Löparskor

Idag har jag gjort något som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag har sprungit på löpbandet på Team Sportia. Det är verkligen något som jag har "fobi" för, tycker det är hög pinsamhetsfaktor!!!
Ni kanske kommer ihåg mina galna skavsår som jag fått av mina (relativt nya) träningsskor. De går verkligen inte till sig trots att jag testat alla möjliga metoder för att töja och mjuka upp dom. Nu var det Helex-dagar på Team Sportia, så var man gymmedlem fick man 20 % rabatt på träningsskor och träningskläder. Jag hade även ett innestående presentkort där, så jag tänkte det var lika bra att passa på före flytten.

Fick riktigt proffsig hjälp av en på butiken, berättade mitt problem och vilka skor jag hade haft tidigare. Han tog bla fram ett par Nike som kändes sköna från början. Därefter bad han mig att kliva upp på löpbandet så de fick filma min löpteknik. Gode gud. Kände mig som en skenande elefant och blev ju typ svettig av de få minutrarna det rörde sig om. Men skon kändes riktigt bra och det såg även bra ut på filmen.

Så nu har jag köpt hem dessa fina skor.


Nike WMNS Zoom Atlas

Tydligen fick man 30 dagars prövotid att springa i skorna efter köpet när man hade prövat ut skor på bandet. Så nu jäklar ska jag väl klara mig utan skavsår. Efter rabatt och inlöst presentkort betalade jag endast 85 kr, det kan väl ett par bra träningsskor vara värda!


Kommentarer
Postat av: Emma Aludden

Jag tror faktiskt det är dom jag har fast gula :) Jag är supernöjd!

2010-10-08 @ 18:12:01
URL: http://aludden.com
Postat av: Linda

Tack för du höll tummarna. Det fungerade:).Springa på löpbandet?! Det skulle jag inte ha fixat:). Bra köp.Din nya frisyr är fin:).

2010-10-08 @ 20:22:34
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: Susanne

Snygga dojor! Och mycket bra pris fick du! Hoppas att de fortsätter att sitta skönt på fötterna

2010-10-08 @ 23:18:40
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/
Postat av: Marie

Shit, FILMADE de dig??

Det hade jag nog aldrig gått med på, så jag tycker du var modig!

Jag har just provat att börja löpa på egen hand, och lider av en horribel träningsvärk. Uh.. Men det får bara springas i kvällsmörker än så länge..Hi hi.

2010-10-09 @ 08:31:22
URL: http://iammine.blogg.se/
Postat av: Malin svarar

Emma: låter ju bra att du är nöjd med dina skor, då finns ju hoppet för mig. Men som sagt, första intrycket är riktigt bra.Linda: Vilken tur att mina tummar fungerade. Kul fu gillade min frisyr, trivs riktigt bra i den nu efter ett par dagar.Marie: Ja du, jag trodde bestämt att jag skulle dö när jag skulle upp på bandet. Sen satte han ganska hög fart så det kändes som om jag skulle flyga iväg som en projektil genom affären ;) Blev lite inspirerad av dig och att du hade börjat springa lite smått, men kan tänka mig att träningsvärken är rejäl!!

2010-10-10 @ 07:53:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0