först att hon menade konditionsträning, fast när hon sa att dietisten följer oss fattade jag ingenting. Tydligen var det condis/café träning...Så fel det kan bli!

Vet att det kommer bli en grymt jobbig tid, men ändå längtar jag! Nu har min ätstörning förstört 18 av mina år. Nu räcker det!

Kommentarer
Postat av: Suz

Hej!Jag råkade komma in på din blogg av en ren slump, då jag letade efter information om Basal kroppskännedom till min rapport.Hoppas verkligen allting går bra för dig och jag önskar dig all lycka längst vägen!Mvh/Suz

2011-04-15 @ 09:53:24
URL: http://suzgoesstudent.blogg.se/
Postat av: Malin

Det blir säkert både bra och jobbiga stunder, men det för ju med sig något gott i slutändan. Du kämpar på så himla bra! Kramar i massor.

2011-04-15 @ 19:10:37
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/
Postat av: A

Hej!

Det skulle kunna vara jag om skrivit några av dina inlägg. Verkar har gått via samma process som du. Går idag på SCÄ hos en psykolog( formuleringen angångesten som man inte dör av får mig att tro att det kanske är samma) hur som haver. Jag står i valet o kvalet till att bestämma mig för om jag vill göra ett försök attt få gå på Luna. Men usch va stort det beslutet känns...jag är dock långt ifrån frisk...skall bli jätte spännande o följa hur du upplever luna på din blogg! har du träffat någon som genomgått den behandlingen? har det funkat för dom isåfall?..

Alla lycka till på färden mot ett bättre/friskare Liv!

2011-04-26 @ 22:53:55
URL: http://bulimi-etthelvete.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0