Kan jag stava till framgång?

Idag har jag varit på ätstörningen. Det var med ganska tunga steg jag gick dit, eftersom jag har känt att det har gått ganska trögt sista tiden. Och som den perfektionist jag är vill jag ju "ha gjort mina läxor" när jag väl kommer dit. Idag var jag tyvärr tvungen att komma dit utan ha gjort det som var tänkt. Det är ju aldrig så att min terapeut blir anklagande eller så, utan hon försöker mest hitta anledningen till varför jag har kört fast och hur vi ska hitta andra vägar.

Tycker det är tungt nu. Det är svårt med motivationen när jag aldrig ser några framsteg. Jag vet att det inte finns några genvägar eller snabba sätt att ta sig ur detta, utan att kampen blir och är lång. Det är väl det som är det svåraste att vänja mig vid.

Vi kom iallafall fram till att jag ska försöka utöka min motion ytterligare för att försöka få igång förbränningen. Min terepeut föreslog att jag skulle testa att gå med stavar. Detta har jag aldrig tidigare testat, så blir ju intressant att se vad jag tycker om det. Är ju lite rädd för att jag ska känna mig en aningens fånig, men det sägs ju att det ska vara effektivt. Det blir till att införskaffa mig ett par stavar nu med andra ord. Så nu ska jag varva vanliga promenader med stavgång och cykelturer, samt träning på gymet.

Kommentarer
Postat av: Mari

det blir ju perfekt att gå med stavar när vi går med barnvagnar...så har vi alla nått att hålla i :)

2010-05-20 @ 09:02:36
URL: http://mkemppainen.blogg.se/
Postat av: Emma Aludden

Hejjjjja! Du vet att jag står och hejjar på dig för fullt. Bara att hoppa upp på hästen igen och inte gräva ner sig i sina fallgropar. Du kommer att fixa detta jättebra med även om det kommer att kräva en bra bit tålamod. Kram

2010-05-20 @ 12:45:35
URL: http://aludden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0