Peppar mig själv

Så där, nu har jag nyss kommit ut ur duschen. Försöker att ladda för kvällens kombinerade inflyttnings- och 30-årsfest hos Matte och Elli. Jag vet att det låter helt sjukt, men jag är nervös. Nervös för att det kommer att vara mycket folk. Tydligen skulle vi bli kring 50 personer, gode gud! Nervös eftersom jag inte har träffat någon av dessa vänner sen jag  kom hem från semestern. Skäms över att jag är större än när jag åkte. Prövade en massa kläder nyss för att veta vad jag ska ha på mig men inget sitter bra och bekvämt. Vill ju ha något som jag känner mig fin i men idag är ingen sån dag. Allt känns fel. Så då kanske ni undrar varför i hela fridens namn jag plågar mig med att åka iväg på denna fest när jag känner så här. Det gör jag enbart för att jag inte tänker låta alla mina hemska tankar hindra mig. Börjar jag ge efter för allt som är jobbigt kommer jag snart att enbart sitta inne själv i lägenheten. Detta är verkligen inte det jag vill. Innerst inne så vet jag att det mest största sannolikhet blir kul när jag väl är där. Det är klart att känslan över att vara nervös för att träffa vänner skrämmer mig. Jag känner inte igen mig själv, men det är bara att bita ihop och ta sig iväg.

Vad händer för er idag då?

Kram

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag känner faktiskt igen mig i vad du beskriver.

Jag blir ofta väldigt nervös och stressad när det är folksamling. Jag som alltid har varit sjukt social; begriper det inte själv.

Ofta har jag fått lämna platsen eller inte gå dit överhuvudtaget. Har helt enkelt blivit sjuk. Men inte pga hur jag tror andra tycker att jag ser ut, utan för att jag var utmattad.

Men du är duktig som ger dig fan på att gå.

Tror du kommer att få väldigt trevligt!

2010-08-21 @ 19:22:39
URL: http://iammine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0