Bakslag

Idag är ingen bra dag, kan inte riktigt ta på vad det är men känner mig verkligen inte i form. Vaknade med en sprängande huvudvärk, så låg kvar i sängen ända till kl 11. Klev upp och gjorde lite nytta med att dammsuga hemma hos Fredrik. Min kära hårboll till katt ser ju till att lämna fina spår i lägenheten, så tänkte det kunde vara snällt att göra en liten städinsats.

Lunchade med Fredrik i Ärvinge centrum, här i Kista.. Eller lunch och lunch, blev ju kombinerad frukost och lunch för mig. Sen tog jag mig en promenad till Kista galleria för att handla lite mat inför kvällen. Passade även på att ta mig en latte i ett av fiken och sitta och spana på folk. Mysigt.

Trots att jag egentligen har haft en riktigt bra dag så har jag en gnagande, orolig känsla i kroppen. Hatar när jag mår så här. Känns som om jag skulle kunna börja grina när som helst. Mår dåligt över att jag känner mig tjock och äcklig, otränad och gud vet vad... Kan nästan önska mig en släng av anorexi, bara för en stund. Jag vet hur stört det låter, men sådana tankar far genom mitt huvud. Bara ett lite tag, så jag har hunnit bli av med några av mina kilon.. Inser ju att det snart är dags för att klä sig i sommarkläder..och för mig är det förknippat med riktig ångest. Tyckte jag var stor förra sommaren och svor då att jag aldrig skulle se ut så en sommar till.. Nä det gör jag ju inte heller, för det är ju ännu värra till denna säsong. Det är väl det misslyckandet som gnager inom mig...

Eftersom jag blev kvar lite längre i Stockholm än vad jag hade planerat från början så har ju inte min medicin räckt, och eftersom det räknas som antidepressivt läkemedel så får jag ju inte hämta ut ny medicin hur ofta som helst. Så har fått minska ner dosen för att jag ska kunna ta den varje dag och jag känner att det märks... De senaste dagarna har varit betydligt värre.

I morgon är det dags att åka upp till Luleå igen. Hopppas isen har hunnit gå när jag kommit upp. Och så beställer jag bra väder också!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0