Fick lite tips

Besöket på ätstörningen idag var riktigt bra. Som jag skrev i tidigare inlägg så hade jag en riktig skitdag idag när allt kändes tokjobbigt. Vägde mig där och det var allt annat än roligt, en toppnotering...suck och blä... Förklarade för terepeuten hur jag kände och vi kom fram till två saker som jag ska göra till nästa gång.

Dels ska jag skriva ihop en massa lappar med saker som jag kan göra när jag blir sugen på att hetsäta. Istället för att äta ska jag dra en lapp ur en burk och göra det som står på den, allt för att avleda suget. Det kan vara allt från att ut och gå, ringa en kompis, göra ett fotbad mm.. Mottager gärna tips här på bloggen vad jag kan skriva på dessa lappar. Har jag dragit en lapp så måste jag göra det som står på den, jag får inte dra en ny lapp bara för att jag inte känner för just det som står på den.

Sen ska vi använda oss av min tävlingsinstinkt. Ni som känner mig väl vet ju att jag har en himla vinnarskalle, och triggas av allt som har med tävling att göra. Jag ska sätta upp små mål för en kortare period, såsom träna två gånger i veckan i två veckor, följa kostschemat en hel vecka utan att fuska osv.. Små mål under en kortare tidsperiod så det känns uppnåbart och jag orkar hålla fokus. Klarar jag dessa ska jag belöna mig själv med något. Köpa något jag önskar mig, gå på massage, göra något skoj. Nu är ju mitt problem att jag inte har råd att unna mig så mycket när jag är sjukskriven. Önskar därför gärna tips på vad jag kan sätta upp för olika "vinster" när jag uppfylller de olika målen.

Jag hoppas på många goda förslag och inspiration!

Kommentarer
Postat av: Marie

Min omedelbara tanke var att blogga!Ringa en vän du känner att du kan prata med, eller en nyttig och lång promenad.Lycka till!

2010-04-21 @ 23:01:44
URL: http://iammine.blogg.se/
Postat av: Susanne

Bada katten tycker jag låter som en distration, eller hur man nu stavar. (Orkar inte tänka efter förlust ikväll och sen timme). Hade jag bott granne med dig, skulle jag skrivit en lapp med "Pusta Susannes alla silversmycken" på. Då skulle du ha att göra en hel kväll. X)

2010-04-22 @ 00:22:04
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0